דרכה של מלי לוי

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif דרכה של מלי לוי ../images/Emo42.gif

ההישגים של מלי לוי (גרשון) עד היום
אתם מוזמנים להוסיף

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif מיס ירושליים ../images/Emo42.gif

מלי התחילה את הקריירה שלה כאשר בתחרות מיס ירושליים ושנתיים מאוחר יותר נתגלתה ע"י סוכנת הדוגמנות "בטי רוקוואי" בסוכנות אימג'.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif דוגמנות בחו"ל ../images/Emo42.gif

פריז לשם נסעה מלי וניסתה את מזלה. מי שיודע לאילו קטלוגים או אילו עבודות שקשורות לדוגמנות היא מצאה לה שם - מוזמן לכתוב.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif תפקיד אורח בקפה הפוך ../images/Emo42.gif

מי שיודע איזה תפקיד מלי שיחקה שם או כל דבר אחר שקשור מוזמן לכתוב.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif תפקיד אורח בסיטי טאוור ../images/Emo42.gif

מי שיודע איזה תפקיד מלי שיחקה שם או כל דבר אחר שקשור - מוזמן לכתוב.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif מילקי ../images/Emo42.gif

מלי נבחרה לנערת המילקי החדשה ותפסה את מקומה של סנדי בר שהיתה לפניה והובילה את הקמפיין לכמה זמן.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif "המשולש" ../images/Emo42.gif

דיסק הבכורה ה-1 של מלי יחד עם בעלה שמעון ואחיו סבי. השיר "שמיים כחולים" הסינגל ה-1 מתוך הדיסק זכה להצלחה רבה.

HiLi88

New member
|תן|../images/Emo79.gifשמים כחולים../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

שמיים כחולים
לפעמים אני אומר לך מילה אחת יותר מדי, תחייכי, תקשיבי, זה לא מאוחר, לפעמים אני מרגיש כאילו זאת הפעם האחרונה, כאילו אין מחר, צריך לומר את המילה הנכונה
ותמיד את איתי מחכה שאחזור, ואני כמו שיכור מתעלם מהאור, מציירת תמונה שלי ושלה צבעים לבנים, שמיים כחולים.
לפעמים אני שומעת צלילים משוגעים, כמו ליבך קורא לי לבוא בין הגלים, אני אולי מרגישה, כאילו זאת הפעם הראשונה יום חדש מתחיל, צריך לומר את המילה הנכונה.
ותמיד אתה איתי יודע שטוב לי, חושבת המון לוקחת מכחול, מציירת תמונה שלי ושלך, צבעים לבנים, שמיים כחולים.
ותמיד אתה איתי יודע שטוב לי, ואני כמו שיכור מתעלם מהאור, מציירת תמונה שלי ושלה, צבעים לבנים שמיים כחולים.
חחח השיר הזה מזכיר לי את הערכון של מלי "בטיפול" בשידור האחרון... שזה ממש הצחיק אותי...איך התאימו את המילים לזה שמלי משוגעת
חח...

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifאנטונלה../images/Emo47.gif

אנטולה "
דממת אלחוט, סערת השקט מישהו פוצץ את הגשר הנשר חג מעלי
ונדמה שאת, על קולית ומישהו שמע את השקר הקשר תם ונשלם תם ונשלם
ואת הולכת לישון כאילו כלום לא קרה חולמת על אנטונלה מוצא את עצמי ער בלילות מחכה לסינדרלה
הוא מחכה לילה שלם אולי מישהי תעלה את השמש הגשם מטפטף על פני הנה השחר, הוא מתמלא ומישהי מצאה את הגשר הקשר נולד מחדש נולד מחדש
ואת הולכת לישון..."

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifאושר אינסופי...../images/Emo6.gif../images/Emo106.gif

אושר אינסופי
מתרצה לעקשנות לפעמים, זה הכי קרוב ויודע מה הוא רוצה אלף שלוש מאות מילים לפעמים, המבט שלו שווה את הכל, הכל
ניחת ניחוח של שיער לפעמים, אחד מגיב לתת תחושה של קירבה אלף תשע מאות תשעים לפעמים, והזמן משכיח הכל, הכל
מבט קפוא שלא נגלה לפעמים זה קו הגבול שלך לאושר אינסופי אני מרגיש את זה, אני מרגיש את זה תחושות עוטפות אותך, כאב תוקף אותי
מתרצה לליטופים לפעמים, זה הכי קרוב לעורר באמת זה לא תמיד מה שרצית לפעמים, את חולמת איך כל זה קורה, קורה
מבט קפוא שלא נגלה לפעמים...

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifדג העצב../images/Emo19.gif../images/Emo10.gif

דג העצב "
ועדיין בוכיה מול אגם דמעות שלם אין לה אף אחד איתה דג העצב המלא
ועדיין לא מבינה מול עדת האלוהים שלה איך כל זה קרה דג העצב המלא
וכרגע הוא שוחה בתוך נבכי הנשמה לפעמים הוא שוב עולה דג העצב המלא
ועדיין רחוקה מול אופק החיוך שלה היא בונה עצמה לבד דג העצב המלא
ועדיין מתנפחת מול מראה שמגדילה אותה מרגישה שאין ברירה דג העצב המלא
אך עדיין הוא שוחה...
דג העצב המלא טבע בהתרגשות שלה החיוך נסק שחקים מול אגם של חברים ..."

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifחיפוש מצא ../images/Emo12.gif ../images/Emo61.gif

חיפוש מצא
"בגשמים ימים עמדתי ספוג נחל של כזב על מגדלי בבל טיפסתי לא מצאתי כלום גם לא כוכב היכן היא הברכה מפל דמעות שפכתי הייתי פה הייתי שם ימים רבים באמתחתי שרפתי לא ראיתי כלום ראיתי כלום
יש אבק עם פחד באוויר בנ'אדם אנחנו חזקים תסתובב תפנה לו את הגב תביט למעלה בתקווה אולי תמצא אשרי האיש אשר חיפוש מצא
עריק נפשי על אדמתי נגררתי אבד לי צלם האדם כוחי מותש לקצה עולם זחלתי ערפל עטף את העולם היכן נפשי חלל מצפון ניערתי צף בי כח לתשובה מכל כבלי הדרך השתחררתי קורא תיגר למחשבה
בעורקי זורמים נהרות של הכרעה נוצר כוחי ליבי גדוש בגאווה גם אם יופיע לא ידוע לא נואשתי לחפש רציתי והמשכתי "

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifילדה של החיים ../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

ילדה של החיים
"אני ילדה של החיים לא שומעת מה הם אומרים מחפשת לי את כיוון הרוח אל תלחץ את אנשים זה לא דומה לכלום מרשים תן לחיות ולהיות ולהיות
אולי אתה שומע פעמונים מול הים בדימדומים היום הים הוא גבה גלים וזה לא נוח
זה הרוחות והזרמים ארז כבר סיפר לך סיפורים אל תחששי החופש מחכה לך
רוצה לעשות טיול של רכבות זה מעורר אותי לדהור לשום מקום להפריח את השממה זה נשמע בכלל לא רע בשביל ילדה של החיים ילדה של החיים
אני ילדה של החיים וכשטוב או לא נעים אל תאמר דברים רעים בכוח זה הימים המכוונים תחושה של אלף כיוונים רוצה לחיות את החיים וזה נורמלי
רוצה לעשות טיול של רכבות..."

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifלהיות צלול ../images/Emo182.gif../images/Emo163.gif

להיות צלול
"להיות צלול במחשבתי צריך לדאוג רחוק ממנה תחילה היא קירבתני אל נפשי אחר כך היא הרחיקה אותי ממנה בתוך בועה אני נמצא סגרה אותי בלעה את המפתח חוזר אליה במרוצה הרגשתי תלויה בכח
אפשר להוציא אותך מזה שאלה כמה אתה רוצה? אפשר להוציא אותך מזה שאלה כמה אתה רוצה? השאלה כמה באמת אתה רוצה לצאת מזה? השאלה כמה באמת אתה רוצה לצאת מזה?
להיות צלול במחשבתי צריך לדאוג רחוק ממנה תחילה היא קירבתני אל נפשי אחר כך היא הרחיקה אותי ממנה כל הדברים יצאו לבאר אני בתוך ביתי נשארתי לי זה לפחות נראה מוזר אני איני אני נוכחתי
אפשר להוציא אותך מזה..."

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifמקום שקט יותר../images/Emo121.gif../images/Emo124.gif

מקום שקט יותר|דגש|
"דברים שאמרו אנשים חכמים הם אותם הדברים שאני לא שמעתי נסיון הוא כח עצום בחיים אז תשמע לכוחות שאני לא שמעתי
תפיסת העולם שהלכה וגדלה הרחיקה ממך אנשים שאהבתי לאט לאט זה קרה הלכתי מבלי לומר מילה
אז מה עכשיו יהיה איתנו כמה זמן עוד נחכה אולי עכשיו תוביל אותנו למקום שקט יותר
להתרגש מכל דבר במיוחד מהאמת רק חבל שהאמת כמו השקר לא נמצאת "

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifשק של רגש ../images/Emo99.gif

שק של רגש
"לוקח שק של רגש ורץ אל תשמע לזרים עובר לי בין שורות של אנשים עמוק אל תוך עולם שלך לא קל משוטט באוויר ספוג ריחות שלך ושל אביב
טומן ידך בחשיכה והנה נולד לך דבר חדש אל תדאג הפעם יש עוד פעם צולל עמוק לתוכך וכבר נולד לך דבר חדש אל תדאג הפעם יש עוד פעם
לוקח שק של רגש נרגע מפזר לאוויר שוכב על כר סימפטיה אנושית
ואת קרובה אלי יותר מתמיד יוצרים במו ידינו עולם של חיוכים "

HiLi88

New member
תו|../images/Emo79.gifשתי שורות ...../images/Emo17.gif../images/Emo37.gif

שתי שורות
"שתי שורות של חיילים צועדים הפחד הכי גדול שלי זה הקצב ואצלנו הקצב לא תמיד אחיד זה מעודד אותי שלחייל הזה יש מה להגיד
שתי שורות של חיילים מוכנים הפחד הכי גדול שלי זה העצב מסתובבים במרכאות של אחרים וזה מדאיג שלאדם ממול אין מה להפסיד
אל תחפשו בכח, אין אמת בזמן כזה רק תתחזקו ברוח, זה המעט שמוכרחים זה המעט שמוכרחים בזמן הזה זה המעט שמוכרחים בזמן הזה
שתי שורות של שיר שלום בדמיוני התענוג הכי גדול שלי זה הקצב ואצלנו התקווה הפכה לראשונה מבין שנים זה מעודד אותי שהתקווה הזאת היכתה כבר שורשים
אל תחפשו בכוח..."

Cm 2004

New member
הילי,אהבתי../images/Emo70.gif שיחקת אותה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

למעלה