דרכה של מלי לוי

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif אקזיט ../images/Emo42.gif

מלי לוי מותיקת המנחות,ובה היא נמצאת מיום הראשון שבו התוכנית החלה את שידוריה עד עכשיו. מלי נמצאת לפני פרישה מהנחייה כדי לעסוק בדברים אחרים. מה שבטוח היא תהיה חסרה. לנו רק נותר לאחל לה בהצלחה ושנראה אותה מממשת את הכישרון שלה בתחומים נוספים,ובכלל.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif טורקיז ../images/Emo42.gif

מלי דיגמנה והובילה את הקמפיין של רשת בגדי הים "טורקיז".

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif בוניטה ../images/Emo42.gif

לאחר שיעל גולדמן עשתה זאת ובגדול הגיעה תורה של מלי שגם היא עשתה זאת ובגדול. זאת ניתן לראות בקטלוג החדש של בוניטה. שאת מותג האופנה הנקרא "בוניטה" מובילה נכון לעכשיו,מלי!

HiLi88

New member
בוניטה בוניטה בוניטה דה מאס../images/Emo70.gif

הקטלוג מהמם! היום הייתי בחנות ובכל 2 ס"מ יש שם תמונה/פוסטר שלה... איך נחמד

ToXic BoY17

New member
הבגדים העונה הזאת לא משהו../images/Emo113.gif../images/Emo70.gif

כשיעל דיגמנה להם היו בגדים חבל"ז

ToXic BoY17

New member
אממ משהו קטן../images/Emo113.gif

יעל גולדמן בהחלט עשתה זאת בגדול אבל מלי לא ממש... יש ביקורות ממש רעות נגד מלי ועל "גניבת" הקמפיין ליעל ובמיוחד על קולקציית חורף 2006 שהיא מדגמנת!

Cm 2004

New member
ביקורות תמיד יהיו.

כולם יודעים שמלי בעצם לא גנבה שום דבר ולא היתה עושה דבר כזה ליעל. במיוחד עצם העובדה שהם חברות מאוד טובות. אז הביקורות יכולות להגיד מה שבא להם. הם יעשו הכל כדי לעורר משהו. זאת בעצם המטרה שלהם ככה הם מוכרים ומפרסמים את עצמם.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif פרסומת נגד עישון ../images/Emo42.gif

מלי הובילה יחד עם אסי עזר קמפיין נגד עישון סיגריות ונרגילה. קמפיין האומר כי: נרגילה זאת סיגריה! אם זה צהוב עם קול של ברווז אמבטיה ומגע של ברווז אמבטיה זה? ברווז אמבטיה! (לא בדיוק כמו בפרסומת) אבל עדיף מאשר כלום. אתם מוזמנים לתקן אם בא לכם חחח :)

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gifפרסומת לשיניים ../images/Emo42.gif

נשמע מצחיק אני יודע אבל זה לא מצחיק כמו שזה נשמע. בקיצור :)... מלי פירסמה מוצר (שאת שמה שכחתי) הפועל לשיניים לבנות יותר.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif סרט הדרכה נגד אלימות ../images/Emo42.gif

לא ידוע לי על פרטים נוספים. אם מישהו יודע הוא מוזמן להוסיף.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif "ביי ביי" סינגל 2 ../images/Emo42.gif

מלי לוי הוציאה לא מזמן סינגל 2 מוך הדיסק העתיד לצאת הנקרא "ביי ביי" יחד עם אודי דוד. שיר הורס ושווה במיוחד שיכבוש גם הוא את תחנות הרדיו. (קליפ לשיר צריך לצאת בקרוב) יש למה לחכות!

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif ביי ביי ../images/Emo3.gif

"מופיעה לי בחלום יד ביד לכל מקום כן אוהב אותך עד השמיים רק רוצה ממך תשובה או שניים את כל היום עם חברות אני כבר לא יודע מה לעשות כל החברים אומרים לי חיים עוד מעט תרד על הברכיים "טמבל|ביי ביי לא אומרת ביי ביי היא לא נשארת אני לא לא מסוגל להישאר בסרט ביי ביי לא אומרת ביי ביי היא לא נישארת אני לא לא מסוגל ולא רוצה אחרת...
קודם כל תדע מראש בלי ספק ובלי לחשוש לא תמצא עוד בחורה כמוני שעושה את כל השוני לך מכאן תמשיך לבד תאמין לי אני לא צריכה אף אחד אומנם לבד אבל מאושרת אל תדאג לי אני מסתדרת
ביי ביי לו אומרת ביי ביי לא לא נשארת אני לא לא יכולה להישאר בסרט
רוצה שחור רוצה לבן אני לא פה אני לכאן זה בכלל בזבוז של זמן של שנינו שום דבר כבר לא יצמח בנינו אני יודע את סתם עושה את עצמך את מטורפת וחולה עלי בסתר ליבך חיים הכל יהיה בסדר תמשיך לחלום אני כבר לא בחדר..." שיר ממש יפה וגם ממש מדבק
חחח...

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif-דיסק ../images/Emo42.gif

מלי צריכה להוציא בקרוב דיסק בכורה ראשון שלה לבד. אשר יכלול כ-7 שירים לפחות. מתוכם: "מאוהבת" ו.. "ביי ביי". יש למה לחכות. (איך לא אחרי שירים כאלה).

למעלה