דרכה של מלי לוי

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif2 זה תמיד ביחד../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo106.gif

Cm 2004

New member
אין לי תמונות.

אני לא מאלה ששמים תמונות במחשב. סורי :)

HiLi88

New member
חחח אוקיי... ../images/Emo183.gif

אני גם לא כל כך אבל יש פה ושם, בעיקר ישנות כי פעם יותר הייתי שומרת... אבל אני בטוחה שיש פה מלא שיש להם וסתם מתעצלים

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif MTV ../images/Emo42.gif

מלי נבחנה להנחות בערוף "אם.טי.וי" אך לא נבחרה (וטוב שכך).

Cm 2004

New member
למה את מפריעה לי באמצע../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

Cm 2004

New member
וזאת הסיבה למה טוב שכך...

כי אם היא היתה זאת שנבחרה להנחות את התוכנית. היא היתה נוסעת לשם "ונתקעת" שם תקופה די ארוכה. ולא היינו שומעים עליה. חוץ מהעבודה שלה באם טי וי. ברור שזה הישג גדול. אבל עדיין. אחרת כל הדברים שהיא עשתה עד עכשיו היו נדחים או לא היו קורים בכלל (אם יותר דגש על הלא). מקווה שעכשיו אני יותר ברור :) חחח

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif פסטיגל סובב עולם 2003 ../images/Emo42.gif

בחנוכה 03 השתתפה מלי לוי בפסטיגל סובב עולם עם השיר "לב של ילד" יחד עם עפר שכטר (שותפה לעבודה).

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifלב של ילד../images/Emo23.gif../images/Emo183.gif../images/Emo66.gif

לב של ילד
"הלב פועם בחום, לב של ילד לב קטן והלב פועם בתום והלב שואל לאן והלב אולי זעיר, אך בפנים עולם מלא אהבה שמחה ושיר, לב שעל גדותיו עולה.
לב של ילד לב של בן או בת שמבקש מעט תנו ללב תקווה, אהבה לב של ילד הוא מאוד עדין, לא תמיד מבין הוא מבקש תקווה, לב של אהבה. (לב של אהבה)
לב של חלומות מייחל ומתפלל לב של ילד רך ותם שעדיין עוד שואל והילד עוד קטן אך ליבו גדול מאוד יש בו עצב יש בו גיל יש גם אושר גם דמעות
לב של ילד..
והילד עוד קטן אך ליבו גדול מאוד יש בו עצב יש בו גיל והרבה הרבה תקוות
לב של ילד... " איזה נוסטלגיה
מזכיר לי את חנוכה לפני שנתיים
שיר יפה

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif "מאוהבת" סינגל 1 ../images/Emo42.gif

לפני כחצי שנה (פחות או יותר) הוציאה מלי את הסינגל ה-1 מתוך הדיסק העתיד לצאת אשר נקרא "מאוהבת" וזכה להצלחה רבה שכבש את תחנות הרדיו ואת כולם.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif "מאוהבת" הקליפ ../images/Emo42.gif

מקודם הזכרנו את הסינגל אך איך אפשר להזכיר את הסינגל מבלי להזכיר את הקליפ ההורס והמושקע? סטייל אינדיאנה ג'ונס.

Cm 2004

New member
../images/Emo42.gif אהבה מעבר לפינה ../images/Emo42.gif

שם מגלמת מלי תפקיד ראשי. ומשחקת דמות שנקראת דנה לצידו של יהודה לוי ועוד רבים וטובים.

למעלה