היום בתפוז אנשים

../images/Emo42.gifהיום בתפוז אנשים ../images/Emo101.gif../images/Emo86.gif

סיוע| היום ב-19:00 נארח בפורום פונדקאות את הפסיכולוג הקליני יניב כץ, שיענה לשאלותיכם. יניב כץ הוא פסיכולוג קליני מומחה. עבד במסגרות שונות כגון השרות הפסיכולוגי באוניברסיטת תל אביב והמרפאה הפסיכיאטרית בבית החולים תל השומר. עיקר פעילותו כיום בקליניקה פרטית בתל אביב ובראשון לציון באבחון ובטיפול בגישה פסיכודינמית. במקביל מנהל צוות פסיכולוגים במכון מיון ואבחון תעסוקתי. בשנתיים האחרונות מאבחן זוגות ומועמדות לפונדקאות בהתאם לדרישות הועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים. יניב כץ יעמוד לרשותכם בשאלות על מטרות ותהליך האבחון, המבחנים הפסיכולוגיים והשיקולים השונים בבחינת מידת ההתאמה לתהליך הפונדקאות.
היום ב-21:00 נארח בפורום כדורגל את אברהם בכר- מאמן נבחרת הנערים של ישראל (עד גיל 17) ב10 השנים האחרונות ודורות רבים של כדורגלנים בליגת העל עברו תחת ידיו... כולם מוזמנים
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

TauraMan

New member
ניצול...../images/Emo20.gif

אתמול היה לי נוראי באימון.... אבל נתחיל מההתחלה.. באתי ב2 וחצי, ב3 וחצי עליתי על כספיאן, היא היתה דווקא ממש חמודה היום, שיפור עצום מביום ראשון.. אחר כך אימנתי 2 ילדים חמודים על נופר וקלייר, קלייר רצה לילד כמו משוגעת כי הילד לא הפסיק לבעוט בה ולמשוך לה בו זמנית, אז אמרתי לו לעבדון מאחורי נופר ולא הסכמתי לו לעשות קנטר על קלייר אז בסוף הוא עלה ל5 דקות על נופר לעבוד קצת על מעברי קנטר. הם ממש חמודים
ואז עליתי על דיזל.. בהתחלה היה טוב.. קפצנו חימום על איקס ואז דאבל של 2 איקסים אבל בגלל שדיזל קופץ מאוד גבוה ורחוק הייתי צריכה לקרוא לו בקצת אגרסביות בין מכשול למכשול.. אז באיקסים היה איך שהוא עוד טוב, ברגע שעשינו מסלול אז האיקס השני הפך לאוקסר לא גבוה(מטר) ודיזל סירב לי 4 פעמים על הז, פשוט כי הקפיצה הראשונה היתה גדולה מדי ואני לא החזרתי אותו חזרה אחורה לעבודה בין הראשון לשני.. אפילו נפלתי באחד הסירובים(על הרגליים
) שמעון אמר לי לקפוץ עם דיזל איקס אחד שהיה שמה ולקרר אותו כי אני במילא לא מתחרה עליו וזה סתם מבזבז זמן של האחרים. אז ירדן הץחילה מסלול ואחרי מכשול אחד היא כמעט נפלה ומשעון ממש התעצבן בדיוק כמו שהיה לפני אליפות הצפון... אני ירדתי מדיזל חיסלתי אותו מהר והלכתי.. היום אני אקפוץ עם טאורה.. נראה איך ילך.. נקווה יותר טוב מאתמול.. אני מצרפת כמה תמונות שלי ושל דיזל מיום שני, שלי ושל כספיאן מאתמול ואחת של דנה ונפו מיום ראשון.. אז הנה אני וכספיאן בין אוקסר אחד שהכנו לאימון..

TauraMan

New member
יש עם דיזל...../images/Emo20.gif

כספיאן באמת קטנה.. קצת יותר גבוהה מטאורה... הנה התמונה של שני הדוגמנים, דנה ונפו

S H I L G I

New member
דורוניקה...../images/Emo29.gif

יהיה בסיידר... איזה כיף שאני יודעת מה היה לפני כולם
(אף אחד לא יבין אבל לא משנה)

TauraMan

New member
נקווה שיהיה בסדר..../images/Emo20.gif

חחח הוצאתי את העצבים שלי על נטע אתמול.. מססססכנה! אור ודיזל ---->>>

ORIKA

New member
שכחת לספר משהו...