היום בתפוז אנשים

bonito palface

New member
איזה מוווווווווותק!!!

רעות היא ממש יפה!!! יש לה צבע, יותר נכון צבעים ממש יפים!!!
ויש לי כמה שאלות...... למה אין לה מגינים על הקידמיות? למה את רוכבת איתה עם מרטינגל?

וואי איזה משועממת אני לא הלכתי

למסיבה כי אני לא מרגישה טוב.... טוב אז.. שתי תשובות
: 1. אין לה מגנים קדמים כי הם נהרסו לי.. אני הולכת לקנות חדשים שבוע הבא.. 2. אני עובדת איתה עם מרטינגל כי היא עוד נחשבת לסוסה ירוקה והיא גם ממש חמה ואני לא רוצה לקחת סיכונים שהיא תנגח בי כי יש לה יציאות לפעמים מתי שהיא נבהלת ממשהו היא קופצת ומרימה את הראש כאילו אין מחר.. אז אנחנו עובדים איתה עכשיו על רוגע וקצב ומעברים ועל מתי שהיא נבהלת היא לא חייבת לתת זינוק וקנטר בכל המגרש שהיא יכולה להבהל במקום בלי לקפוץ ולהרים את הראש.. קאפיש?

bonito palface

New member
קאפיש בובה!!

איזה מותק של סוסה... אגב, אני אצל חברים שלנו (בלעעעעעעעעעעע) אז תיכנסי לאייסיי כי אני משועממת רצח!!!!

ניצוללללללללללללללללללללל (כנסו)

אמממ היום רכבנו! היה לי ממש כיף מיסי הלכה מעולה!!! ואז כשעליתי על אזארו סידרנו מין שני מכשולים (שני צעדים שיניהם) ואז בסיבוב חד עוד אחד וקפצתי את זה עם אזארו זה לא היה מדוייק בכוונה כדי שאני אסתכל ואבחן את הקפיצה שלו במצבים שהצעד לא מדוייק! הוא הלך כל כך טוב! איזה בון בון! ואז הגיע עוד אוכף זה לא אוכף מעור וזה אוכף קל יותר! זה ממין בד כזה ממש נחמד! זה אוכף בישביל מתחילים וא משו! מחר יש לי פוווול דברים לעשות ואני מקווה שהכול יהיה מוכן לתחרות.....

טוי בוי

New member
אוכף מבד כמו בעמק זוהר../images/Emo60.gif

הם קלים וטובים לפונים לחוואג' יש כזה אוכף ורוד!! חחח בורדו ורוד ושחור חחח זה אוכפים פחות נוחים לדעתי..

טוי בוי

New member
היתי בחווה אתמול נה נה נה ../images/Emo60.gif

היה ממש מורט עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רררררר סופי [עוד עוזרת] היתה שם וכל היום עשתה לי דווקה ולא עשתה כלום רק השוויצה בזה שהיא יוצאת לקורס עוזר מדריך בכנות והיא לוקחת או את קלייד או את סילבר [דעה שכמותה גנבת!!!!!] קלייד היה ממש מסכן עם הוא ילך אתה וגם לפני שבוע היא שמה לסילבר את החבל כמו שרשרת כי הוא התפרע לה וקשרה אותו כך והוא חתף מכות באף והתהפך ודימם מלא מהאף ועכשיו תתפללו שהוא יתן לכם לקשור אותו!!!!!!!!!!! איכפתי את כול מי שנשאר חוץ מג'רי וקלייד וזה הדבר היחיגד שבקשתי ממנה לעשות! ואז נועה בקשה ממני לרכב על סילבר ולעשות לונג' לג'סיקה! היתה ממש שמחה כי חשבתי שלא יתנו לי לרכב היום ואז אמרתי לסופי שאני יוצאת לעשות לג'סיקה לונג' ולרכב ל סילבר אז שתדאג שהסוסים היו מוכנים ומסודרים לשיעורים אז היא אומרת: "לי תני לי לרכב על סילבר אני עובדת בשביל זה ולי מגיע יותר ואני גם נורא אוהבת אותו ולך יש לונג' לג'סי אז תני לי נו באמת!" [גם אני עובדת בשביל לרכב! והיה לה טון דיבור סנובי מגעיל]אז אמרתי לה בסדר [שונאת את הרחמנות שלי!!] ובסוף לא עשית לונג' כי היו שינויים במערכת ולקחו את ג'סיקה! ראיתי את סופי רוכבת סליחה אבל היא רוכבת מ-ז-ע-ז-ע!!! שהיאר חזרה היא שטפה את סילבר ואני דיברתי איתה היא סיפרה לי שהיא רוכבת 8 שנים ושהיא נגד רכיבה [היא ממש סוטרת את עצמה!] שהיא סימה לשטוף אותו היא לא קשרה אותו היא זרקה אותו רטוב באורווה כי היא לא רוצה שהוא ילחץ מזה שהיא קושרת אותו [היא היחידה שנלחצה ממנו!] בקיצר לא היה לי מה לעשות את ניקיתי חצי מהציוד ושטפתי 5 סוסים ושמתי לשננים שמן פרסות וטיפתי להם בזנב וסופי שטפה את גרייט ואנדרו. וכל הזמן לפחות 5 פעמים בקשתי ממנה שתאכף את ג'רי וקלייד כי אני איכפתי ושטפתי את רוב הסוסים ונקיתי ציוד והיא כל הזמן אומרת לי כן כן כן כז בנו די כבר אני שונאת אותה!!! ואז נועה ביקשה מסופי שתגיד לי לרכב על מוגלי [אני שמעתי כי היתי באורווה ונוע היתה בחוץ וצרחה את זה] ואז סופי ששטפה את גרייט התחילה לשאול אותה למה אלה אני גם רוצה [מגעולה]! בקיצור היא באה להגיד לי את זה בלב בררה חחחחחחח מגיע לה מגיע לה נה נה בננה!!! אז רכבתי על מוגלי שהלך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא ממש מבין מה זה הליכה על המתג כי הוא היה סוס טיולים פעם לא קפיצות ולא דרסאג' רק גאלופים בחוץ! בקיצור הוא הלך מהמם!!! על המתג אקטיבי והרגשתי ממש טוב הוא ממש צריך עבודה מהמושב! שירדתי ממנו ועלית לאורווה פפגשתי את נועה בדרך והיא אמרה לי : "רכבת ממש מדהים ממש מראיתי והכול טוב ויפה רק קלייד לא היה מאוכף!!" אז אמרתי לנועה ספוי היתה אמוה לאכף אותו ואמרתי לא את זה 5 פעמים והיא אמרה כן כן אני יאכף את ג'רי וקלייד!!!!! ואז היא התחמה ממני שעליתי פירקתי את מוגלי וחזרתי הביתה!

למעלה