היום בתפוז אנשים

ORIKA

New member
בקשר לשולחנות...

אני בטוחה שהמדריך שלנו לא סתם נותן לנו לקפוץ שולחנות. יש לו מספיק ידע וניסיון בשביל להיות בטוח שנצליח לעשות זאת. ועוד דבר-סוס שמגיע לשולחן תמיד יגיע אם המון אנרגיה כי ברגע שאין לו מספיק אנרגיה הוא פשוט יסרב-כמו להגיע לחומה גבוהה. ובקשר ללפגוע בשולחן אז אין מצב כי יש קורה קצת מעל המכשול אז הסוס קופץ יותר גבוה מהשולחן ומקסימום מה שיכול לקרות זה שהוא יפיל את הקורה. ובגלל שיש קורה קצת מעל השולחן זה יוצא די גבוה וסוס שקופץ גובה כזה הוא אוטומטי עושה קפיצה מאוד גדולה שיוצאת גם די רחבה. והשולחן הוא לא עד כדי כך רחב-הוא סתם נראה מפחיד.

TauraMan

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo20.gif

תמונות חמודות אור! והיום היה מעולה באימון!!! מהר כמו לא יודעת מה אבל נקי והלך נחמד... אני מקווה שגם באליפות זה יהיה ככה.

גם לי היה שיעור חרא....

תאמת בזמן האחרון יש לי הרבה שיעורים חרא אבל זה היה השיא! אפילו מעבר נורמלי לקאנטר לא הצלחתי לעשות(וזה היה שיעור על מעברים) ברוס כחל הזמן עשה לי טרוט במקום קאנטר או שהוא פשוט העיף באק שעוד שנייה עפתי והמשיך ללכת....
הקיצקץ היה לי שיעור על הפנים.... אבל לפחות אני יודעת שהישיבה שלי השתפרה...עכיו אני יושבת טוף.... לשבת זה מאוד חשוב אבל צריך גם לדעת לרכב.... לצערי אני יודעת רק לשבת....
לא נורא עוד אממ... 20 שנה ככה אולי אני גם אדע לרכב...

niko girl

New member
לא בעוד 20 שנה!!!!!../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

זה בטוח!!!!!!! בגלל שאת יודעת לרכב די טוב....(את יותר טובה משלומי..אני ואת) ולא הצלחת על ברוס רק בגלל שהוא מאניק......אם היית רואה את השיעור של תאיר ויאיר אז היית רואה ששרי רכבת עליו הוא התנהג אליה בדיוק כמו שהוא התנהג אליך אז שששששששששששששששש

כן בטח...

אני באמת אמורה להאמין שברוס לא עבר עם שרילקאנטר?! תחפשי לך תירוצים אחרים... ואני לא יות טובה משלומי... אוליי מאליאב אבל זאת לא חכמה גדולה...

חמוטל ../images/Emo15.gif

את הרבה יותר טובה משלומי ומאליאב, גם רותי אמרה את זה לפני שהיא הלכה!

niko girl

New member
את לא יודעת כמה היא נאבקה בו כדי

שיעשה קנטר על רגל נכונה.

אהם.. על רגל נכונה...

אני נאבקתי בו שיעשה בכלל קאנטר! הייתי מאושרת גם אם הוא היה עושה לי הפוכה רק שיעשה קאנטר!!

niko girl

New member
נוווווווווווווווו......./images/Emo103.gif|תוכי

היא גם נאבקה בו בהתחלה לעשות קנטר ואז שהיא הצליחה היא נאבקה בו שיעלה על רגל נכונה!

למעלה