התפקדות חודש אוגוסט!

ריהותם

New member
../images/Emo42.gifהתפקדות חודש אוגוסט!../images/Emo163.gif../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif

קוראים לי:
יצאתי לאוויר העולם:
ותק:
מוצא גיאוגרפי:
דרגה:
קומיוניקציה:
חצי הכוס המלאה:
חצי הכוס הריקה:
שאיפות עתידיות:
מתנגן:
פרופיל:
מוטו:

../images/Emo204.gifראשונה?

קוראים לי: נוגה. יצאתי לאוויר העולם: 4.12 ותק: 23 (וחצי) חורפים. מוצא גיאוגרפי: מרכזניקית שמתגעגעת אנושות לירושלים. *SOBS* דרגה: אר. אין. סיימתי קולג'. כמעט. עוד 2 עבודות וזהו. קומיוניקציה: מסרים.
טוויטר, פייסבוק, טאמבלר. חפשו אותי.
חצי הכוס המלאה: שלחתי מייל לחֶברָה שהייתה אמורה לשלוח לי דיסק שהזמנתי והם אמרו שזה יגיע - הם לא כתבו את הכתובת שלי כמו שצריך. *מגלגלת עיניים* אה, וחברה טובה שלי חזרה מאוסטרליה. חצי הכוס הריקה: נמאס לי שאומרים לי שאני צריכה להתחתן. די כבר.
שאיפות עתידיות: ש-ט' באב יגיע ויעבור. ולצאת לחופשה נורמלית. ולמצוא עבודה נורמלית. ולנסות לבדוק איפה אפשר ללמוד ספרנות. *-* מתנגן: Cold War Kids, “Hang Me Up to Dry”, מהאודיו-פוסטס של 9091 בטאמבלר.
לאישה הזו יש טעם טוב במוסיקה. פרופיל: כריס.
מוטו: אזהרה: הירשמות לטאמבלר יכולה לגרום להתמכרות קשה. אל תנסו את זה בבית. רותם ועדי - קבלו ח"ח עצום על החייאת הפורום. למרות שאני בקושי כאן אני עדיין רואה את המאמצים שלכן. אתן אדירות.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני אסביר לך מה קורה עם הטאמבלר:

מתחילה התמכרות קשה מאוד בחודשים הראשוים. אחר כך הפסקה קטנה. ואז את מרגישה רע שנטשת אז את מכריחה את עצמך לחזור ומתמכרת שוב. ואז זה בא והולך לסירוגין... תודה
(ואת לא חייבת להתחתן)

../images/Emo204.gifלול

אני אסביר לך מה הבעיה שלי: אצלי זה התמכרות אינטנסיבית עד להודעה חדשה. זה יכול לקחת שנים. לצערי.
ועל לא דבר. באמת מגיע לכן.
(תגידי את זה לאימא שלי.
)

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחח כריסוש ../images/Emo99.gif

Hang Me Up to Dry
יש להם עוד הרבה שיירם טובים מהאלבום היחסית חדש, Mine Is Yours הייתי רוצה גם להתמכר לטאמבלר אבל פשוט אין לי זמן חחח
עזבי אותך מחתונה, יש לך עוד זמן

../images/Emo204.gifזה טוב שאין לך זמן XD

כי זה באמת ממכר.
(ותגידי את זה לאימא שלי. *אנחה*)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתפקדת ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

קוראים לי:רותם
יצאתי לאוויר העולם:28.7.1993
ותק:18 ו6 ימים!
מוצא גאוגרפי:מודיעין
דרגה:חופש לפני הגיוס
קומיוניקציה:מסרים
חצי הכוס המלאה:יום הולדת,חו"ל,אילת,חברים,הסינגל החדש של רד הוט,נשף
חצי הכוס הריקה:דברים שלא מסתדרים לפי התכנית
שאיפות עתידיות:עבודה,טיסה,לחגוג,להנות,לפגוש את החברים שהתגייסו!
מתנגן:Red Hot Chili Peppers Gorillaz LMFAO The Lonely Island Kanye West שמוליק קראוס יצחק קלפטר גידי גוב כוורת שוטי הנבואה הדג נחש אהוד בנאי אריק אינשטיין אחרית הימים
פרופיל:מהנשף
מוטו:מה שקורה,קורה לטובה!
פשוט להעלות את השפתיים לחיוך.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלכל הי"בניקים בארץ יש נשף חוץ מבבצפר

שלי? כי זה נורא מוזר לי... עד השנה לא שמעתי בכלל על נשפים בסיום התיכון ופתאום אני שומעת על מלא...) לאן את הולכת בצבא? (אני די בטוחה שכבר שאלתי את זה לפני כמה שבועות אבל אני לא זוכרת
)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifנשף זה אירוע של התלמידים

הוא לא קשור להנהלה של בית הספר כמו מסיבות הסיום,את הנשף התלמידים מארגנים לבד,יש נציגים מהשכבה והם אלו שאוספים את הכסף,סוגרים עם המקום,הסעות וכל הנלווה לכך,אז אם בשכבה שלך ירצו לערוך נשף זה משהו שאתם מתארגנים עליו לבד,זו אחריות,אבל אם יש מארגנים טובים זה מאוד שווה,כי אצלנו אני יודעת שמאוד נהנו. שאלת אותי ועניתי לך במסרים,את מוזמנת להסתכל שם שוב.

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif מישהו צריך להגיד לי את המוטו יום ביומו

אני נוטה לשכוח..
בהצלחה בגיוס! אם יש לך שאלות או סתם דברים שבא לך את מוזמנת
למרות שאני בטוחה שכבר פחות או יותר ביררת כל מה שצריך..
טסת כבר או שאת טסה? ולאן?
ומה זה אחרית הימים?
להקה? חחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה רבה!

האמת שיש לי כמה שאלות,אני אשאל אותך כשיהיה לי יותר מידע על עצמי... אני טסה לברצלונה!!
אחרית הימים זו להקה,היא שרה את השיר יש לי יום הולדת http://www.youtube.com/watch?v=QlDvjwOFoYQ

Noa L black

New member
מתפקדת ../images/Emo6.gif

קוראים לי: נועה
יצאתי לאוויר העולם: 9.10.1996 (השנה זה יהיה 9.10.11 ^_^)
ותק: sweet fourteen (and a half) :p
מוצא גיאוגרפי: מרכז 3:
דרגה: מתחילה אממ..חטיבה עליונה?XD
קומיוניקציה: מסרים, פייסבוק, טוויטר, מייל...מה שזורם לכם! ~
חצי הכוס המלאה: הייתי אתמול במסיבה מדהייימההה איזה כיף
חצי הכוס הריקה: עבודת קיץ במתמטיקה
שאיפות עתידיות: לייצר חופש מטורף שאני לא אשכח
מתנגן: Beatles Bob dylan Cee lo green Jet Madness Makano McFly P!nk Pitbull RHCP Rusted root Santana Soundgarden The killers The last goodnight אביב גפן הדג נחש משינה ששי קשת
פרופיל: (התמונה החדשה מהטוויטר ^_^") http://a3.twimg.com/profile_images/1471256427/_____0432.jpg אממ..כן. התלהבתי כי הורידו לי את הגשר. מודה באשמה.
מוטו: תהנווו בחופש הארוך והסקסי הזה XDD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיואו איזה קטנה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כל כך מוזר

לחשוב שאת בת 14... בפורום אפשר להיות בהבדל גילאים של עשר שנים אפילו ולא לשים לב
התמונה חמודה

Noa L black

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח מה גם

שאף פעם לא מאמינים לי שאני בת 14 XDD (למרות שבמקומות מסוימים זה מועיל^_^) ותודה :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמתפקדת!../images/Emo195.gif

קוראים לי: עדי
יצאתי לאוויר העולם: 23/1/1995 (כבוד!)
ותק: 16 וחצי
מוצא גיאוגרפי:דרום הכנרת... איזה חור קטן קרוב לטבריה
דרגה: עולה לי"א. פאק, רק עוד שנתיים עד שמסיימים ללמוד!
קומיוניקציה: מסרים
טוויטר: Adi_Menzer פייסבוק: Adi Menzer (למקרה שאתם מוסיפים: יש שני משתמשים עם השם הזה, פשוט תוסיפו את שניהם ואני אאשר בנכון
) טאמבלר: adimenzer.tumblr.com מייל: [email protected]
חצי הכוס המלאה: המון (אבל באמת המון) ספרים חדשים, כמה ביולויים עם חברות, עבודה
חצי הכוס הריקה:עוד לא ראיתי הארי פוטר
וכל פעם שאני רוצה ללכת לחברה צץ לי משהו שבגללו זה מתבטל
שאיפות עתידיות: שקרן תבוא לסופ"ש (פקאצה - הבטחת שתנסי!), לקבל משכורת בפעם הראשונה (התרגשות!!
), לקנות דברים לבצפר (החלק האהוב עליי בחופש
)
מתנגן: כוורת (כי גאונות זאת לא מילה גסה)
McFly QUEEN - הלהקה הכי טובה שאי פעם הייתה (לדעתי) Evanescence עברי לידר (ואני חייבת להודות לקרן שהחזירה אותי לאהבתי הישנה אליו, שהייתה כל כך ישנה עד שאפילו שכחתי את השמות של השירים שלו
) Billy Joel Plain White T's אריק איינשטיין משינה תיסלם יהודה פוליקר ועוד כמה שירים בודדים למיניהם...
פרופיל: http://www.siz.co.il/my/jzlintymzji5.jpg מלפני כמה שבועות כשהייתי אצל קרן... אם הייתן יודעות כמה זמן לקח לצלם את התמונה הזאת הייתן מבינות איזה טימטום הלך שם באותו רגע
מוטו: -"אף אחד לא יכול לברוח מהלב שלו. לכן מוטב להקשיב למה שהוא אומר. כדי שלעולם לא תבוא מכה לא צפויה." -"רוב בני האדם רואים את העולם כמקום מאיים, ובגלל זה העולם נעשה בשבילם מקום מאיים." שני הציטוטים הם מהספר "האלכימאי" שאישית אני מאוד אוהבת והוא מלא במשפטים כאלה שנותנים (לי, בכל אופן) נקודות מבט שונות על העולם. ואני ממש ממליצה לכן לקרוא אותו!

rachel malasa

New member
איי איי קפטן!../images/Emo195.gif

קוראים לי: רחל יצאתי לאוויר העולם: 23.11.1993 ותק:17 וחצי מוצא גיאוגרפי: ראשל"צ המווושלמת!
דרגה: חוופשש ארוךך לפני הצבא :) יש פה עוד מישהי בגיוס פברואר?! קומיוניקציה: Rachel Malasa בפייס חצי הכוס המלאה: אייפון חדש! D:
חצי הכוס הריקה: מובטלת. וזה לא מוצא חן בעיניי
שאיפות עתידיות: עבודה, עבודה, עבודה, רישיון, כסף, כסף, כסף. מתנגן: Total Eclipsa Of The Heart - The Glee Cast פרופיל: מתעצלת להעלות מוטו: "אם אתה רעב לחתיכת בשר שמן, אולי תאכל את פומבה הוא וודאי לא יימאן! "

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתפקדדדת!D: ../images/Emo163.gif

רגע לפני שאני הולכת לסדר פתקים לקראת הלילה לבן שמצפה לי היום בקייטנה, החלטתי להתפקד
קוראים לי: קרן, בלונד, לבנה.
יצאתי לאוויר העולם: 4.11
ותק: 15 . :)
מוצא גיאוגרפי: יש דברים שהשתיקה יפה להם .
דרגה: עולה ליא'
קומיוניקציה: keren amir - FB Keren4562 - TW
חצי הכוס המלאה: עבודה (
) , שמו"צ
, חברות, סרטים שיצאו הקיץ. ^^
חצי הכוס הריקה: בויאן עזב את בארסה (כאילו זה די ישן, אבל ראיתי תמונה שלו עם חולצה של רומא ופשוט הכל חזר אלי והתחלתי לבכות בטירוף. )
שאיפות עתידיות: עוד קצת עבודה
ואז חופש שהוא באמת חופש.
( ואז אני אתחיל לצאת, ולבזבז כסססף.D: ) ולפי דעתי גם לעשות עבודה לקיץ במתמטיקה, למרות שאני לאדעת מה היא כי החלטתי שאינלי כוח להיכנס לשיעור שהם קיבלו אותה. אבל שיהיה
מתנגן: גלי. הרבה גלי. המון גלי. אני מאוהבת
פרופיל:
מוטו: תעבדו. O-O

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיאאא פקאצה אני עומדת לצייר

את התמונה הזאת! היא מושלמת לצרכים שלי! תתחילי לצאת ולבוא לבקר בכנרת השוממת שלנו כמו שאמרת שתנסי לעשות

למעלה