../images/Emo119.gifמתפקדת!../images/Emo195.gif
קוראים לי: עדי
יצאתי לאוויר העולם: 23/1/1995 (כבוד!)
ותק: 16 וחצי
מוצא גיאוגרפי:דרום הכנרת... איזה חור קטן קרוב לטבריה
דרגה: עולה לי"א. פאק, רק עוד שנתיים עד שמסיימים ללמוד!
קומיוניקציה: מסרים
טוויטר: Adi_Menzer פייסבוק: Adi Menzer (למקרה שאתם מוסיפים: יש שני משתמשים עם השם הזה, פשוט תוסיפו את שניהם ואני אאשר בנכון
) טאמבלר: adimenzer.tumblr.com מייל:
[email protected]
חצי הכוס המלאה: המון (אבל באמת
המון) ספרים חדשים, כמה ביולויים עם חברות, עבודה
חצי הכוס הריקה:עוד לא ראיתי הארי פוטר
וכל פעם שאני רוצה ללכת לחברה צץ לי משהו שבגללו זה מתבטל
שאיפות עתידיות: שקרן תבוא לסופ"ש (פקאצה - הבטחת שתנסי!), לקבל משכורת בפעם הראשונה (התרגשות!!
), לקנות דברים לבצפר (החלק האהוב עליי בחופש
)
מתנגן: כוורת (כי גאונות זאת לא מילה גסה)
McFly
QUEEN - הלהקה הכי טובה שאי פעם הייתה (לדעתי) Evanescence עברי לידר (ואני חייבת להודות לקרן שהחזירה אותי לאהבתי הישנה אליו, שהייתה כל כך ישנה עד שאפילו שכחתי את השמות של השירים שלו
) Billy Joel Plain White T's אריק איינשטיין משינה תיסלם יהודה פוליקר ועוד כמה שירים בודדים למיניהם...
פרופיל: http://www.siz.co.il/my/jzlintymzji5.jpg מלפני כמה שבועות כשהייתי אצל קרן... אם הייתן יודעות כמה זמן לקח לצלם את התמונה הזאת הייתן מבינות איזה טימטום הלך שם באותו רגע
מוטו: -"אף אחד לא יכול לברוח מהלב שלו. לכן מוטב להקשיב למה שהוא אומר. כדי שלעולם לא תבוא מכה לא צפויה." -"רוב בני האדם רואים את העולם כמקום מאיים, ובגלל זה העולם נעשה בשבילם מקום מאיים." שני הציטוטים הם מהספר "האלכימאי" שאישית אני מאוד אוהבת והוא מלא במשפטים כאלה שנותנים (לי, בכל אופן) נקודות מבט שונות על העולם. ואני ממש ממליצה לכן לקרוא אותו!