התפקדות חודש אוגוסט!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבפעם האחרונה שבדקתי (אתמול בערב)

ראיתי שמיליטו יכול לעזוב ובארסה לא תמכור אותו, משמע אם הוא בוחר לעזוב הוא יכול.

noa2ibiza

New member
מתפקדת?

קוראים לי: נועה יצאתי לאוויר העולם: 19.8.97 עוד מעט יומולדת אעאע ותק: 13 ועוד 15 ימים ככה 14 מוצא גיאוגרפי: בית דגן חור ליד ראשון דרגה: עולה לכיתה ט'
קומיוניקציה: noa_yosef בטוויטר noa yosef (פעם היה ג'ונס באמצע
) חצי הכוס המלאה: נמנמ קיבלתי תלוש למשחק יחיד בבאולינג ליומולדת שלי
חצי הכוס הריקה: יש לי עבודה במתמטיקה לסיים שאיפות עתידיות: לסיים את העבודה מתנגן: Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull פרופיל: אינלי כוח \: מוטו: לא לאכול כרובית בבוקר

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הכרובית ../images/Emo6.gif

Noa L black

New member
אממ

אביב אלוני עומרי סולומון ורותם משו..לאזוכרת את השם משפחהXD

Bleed for Me

New member
always here:)

קוראים לי:דניאל יצאתי לאוויר העולם:4.5.89 ותק:22 מוצא גיאוגרפי:רמת גן-ישראל חח דרגה:אזרחית כבר שנתיים! חחח..בדיוק חזרתי לארץ אחרי הטיול הגדול.. קומיוניקציה:מסרים.. חצי הכוס המלאה:אין לי כזאת עכשיו חחח חצי הכוס הריקה:שאני לא מוצאת את עצמי פה..אבל אולי זה בגלל שאני בדיכאון של אחרי הטיול שאיפות עתידיות:למצוא עבודה טובה, ללמוד בחו"ל.. מתנגן:האלבום החדש והמעולה של דיוויד קוק
פרופיל:
מוטו:Let the life that you live be all that you need, וביום שאני אעשה את זה אני אהיה מרוצה חחח...

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif דניאל! איזה כייף לראות הודעות ממך ../images/Emo9.gif

שמעת שקוקי מתחתן?
וואי אני לא מאמינה שהשתחררת כבר לפני שנתיים זה מ-ל-א זמן! חחח לאן טסת?

Bleed for Me

New member
כיף לחזור!!

כן הזמן טסססס....הייתי 4 חודשים בדרום אמריקה וחודשיים בארה"ב..סה"כ חצי שנה ועכשיו אני פה..בדיכי של אחרי הטיול חחחח אבל היה פשוט חלום!! מדהים ומומלץ בחום! (חחח יצא חרוז...חח) ומזה קוקי מתחתן?! איפה שמעת את זה? אני עוקבת אחריו כל כך הרבה ואין לו בכלל חברה עד כמה שידוע לכולם..איפה שמעת את זה?

Bleed for Me

New member
היייי!!../images/Emo9.gif

אמנם הייתי בחול אבל עדין נכנסתי לפורום מדי פעם משם חח.. הייתי 4 חודשים בדרום אמריקה וחודשיים בארה"ב...טיול מדהים!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifפה!!!

קוראים לי: מיכל יצאתי לאוויר העולם: 9.8.90 כלומרררררררר שביום שלישי שיבוא עלינו לטובה יש לי יומולדת 21!! ותק: 21 חח מוצא גיאוגרפי: קרית ביאליק דרגה: אזרחית עובדת קומיוניקציה: מסר
חצי הכוס המלאה: יש עבודה סוף סוף חצי כוס הריקה: עדיין בהפסקה עם חבר שלי
איפות עתידיות: לעבור למרכז ולעבוד לעבוד לעבודדד ולטוס לאינשהו מתנגן: רעש של משאית בטון מבחוץ!!!! אררררר פרופיל: מואה למה אי אפשר להעלות תמונות ארררר

Lex 1

New member
../images/Emo262.gifמיקי היומולדת שלנו מתקרבת בצעדי ענקקק!../images/Emo6.gif

למה בהפסקה עם החבר?
ד"א, מה איתו? השתחרר? אני לא רואה אותו יתר בבסיס..

באלי גם לענות../images/Emo9.gif../images/Emo252.gif

קוראים לי: רוני יצאתי לאוויר העולם: 23.06.93 ותק: 18, חודש וכמה ימים חח מוצא גיאוגרפי: חיפה דרגה: מלש"בית
קומיוניקציה: אם מישהי מעוניינת בפייסבוק שלי שתגיד חח חצי הכוס המלאה: התחלתי לעבוד בבית קפה, הציעו לי תפקיד אחר וממש טוב בחיל האוויר!, הארי פוטר היה מדהים ומושלם.
חצי הכוס הריקה: כבר כמעט שבוע שיש לי חום שכל הזמן בא והולך, וחלק מהזמן כאבי בטן וגם התעלפתי בהתחלה >< הייתי במיון ואין להם מושג מה יש לי.
כנראה שזה משהו בסגנון מחלת הנשיקה... שאיפות עתידיות: לונדון בספטמבר!!!!!!!!
הו כןכןכןכןכןןכןכןןןןןןןן DDDD: רק אני הולכת עם חברה שלא אוהבת מקפליי אז אין סיכוי להופעה חחח מתנגן: דבוק לי חי בלה לה לנד
פרופיל: הקעקוע שלי סופי וגמור :) מוטו: Why so Sirius?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif|יאוו אני גם מתה לעשות קעקוע!

מדהים! כואב?? אני רוצה לעשות משהו קטן כזה על שורש כף היד...

תודה ^^

אני לא אגיד שזה לא כואב בכלל...זה כואב, אבל כאב נסבל חח מה שבעיקר מציק זה הרעש של המכונה הזאת כי זה תקוע באוזן במשך שעה >< האמת שהכאב זה בכלל לא מה שהרתיע אותי, כי זה כאב של שעה לעומת משהו שנשאר לנצח
אבל כשהיא עשתה לי תיקוני צבע אחרי כמה שבועות זה הרבההה יותר כאב כי זה היה איזור רגיש וזה כבר לא היה נעים בכלל חחחח בשורש כף היד זה ממש יפה אבל נראלי יותר כואב

למעלה