התפקדות חודש אוגוסט!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאה אוי...

יאו אני מקווה מאוד שלא יכאב לי... חחחח מה זה רק אני לא יכולה להעלות תמונה!! לעזעזאל!! חחחחח אגב, שאלה קצרצרה... כי אני סתם מתעניינת, מה עם ואנסי? כנראה שהיא זנחה אותי לגמרי כחברה שלה אבל עדיין אכפת לי מה קורה איתה, היא בסדר? חח מתגייסות עוד מעט?

חחח סיון סבבה../images/Emo3.gif

מרגיש לי מוזר לדבר עליה ככה חחח הכל רגיל אצלה, הייתי אמורה לנסוע איתה ללונדון אבל לא יצא :( אני מתגייסת בדצמבר והיא בפברואר כרגע..

Little McMickey

New member
/tapuzforum/images/Emo90.gif/tapuzforum/images/Emo28.gifאה אוקיי

מגניב!! מקווה שתהנו בשירות! אגב אם תוכלי לגשש טיפה בשבילי... למה היא הפסיקה להיות חברה שלי חחח נורא מסקרן אותי, היינו מתות אחת על השנייה ועכשיו היא גם הסירה אותי מהפייסבוק... הזוי לי ביותר... סורי שאני כותבת את זה פה אני פשוט לא יכולה לשלוח מהפלא מסרים משום מה חח ונפל האינטרנט בבית :(

Little McMickey

New member
אה אוקיי

מגניב!! מקווה שתהנו בשירות! אגב אם תוכלי לגשש טיפה בשבילי... למה היא הפסיקה להיות חברה שלי חחח נורא מסקרן אותי, היינו מתות אחת על השנייה ועכשיו היא גם הסירה אותי מהפייסבוק... הזוי לי ביותר... סורי שאני כותבת את זה פה אני פשוט לא יכולה לשלוח מהפלא מסרים משום מה חח ונפל האינטרנט בבית :(

Little McMickey

New member
אה אוקיי

Little McMickey

New member
אה אוקי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג מה זההההה

כל הזמן הזה זה הראה לי שזה לא שלח חחח

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif וואו הקעקוע ממש חמוד ויפה! תתחדשי ../images/Emo9.gif

בע"ה אני את הקעקוע שלי יעשה במהלך השבוע הבא כמתנה ליומולדת
הארי פוטר היה מדהים עד ה-5 דק' האחרונות שלו.
באמת אני לא מבינה בשביל מה זה היה נחוץ.. אמאל'ה מה שיש לך נשמע מפחיד רצח את חייבת לגלות מה זה ולפתור את הבעיה.. אני מרגישה שתרגישי יותר טוב

גם שלי היה ליומולדת../images/Emo8.gif

ולגמרי מסכימה על הארי פוטר!!!!!! זה היה צריך להסתיים בשוט של שלושתם. כל האפילוג הזה התאמצתי לא לצחוק מעד כמה שהם נראים פתטי, וזה ממש הרס את כל הדרמטיות והעצב של הסיום
הייתי אצל הרופא היום והוא אמר שזה וירוס ואם זה לא יעבור אז אני אעשה בדיקות דם כדי לראות אם זה באמת מחלת הנשיקה. זה די מרגיע אותי, יכל להיות הרבה הרבה יותר גרוע

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אני מקווה שתרגישי טוב** ../images/Emo122.gif

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתתחדשי על הקעקוע

אהבתי את המיקום והגודל,עודין סולידי,לא דברים פסיכיים כמו במיאמי אינק(למרות שהדברים שם ממש יפים) אני אישית לא אוהבת בצבע,ולכן זה הקקוע שלך ולא שלי
.

../images/Emo13.gif

דבר ראשון תודה :p אני הייתי ממש נגד קעקועים בצבע...באתי בכלל במחשבה שאני עושה קעקוע של כוכבים שחורים איפשהו, אבל הסתכלתי על דוגמאות במחשב של המקעקעת וממש נדלקתי על הסאקורה (העץ הזה). למרות שתכלס הרעיון הזה היה לי באחורה של הראש כבר כמה זמן חחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמפתיע

לא ידעתי שלא אהבת בהתחלה קעקועים בצבע,אבל זה מאוד משתנה מקעקוע למשנהו,יש קעקועים שיפה להם צבע ויש כאלו שזה נראה כמו ציור של ילד קטן זה גם מאוד תלוי בצבע עור,אם אעשה קעקוע הוא לא יהיה בצבע כי זה לא ייראה עליי יפה כמו על מישהו בהיר. העיקר שאת שלמה איתו
איך ההחלמה?

נכון גמאני חשבתי שזה נראה ילדותי

אבל כנראה שזה באמת תלוי במלא דברים ^^ ההחלמה הייתה סבבה, הוא לא התקלף הרבה, ואחרי שהיא עשתה לי תיקוני צבע הוא נראה הרבה יותר טוב! בהתחלה זה נראה סגול וממש נבהלתי שזה ישאר ככה ><

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif

קוראים לי: אלכס
יצאתי לאוויר העולם: 07.08.90
ותק: יום ראשון יומולדת 21!!
מוצא גיאוגרפי: בת-ים
דרגה: רב"ט
קומיוניקציה: פייסבוק - Alex Vasdekis
חצי הכוס המלאה: בת דודה שלי ואמא שלה באו לחופשה בארץ היה חודש כייפי במיוחד עם מלא יציאות, לונה פארק ועוד כל מיני דברים, קניתי כמה דברים חדשים
חצי הכוס הריקה: בת דודה שלי טסה והיה לי נורא עצוב כי לא יכולתי להיות איתה ביום האחרון כי הייתי חייבת לחזור לבסיס ודודה שלי טסה ביום שני
. הסרט האחרון של הארי פוטר. אין לי כסף ונראה לי שלא יאשרו לי את התשמ"A איימי וויינהאוס נפטרה
שאיפות עתידיות: יומולדת יום ראשון
מתנגן: אדיר גץ - בואי נרד אל הים
פרופיל: משהו דומה פחות או יותר לקעקוע שאני רוצה לעשות
מוטו: תראו את הטוב שבכל דבר ואל תתבאסו על דברים שלא קרו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחשבתי שאני היחידה שלא אהבה את החלק השני

של הארי פוטר אמרו יל שהוא ממש טוב,והוא לא היה ממש טוב מצחיק לומר אבל הוא היה קצר מידי(כי אני רגילה שהסרטים האלו ארוכים בחצי שעה יותר לכל הפחות),לא כ"כ ברור,אני לא אוהבת את דניאל רדקליף(ךמרות שהוא לא היה ממש גרוע בסרט הזה,בניגוד לשאר) והמוות של פרד היה המוות שהכי העציב אותי בספר והוא ממש לא ריגש אותי בסרט. לדעתי החלק הראשון יותר טוב בהצלחה עם הקעקוע!!

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif זה באמת לא היה מרגש.. ../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה בגלל שלא הקדישו לזה יותר מדי זמן ולא היה לך זמן לקלוט שגם מתו איתו עוד כמה אנשים קיצר הסרט היה טוב אבל הם לא היו צריכים להוסיף את האפילוג הזה שהיה נראה פתטי ביותר והאיפור היה גרוע

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא חושבת שהיה צריך להוריד אותו

כי זה הרי הסוף שסוגר את כל הסאגה.לא עשו אותו טוב זה נכון,האיפור באמת היה פתטי אבל אני לא חושבת שהיו צריכים לוותר על הקטע האחרון כי כמו שאמרתי הוא הסוף.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif~נדחפת~

הם היו חייבים לעשות את הסוף. הם עשו הסכם עם דניאל רדקליף (גם צוות ההפקה וגם ג'יי קיי רולינג עצמה) שהוא לא ישחק בעוד סרטים של הארי פוטר כי הוא לא רצה, והוא רצה שזה יהיה מחייב אז היו צריכים שהוא ייגמור מבוגר כדי שלא יילחצו להמשך. זאת אחת הסיבות שהיא כתבה דווקא את הסוף הזה.

למעלה