התפקדות מאי

Super Alonit

New member
שניכם הכי קוקים בעולם!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

וסער, אין סיכוי לתמונה נורמלית
כי א. אני לא יוצאת אף פעם נורמלית, ו-ב. כי כבר ראית אותי במציאות ואין לך זכות לדרוש תמונה

Prophet Of God

New member
יאללה נו

שם:רועי תאריך לידה:24.1 איפה אתם גרים:פ"ת כמה זמן אתם בפורום:אנערף שיר אהוב של נייטוויש:SHE IS MY SIN ושיר אהוב לא של נייטוויש:כלמיני מה אתם שומעים עכשיו? שומדבר ספציפי בדיוק הולך לאכול מסן/אייסי:164505911 [email protected] דירוג לפורום 1-10:מה שמתאים לכם שימו הצעות לשיפור? שומדבר ספציפי עוד משו שבא לכם להגיד? היום היה לי שידור לייב ראשון? ותמונה:אני אחסוך מכם.

TheImpactBoy

New member
../images/Emo190.gif

שם: אביעד תאריך לידה: 3.9.06 איפה אתם גרים: צפון.. חור שכזה כמה זמן אתם בפורום: אני הקמתי אותו ינעל אחותכם
שיר אהוב של נייטוויש: כרגע? PLENET HELL ושיר אהוב לא של נייטוויש: הדיסק האחרון של בליינד מה אתם שומעים עכשיו? דרים טיאטר מסן/אייסי: בפרטים שלי דירוג לפורום 1-10: 10
! הצעות לשיפור? שאיתי יפסיק להציף עוד משו שבא לכם להגיד? ירב ואני עייף. ותמונה: אוהב תתמונה הזאת!!

The Cat Woman

New member
תיפטר מהכובע הזוועה הזה מיד!

אמרו לא לכובעי דיסטאנס! סתם
אלה הכובעים האהובים עלי, הם מוציאים את המפקדת שבי החוצה... וכולם אומרים שאני נראית קשוחה איתם
אז זה טוב. בשבילי אביעד, לא בשבילך... אתה עדיין נראה צבאי למדי עם הכובע הזה.

Shusho

New member
לאאאא!../images/Emo2.gif

הוא נראה ממש טוב עם הכובע הזה ]: המ

The Cat Woman

New member
גם אני... אבל אני לא מצטלמת איתו ../images/Emo11.gif

זה כובע דיסטאנס, יש בו הרבה מעבר לסתם כובע. ויש לי איזה 5 כאלה רק של היחידה שלי...
ועוד הרבה כובעים של אחי - הנדסה קרבית - כי הוא היה מ"כ.

אלאנקה

New member
אתה יודע, התמונה הזאת..

נראת לקוחה מסרט, בו הגיבור קם ליום חדש, יפה ומקסים. מלא הרפתקאות ומראות מרהיבים, וכרגע הוא נהנה מזריחת השמש, ומציוץ הציפורים..

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifברצוני לחזק את דבריו-איתי תפסיק להציף!../images/Emo11.gif

A Hilit

New member
חח איזה מזל שיש את דנה

שם: פחימה תאריך לידה: 5 באוק' איפה אתם גרים: אנחנו גרים בנתניה[
]
כמה זמן אתם בפורום: אנחנו בפורום מחודש ינואר נדמה לי..
שיר אהוב של נייטוויש: אוע..יש כל כך הרבה
אממ אממ כרגע בא לי על STD אבל גם GLS מעולה וSIMS ו-וונדרלוסט ו..ו. אוח לא מצליחה לבחור
ושיר אהוב לא של נייטוויש: fear factory - bite the hand that bleeds מה אתם שומעים עכשיו? את המכונת כביסה שפתאום קיבלה חיים ועומדת לקחת את שלי
מסן/אייסי: מי שרוצה שישלח מסר אני לא הכי אוהבת לפרסם את הכתובת המפדחת שלי
דירוג לפורום 1-10: 10 אינדיד.
הצעות לשיפור? אממ לא ממש, פשוט שיש המון פינות וזה..קצת קשה לכתוב בכולן אבל זה מה שעושה את הפורום הזה בעצם כל כך טוב אז.. זהו. עוד משו שבא לכם להגיד? יש לי סמינר בשישי-שבת-ראשון ואני לא אחגוג ל"ג בעומר עם חברים אלא עם השכב"ג [שכבה בוגרת
] בצופים
בוהו..
ותמונה: ממפ אני בתגובה מהירה וגם לא בא לי להתחיל לחפש..
לילה טוב לכולם!

אלאנקה

New member
../images/Emo11.gif

לי יש את הכתובת מסנג'ר, הכי מפדחת עלי אדמות. (נו מה, עשיתי אותה בכיתה ה, כשהייתי תמימה ולא ידעתי כ"כ אנגלית:S ) אז אין לך ממה להתבייש
, פרסמי את כתובתך ברבים.

skipp

New member
עברתי טסט ! תמזל"טו זונות !!!

שם:ליאור תאריך לידה:24/09/89 איפה אתם גרים:בקריית טבעון כמה זמן אתם בפורום:מא הקמתו שיר אהוב של נייטוויש:Sleeping Sun ושיר אהוב לא של נייטוויש: בעעעעעעע.... סביר להניח שQueen - don't stop me now כי הוא בנזונה של שיר, אמנם לא ההכי טוב שלהם, אבל בכל זאת, יש כבוד מה אתם שומעים עכשיו? לא שומע מסן/אייסי:[email protected] 16691892 דירוג לפורום 1-10: 7.3 ולא עשירית נקודה יותר ! הצעות לשיפור? שכולם יתחילו להציף כמו אלונה, לא סתם זה יהיה בעייתי XDDD עוד משו שבא לכם להגיד? עברתי טסט וזה... תגידו מזל טוב ! ותמונה: אמ... חחח ממפגש פאוור בפסח שעבר

למעלה