התפקדות מאי

ש נ י1

New member
מתפקדת../images/Emo68.gif

שם: שני תאריך לידה: 4.5.89 (עוד יומיים!!!) איפה אתם גרים: אבן יהודה כמה זמן אתם בפורום: כמה חודשים שיר אהוב של נייטוויש: ווישמאסטר ושיר אהוב לא של נייטוויש: יש יותר מדי מה אתם שומעים עכשיו? Angra - Judgement Day מסן: [email protected] אייסי: 308477360 דירוג לפורום 1-10: 100 הצעות לשיפור? הגיע הזמן להחליף את בדיחת הקשתות הוורודות בבדיחה אחרת ומצחיקה
עוד משו שבא לכם להגיד?כואב לי הראש (בא לי לשתף) ותמונה: אם תצליחו לראות משהו

Super Alonit

New member
בדיחת הקשת הורודה מאוד מצחיקה!../images/Emo7.gif

ו, האאאאאאאאא מזל טוב!!!!!!111
(ברכה נורמלית ביומולדת עצמו
עכשיו סתם הרשתי לעצמי להתלהב)

../images/Emo9.gif

שם: ורד. תאריך לידה: 20.7.90 איפה אתם גרים: הרצליה. כמה זמן אתם בפורום: מהקומונה הראשונה. שיר אהוב של נייטוויש: Wishmaster אבל אני אוהבת המון. ושיר אהוב לא של נייטוויש: כל דבר מאדאג'יו של פעם, ואוורגריי. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: בסדר. הצעות לשיפור? אולי אני אחפור אח"כ. בהצלחה לכולם
*מחכה ל-30.5*

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifברצוני לחזק את דבריה,

ולגנוב שוב(!) לאיתי את השורה- כן.
את כזאת קוקית פה!

The Cat Woman

New member
נמנמ

שפ: ענבר תאריך לידה: 2/11/86 איפה אתם גרים: אשקלון כמה זמן אתם בפורום: לא יודעת... בערך 4-5 חודשים (וואו הזמן עובר מהר!!!) שיר אהוב של נייטוויש: יש יותר מדי כאלה. שיר אהוב לא של נייטוויש: גם יש יותר מדי, אבל בזמן האחרון Kamelot- The Haunting וגם When The Lights Are Down שלהם. מה אתם שומעים עכשיו? Queen- Save Me
אייסי: 164101958 ואני בקושי מתחברת אליו... ומסנג'ר: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 1000000000000000000000 הצעות לשיפור? להעיף ת'אימואים מפה! סתם... ואז לא ישאר פה אף אחד
עוד משו שבא לכם להגיד? לא. ותמונה: היו פה הרבה

The Cat Woman

New member
*חושבת על איזו תמונה לשים*

*שמה את התמונה הכי מכוערת, עצבנית וקשוחה שיש לי כדי שלא תעיז לבקש שוב*

זה לא אמור להיות כזה מביך../images/Emo12.gif

לא ידעת שיש לך גזרה יפה? ואם לא אמרתי אז כן, אני ממש אוהב אותה.

The Cat Woman

New member
אמ... כן... אבלללל....

תמיד החמיאו לי ב4 עיניים כזה (או 6 במקרה שלי פלוס 2 ידידי הכי טובים
) ו.. אמ... כן, זה קצת מביך

למעלה