התפקדות מאי

Brombit

New member
עונה על השאלות האלה ../images/Emo115.gif

שם: נעם תאריך לידה: 1.2.1990 איפה אתם גרים: אשדוד כמה זמן אתם בפורום: חודש... כמה חודשים... לא זוכרת כבר... שיר אהוב של נייטוויש: אני אבחר אחד מה-3: Sleeping Sun ושיר אהוב לא של נייטוויש: זה יותר מדי מסובך מה אתם שומעים עכשיו? כלום מסן/אייסי: 214014484 דירוג לפורום 1-10: 6 הצעות לשיפור? להחליף את כל חברי הפורום חוץ ממני
עוד משו שבא לכם להגיד? אתם מעצבנים.
ותמונה: תמונה.

Brombit

New member
את למשל ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif

ואיתי. וענבר. וג'ים. וכל שאר חברי הפורום. והנשק שלכם. והויכוחים שלכם. ושהטעם שלכם אף פעם לא כמו שלי. וכל השאר.

The Cat Woman

New member
../images/Emo12.gif מה רע בי? O_ס

ומה רע באיתי ובג'ים ובאלונה? פויה, לא נאה לך- קישטא הדלת פתוחה! ואם את רוצה להישאר- בבקשה, הנשק שלך נמצא שם- איפשהו ליד השוט שלי, גרזן של דניאל והקשת הורודה של איתי... והטעם שלנו במוזיקה פשוט נהדר!!

Super Alonit

New member
יה! קשת ורודה!../images/Emo6.gif

צריך להתחיל להשתמש במושג הזה לעיתים יותר קרובות, זה מאחד אותנו.

אלאנקה

New member
../images/Emo2.gifחוצפע!!

אנחנו לא מעצבנים
אנחנו פורום חם ואוהב ומגוון
אנחנו ה-פורם הכל יכול!!

^^

שם: זוהר תאריך לידה: 30.6.92 איפה אתם גרים: מקום לא כיפי כמה זמן אתם בפורום: כמה ימים אחרי שהוא נפתח, הייתי גם בקומונה קצת לפני כן שיר אהוב של נייטוויש: אין ושיר אהוב לא של נייטוויש: אין מה אתם שומעים עכשיו? Talk - Coldplay מסן: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 9. זה לא 10 כי אתם כ"כ מציפנים שאם אני יומיים לא נכנסת לפורום יש לי מיליון הודעות לקרוא%^*$& הצעות לשיפור? אממ... להיות יותר נחמדים ועדינים ולהיות פחות קופצניים בכל מה שנוגע לשליפת כלי נשק?
עוד משו שבא לכם להגיד? עוד קצת פחות מחודשיים אוונסנס!$#%^#^%& ותמונה: עדיף על תמונה שלי P: זה מסך ההדלקה שלי בפלאפון D:

אלאנקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה תמונה מגנובה
!! "שיר אהוב של נייטוויש: אין"
!!

אממ

אני קניתי את הכרטיס ממשרד הכרטיסים קסטל, אבל תום אמר שהוא בדק באתרים של משרדי כרטיסים בירושלים (קסטל נמצא בת"א וצריך לקחת משם את הכרטיסים ><) וגם שם מוכרים. הוא אמר נראה לי קלעים ועוד משהו.

|פרויד|

שם:קארין. תאריך לידה:25.4.89 איפה אתם גרים:קרית ים.הכל שחור פה!(גלצ' בטח מבינה
) כמה זמן אתם בפורום:ממ בערך חצי שנה. שיר אהוב של נייטוויש:Wishmaster,Elvenpath ושיר אהוב לא של נייטוויש:יש כ"כ הרבה
מה אתם שומעים עכשיו?Mercy Drive-I'll Be Late מסן/אייסי: [email protected] 337069211 תוסיפו חופשי,אני פשוט עצלנית מכדי להוסיף אנשים
דירוג לפורום 1-10:נמנמ 10!
הצעות לשיפור?טיפול נגד הערכה עצמית נמוכה ונגד אימואיזם לכל חברי הפורום בחינם
עוד משו שבא לכם להגיד?הזהרו מתסביך אדיפוס השני!אתם אמורים לחוות אותו בשלב זה של חייכם!|מושפעת מפסיכו'|
ותמונה:בוהו!הבהלו!

למעלה