התפקדות מאי

מגיל 6 בערך.

מאז שעולים לכיתה א' עד תחילת ההתבגרות שזה בגיל 12.בשלב הזה האנרגיה מופנית ללימודים ושאר פ]עילויות אינטלקטואליות,ואין בעצם איזור ארוגני(=איזור שממנו מפיקים הנאה מינית). חחח איך רואים שעשעיתי בגרות בפסיכו' היום

נמנמנ..

אם אני כבר בשוונג של פסיכו' אז אני אסביר:לפי פרויד,בשלב הפאלי/אדיפאלי,בגיל 4-6 הילד חש משיכה מינית כלפי אימו.אבל הילד חושש מהמשיכה בגלל שהוא פוחד מהאבא.זה נקרא פחד סירוס-הילד פוחד שהאבא יסרס אותו,בגלל התשוקה לאמו.לכן,במקום להתחרות עם האב(הילד מבין שהוא לא יכול להתחרות עם האב כי הוא חזק ממנו) הילד מזדהה עם האב ומאמץ את דפוסי ההתנהגות שלו.וכך נפתר תסביך אדיפוס. התסביף המקביל אצל הבנות נקרא תסביך אלקטרה.

Beyond The Veil

New member
מימימימימימיייייי

שם:גל תאריך לידה: 21.11.91 *פיצית* איפה אתם גרים:פ"ת כמה זמן אתם בפורום:מתקומתו שיר אהוב של נייטוויש:כולם! ^^ ושיר אהוב לא של נייטוויש: המוןןן מה אתם שומעים עכשיו?את הצליל של המסן, קארין שלחה הודעה ^^ מסן/אייסי:[email protected] 322678797 דירוג לפורום 1-10: 9, כי בא לי
הצעות לשיפור? המפגשים כמובן.... עוד משו שבא לכם להגיד? אממממממממממממממממממממממממממממ......לא. ותמונה:פסדר, שיהיה, אבל אם המסך נשבר זו אשמתכם בלבד!

אלאנקה

New member
יש לך פיצול אישיות!!!

את אוהבת את כל השירים של נייטויוש... ולא אוהבת המון שירים שלהם

Super Alonit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ורגע רגע רגע... סטופ! איך זה יכול להיות שאת יותר קטנה ממני?
הייתי בטוחה שאת בת 17 לפחות...

למעלה