התפקדות סוף פברואר

../images/Emo42.gif התפקדות סוף פברואר../images/Emo39.gif

משעמם לי, אז הרשתי לעצמי. למה מתחפשים בפורים?: שיר החודש של אביב: אלבום החודש של אביב: שיר החודש לא של אביב: אלבום החודש לא של אביב: משהו טוב שקרה החודש: משהו רע שקרה החודש: תמונה:

התעוט

New member
אני לא מתחפש כי אני כבר בין 20 וחצי

שיר החודש של אביב נאמנים לשקר,לאן את הולכת.לא של אביב,מיסיו של בלקפילד.אלבום החודש של אביב,עכשיו מעונן.לא של אביב,כמובן בלקפילד.משהו טוב שקרה החודש,נפגשתי עם ליאורנר.משהו רע,חבר טוב שלי התחתן והשאיר אותי לבד.

התעוט

New member
אני סתם ככה לא מתלהב להתחפש

כי אני נורא ביישן.ודרך אגב אתה מגדל שיער ארוך כי אתה מנהל הפורום של בלקפילד וסטיבן עם שיער ארוך?(סתם צוחק)

אני לא מגדל שיער

הוא גודל לבד
ולא, אין קשר לסטיבן. אני סתם כמו כל שמוק שלא רוצה לראות מכונת תספורת/מספריים אחרי הצבא. ביישן? אז זה בול החג בשבילך! אתה יכול לשים מסיכה, ולעשות מה שבא לך ואף אחד לא ידע שזה אתה

התעוט

New member
הייתי נורא רוצה להתחפש לאביב

ולצעוק תשירים שלו ברחוב.....

מעיין51

New member
עשיתי את זה פעם

אבל בלי להתחפש אליו.. וגם אני נורא ביישנית... וגם לא ממש היה שם מישהו חוץ מהידיד הכי טוב... אז..

alwayschen

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

למה מתחפשים בפורים?: לשום דבר. שיר החודש של אביב: את והכלב ואני. אלבום החודש של אביב: עם הזמן. שיר החודש לא של אביב: Imagine -John Lennon אלבום החודש לא של אביב:
משהו טוב שקרה החודש: ציון טוב בפסיכולוגיה!
משהו רע שקרה החודש: מבחן גרוע בלשון
תמונה:

זה אני בפורים 2004

התחפשתי לדמות מסרט אימה
כולי הייתי בשחור גלימה+מסכה וגרזן מפלסטיק ,,,, ואני מטר שמונים תאר לך איזה ענק הייתי,,,והסתובבתי בקניון ,,,חחחח,,,, עד שהוציאו אותי השומרים מאז לא התחפשתי ממש מחפש מסיבה טובה

התעוט

New member
אהההההההההההע אני נופל, נופל, פוחד.

גם אביב שם גלימה ולא רק בפורים

באנו לכאן מתחת לשמיים...

נדבק לי השיר!! למה מתחפשים בפורים?: אני ג'ון לנון, חברה שלי יוקו אונו
שיר החודש של אביב: קרן אור אלבום החודש של אביב: בלקפילד 2 [זה גם נחשב אביב?][זה לא יפה שסטיבן לא נותן לו שיר!] שיר החודש לא של אביב: חי בפלורנטין [VOD זה אחת ההמצאות, ראיתי את כל פלורנטין באיזה שבוע. באסה שנגמר] אלבום החודש לא של אביב: בלקפילד 2 משהו טוב שקרה החודש: טיול שנתי משהו רע שקרה החודש: אחות של חברה טובה נהרגה בתאונת דרכים
תמונה:

התעוט

New member
באמת לא יפה,אביב שר יותר מרגש סטיבן

מעניין איך סטיבן הרשה לו לצרוח באפטמק(מגיפה)

../images/Emo69.gif

למה מתחפשים בפורים?: אין לי משהו מקורי, אולי ערפד. שיר החודש של אביב: אין מלאכים בגן עדן אלבום החודש של אביב: המכתב שיר החודש לא של אביב: Porcupine Tree - Waiting אלבום החודש לא של אביב:David Gilmour - On an Island משהו טוב שקרה החודש: ההופעה של בלאקפילד בירושליים, פתיחת פורום לבלאקפילד. משהו רע שקרה החודש: ניגשתי לתאוריה ראשונה ולא עברתי תמונה:

להלהלה

למה מתחפשים בפורים?: אמממ אין אצלנו פורים בבצפר... אז בטח אני אקנה כובע נחמד ואשים... שיר החודש של אביב: שיר התקווה בביצוע של אנשים צרודים סביב המדורה הטיול שנתי.. אלבום החודש של אביב: בלאקפילד 2 שיר החודש לא של אביב: סנואו של צ'ילי פפרס אלבום החודש לא של אביב: דפנה והעוגיות משהו טוב שקרה החודש: היה טיול שנתי, והיה לי כיף!חח משהו רע שקרה החודש: חח בטח הדחקתי.. לא עולה לי משהו כרגע... תמונה: בשבילכם עדיף שלא
סתם, אני פשוט בתגובה מהירה..

skelor

New member
הוא עולה ואת לא באה..

למה מתחפשים בפורים?: לא יודע עדיין אבל רוצה להתחפש למשהו. שיר החודש של אביב: הרואין אלבום החודש של אביב: ממנטו מורי שיר החודש לא של אביב: Pink Floyd - Keep Talking אלבום החודש לא של אביב: Led Zeppelin 2 משהו טוב שקרה החודש: --- -> ----- משהו רע שקרה החודש: חודש קשה ומחכה. תמונה: בכיף..

skelor

New member
אממ לא..

התכנון היה לימאהה אבל בחנות היא זאת נשמעה טוב יותר למרות שעכשיו אני מצטער על זה שקניתי אותה במקום השנייה אבל בקטנה היא גם נחמדה מאוד :) Montana.

למעלה