התפקדות סוף פברואר

skelor

New member
אולי בגלל שהמיתרים..

או את מכוונת את המיתרים גבוהה מדיי
?

here they come

New member
../images/Emo120.gif

למה מתחפשים בפורים?:לא ידוע עדיין. שיר החודש של אביב: במילים אחרות. אלבום החודש של אביב:לילות לבנים. שיר החודש לא של אביב: אלבום החודש לא של אביב: משהו טוב שקרה החודש:הפסקתי להתפזר. משהו רע שקרה החודש: תמונה:

Hosh17

New member
חג שמח

למה מתחפשים בפורים?: שום דבר, אבל באה מיוחד לבית ספר שיר החודש של אביב: מיס יו של בלקפילד וPAIN אלבום החודש של אביב: המכתב שיר החודש לא של אביב: מליוני אנשים לבד אלבום החודש לא של אביב: משהו טוב שקרה החודש: לא הלכתי להופעה אחת והצלתי את עצמי משהו רע שקרה החודש: התאהבתי יותר תמונה:

AVS1987

New member
הרבה זמן לא הייתי אבל בכל זאת

למה מתחפשים בפורים?: מכשפה שיר החודש של אביב: האמת אלבום החודש של אביב: השנה העשור החיים שלי לילות לבנים שיר החודש לא של אביב: להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך של המכשפות האלוהיות אלבום החודש לא של אביב: עד העונג הבא וזמנים מוזרים משהו טוב שקרה החודש: הכרתי מישהי
משהו רע שקרה החודש: נכשלתי בכל מבחן שקיים בערך תמונה:

פחיחצה

New member
....

למה מתחפשים בפורים?:לילדה עם זר שיר החודש של אביב: את הכלב ואני אלבום החודש של אביב: עם הזמן שיר החודש לא של אביב: some dayאלבום החודש לא של אביב: בלאקפילד 2משהו טוב שקרה החודש: סיימתי עם תנ"ך לכל החיים, והתחברתי למציאותמשהו רע שקרה החודש: יותר מידי דברים אבל אולי זה כבר לא באמת משנה...תמונה:

TairAtias

New member
אניאניאניאני בואבוא

למה מתחפשים בפורים?: שיר החודש של אביב:עצוב בלעדייך אלבום החודש של אביב:3 שיר החודש לא של אביב: smells like teen spirit - nirvana אלבום החודש לא של אביב: nevermind - nirvana משהו טוב שקרה החודש: לא זוכר משהו רע שקרה החודש: היא לא הסכימה להיות חברה שלי תמונה: אין לי כוחחחחחח

מעכבת

New member
../images/Emo42.gif

למה מתחפשים בפורים?: שמתי כתר שיר החודש של אביב: חלומות גדולים אלבום החודש של אביב: שומקום שיר החודש לא של אביב: בואי ניפרד אלבום החודש לא של אביב: מנועים קדימה משהו טוב שקרה החודש: עוד חודש עבר משהו רע שקרה החודש: תמונה:

../images/Emo187.gif

למה מתחפשים בפורים?: לוסי אין די סקיי וויט דימינס (מהשיר של הביטלס) שיר החודש של אביב: לילה טוב אלבום החודש של אביב:לילות לבנים שיר החודש לא של אביב:בואי ונביא לך ת'פאנק - מרסדס בנד משהו טוב שקרה החודש: עזרתי אומץ לעשות משהו שלקח לי המון המון זמן משהו רע שקרה החודש: גילו אצל סבתא סרטן

keren358

New member
שוב פעם, אתה שוב פעם לא תשוב.

למה מתחפשים בפורים?: התחפשתי כבר. אופנת רחוב יפנית (זה היה אמור להיות ויצא דיי אחר) שיר החודש של אביב: זיגוטה אלבום החודש של אביב: ממנטו מורי שיר החודש לא של אביב: בדיקת דרכונים-חווה אלברשטיין אלבום החודש לא של אביב: משהו טוב שקרה החודש: שביתה שביטלה מבחן בתנ"ך! וצורי בא. משהו רע שקרה החודש: הרסו את דוכני הפלאפל בעיר תמונה:

אוי אוי

למה מתחפשים בפורים?:שלגיה שחזרה מהודו סתם משהו שאילתרתי בבוקר שיר החודש של אביב: מקסיקו אלבום החודש של אביב: בלאקפילד II שיר החודש לא של אביב: Goldfinger - free me אלבום החודש לא של אביב: היהודים LIVE משהו טוב שקרה החודש: הפסקתי לעבוד.. זה נחמד אבל אין לי שקל =/ משהו רע שקרה החודש: שלא תדעו מצרות תמונה: ->

אם היה לי את הכוח...

למה מתחפשים בפורים?: בלרינה גוטית. שיר החודש של אביב: הרואין. אלבום החודש של אביב: יומן מסע. שיר החודש לא של אביב: יום חדש נפלא/ אריק ברמן. אלבום החודש לא של אביב: Sgt. pepper's של הביטלס. משהו טוב שקרה החודש: שביתה. משהו רע שקרה החודש: דחו הפקה בתאטרון.

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

למה מתחפשים בפורים?: התחפשתי כבר, לנסיכת השלום
שמתי הכל לבן, דגל ישראל בתור גלימה, כפיה על הראש וכתר כזה יפה עליה וחולצה עם מלא פיסים, ושרשרת של צלב [שנקרעה לי]. ואממ.. אהה.. ושרביט כזה שיוצא ממנו את הסמל של האסלם, של הנצרות ושל היהדות ופיס. זה היה מגניב. והרעיון היה של אמא של חברה שלי
שיר החודש של אביב: "קנאה" אלבום החודש של אביב:אממ נראה לי "בלקפילד2" אבל גם "אביב גפן |||" וגם "המכתב". שיר החודש לא של אביב: Julia- The Beatles אלבום החודש לא של אביב: אמממממ.. לא יודעת.. אולי.. אממ.. Gold Ballads של הסקורפיונס.. משהו טוב שקרה החודש:כלום משהו רע שקרה החודש: יותר מדי. תמונה: שיהיה

חיה בתוך קופסא.../images/Emo219.gif

למה מתחפשים בפורים?: אתמול היה. זונה מלכותית
נראתי כמו זונה ושמתי על עצמי כתר. סתם אילתור של הבוקר. שיר החודש של אביב: הנסיך הקטן. אלבום החודש של אביב: אין שיר החודש לא של אביב: חיה בתוך קופסא אלבום החודש לא של אביב: לאידעת. משהו טוב שקרה החודש: הסופש בבית שלי, טיולחוג, סמינר, שלא יצאתי לטיול שנתי והיה לי חמישה ימים חופש. והשביתות!
משהו רע שקרה החודש: אנשים שעוזבים וממשיכים הלאה. תמונה: קשולה ואפחה

למעלה