התפקדות סוף פברואר

ליאורנ

New member
יאללה...

למה מתחפשים בפורים?: התחפשתי בקטנה "לאיתן גירסת שנות השבעים" עם אפרו וכל מיני שטויות שיר החודש של אביב: הסתכלו לשמיים אלבום החודש של אביב: ---- שיר החודש לא של אביב: Queen - Innuendo אלבום החודש לא של אביב: Fleetwood Mac - Rumours משהו טוב שקרה החודש: קרו הרבה דברים טובים, תמיד טוב משהו רע שקרה החודש: אין משהו ספציפי

באיחור (לא) אופנתי

למה מתחפשים בפורים?: זה מחר..ועוד אין לי תחפשות!!
שיר החודש של אביב: המכתב אלבום החודש של אביב: השלישי שיר החודש לא של אביב: בנהר של סביליה- דויד ברוזה אלבום החודש לא של אביב: דויד ברוזה המיטב משהו טוב שקרה החודש: הייתי בחופש משהו רע שקרה החודש: הממ..צבא.. תמונה:

אביב הגיע פסח בא

. למה מתחפשים בפורים?: עורב שיר החודש של אביב:סוף העולם אלבום החודש של אביב:בלאקפילד 2 שיר החודש לא של אביב: Some Day של סטיבן ווילסון אלבום החודש לא של אביב: Nevermind של נרוונה =] משהו טוב שקרה החודש: נגמר היום כוראוגרפיה והבגרות בקומפוזיציה ...יש לי חיים סוף סוף . משהו רע שקרה החודש: איבדתי את שתי החברות הכי טובות שלי לנצח תמונה: תמונה מפולין

EDTH

New member
מתפקד ../images/Emo195.gif

אני יותר קורא בפורום מאשר כותב אבל אני אתפקד.. אז: למה מתחפשים בפורים?: כלום שיר החודש של אביב: יש מלא..ביניהם אלימות, מסיבת מתגייסים, הכל נהיה לא רגיל... אלבום החודש של אביב: אממ חלולים אולי שיר החודש לא של אביב: Iron Maiden- The Clansman אלבום החודש לא של אביב: - משהו טוב שקרה החודש: סופסוף החלפתי פלאפון (זה מספיק טוב
) משהו רע שקרה החודש: יותר מידי..
תמונה: אחת מלפני 3 ימים

galush29

New member
בוא נחשוב למה אלימות זה שיר

החודש שלך. *אהמאהמ אין אלוהים*

מתפקד...

למה מתחפשים בפורים?: לא מתחפש שיר החודש של אביב: לאן את הולכת אלבום החודש של אביב: בלאקפילד 2 שיר החודש לא של אביב: מרגיש אחר - סינרגיה אלבום החודש לא של אביב: מרגיש אחר - סינרגיה משהו טוב שקרה החודש: כלום משהו רע שקרה החודש: אני והחברה נפרדנו אחרי שנתיים תמונה

Satyricon

New member
ממףף

התחפשתי ל.. לא יודע.. שמתי פונפונים על הראש.. משהו טוב שקרה החודש: הופעתי משהו רע: התנסות מינית לא טובה הייתי קורא לזה... תמונה סקסית

Jude Lennon

New member
פורים שמח

למה מתחפשים בפורים?: אני ושני חברים שלי למקסיקנים שיר החודש של אביב: הכי קרוב לבד אלבום החודש של אביב: השלישי שיר החודש לא של אביב: Eleventh Earl Of Mar של ג'נסיס אלבום החודש לא של אביב: Selling England By The Pound של...ג'נסיס =) משהו טוב שקרה החודש: הזמינו ת'להקה שלי להופיע בבומבמלה משהו רע שקרה החודש: 29 במתמטיקה =)

למעלה