טוב תקשיבו, אנחנו לא מכירים..

זה טוב או רע../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

אני די אהבתי אותה...אבל לא יודעת למה בדיוק את התכוונת...

Pink Punk

New member
../images/Emo41.gif

שם: קליה גיל: 15 (ו4 ימים חח) מאיפה: כפר סבא (1) נולדתי באילת וגרתי שם 8 שנים (2) אני צמחונית בערך מגיל 6 (3) אנגלית היא שפת אם שלי וממש אין לי עוד דברים להגיד חח

shachari

New member
עונה !

שם: שחר גיל:12 מאיפה: חיפה ו5 דברים שלא ידעתם עליי: אני אוהבת לרקוד לשיר, לבשל, לגלוש באינרנט, מחכה את טיירה בנקס מעולה!

JULI4561

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif אני../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שם: ג'ולי גיל: 13 וחצי אזור: השרון חיחיחי וחמישה דברים שלא ידעתם עלי....
אני שרה ומשחקת ורוקדת ....
אני יודעת לקרוא ולכתוב מגיל 3
בחיים לא היתי בח"ול רק במטוס איזה חמש פעמים לאילת
אני מתמכרת מהר לטלנובלות
וחולמת להיות טייסת וזה המחשב של אח שלי ואין לי פה תמונה סורייי ...

purple rain2

New member
../images/Emo172.gifאתן כולכן מדהימות../images/Emo2.gif

ובדיוק באתי לשים שאלון חדש, אבל הרעיון שלך יותר טוב
שם: הילית גיל: 18 מאיפה: מרכז חמישה דברים שלא ידעתם עלי: 1. יש לי אובססיה מטורפת לכל מה שקשור לפו הדוב, הלו קיטי ובטי בופ
2. אני חולההההההה על סופגניות וחנוכה זה החג האהוב עלי
3. אני מתה על חורף ושונאאאאאאת קיץ
4. יש לי זיכרון מטורף לימי הולדת, באמת אני כמו לוח שנה אנושי. 5. אני מאוד אוהבת לישון, אבל לא משנה כמה שנות אני ישנה אני תמיד עייפה. והתמונה שמורה במערכת

גמני ... גמני...../images/Emo6.gif

אוקי אז ככה ... שם
ליבי גיל
14 וחצי אפילו יותר [תאריך הלידה שלי הוא ה6.12] מאיפה
מתל אביב עיר המרכז ו-5 דברים שאתם לא יודעים עלי
אני מכורה לבריטני ספירס ... הזמרת הכי אהובה עלי...
אני רוקדת כבר בערך 9 שנים מכיתה א'
אני מאוד אוהבת לבשל במיוחד כשחברות שלי באות אלי לישון
אני חולה על סרטי אימה זה פשוט החיים שלי חוץ מהמחול
אממממ אני מתחברת עם מורות מאוד מהר ויוצרת איתם קשרי חברות חוץ מקשרי המורה תלמיד [אני יודעת תכונה גרועה] אהה והייתי שמחה אם תעשו שרשור של תמונות של כולם סתם תמונות שנראה אחד את השני אפילו סתם תמונות מצחיקות.... זה יהיה כיף

היי

א סחטיין על הפורום... לא ידעתי שיש פורום לסדרה הזאת אחלה יוזמה שם: מעיין גיל: 17.8 5 דברים שלא ידעתם עליי: טוב זה קל אתם לא יודעים עלי כלום.. 1- נשארתי שנה בגן (לא בגלל השכל) 2- אני צמחונית 3- יש לי עיניים ירוקות 4- אני פולניה אסלית (100 אחוז) 5- יש לי בגרות עוד יומיים ואני חייבת לזוז עכשיו ולהפסיק להתבטל.... ואלה היה קשה דווקא בגלל שאתם בכלל לא מכירים אותי..... טוב נסחפתי וכמו שנאמר לעיל אני חייבת לזוז....אז נפגש,נדבר ובהצלחה לכולם בבגרויות וכו אם אני לא אראה אתכם לפני...סייה

purple rain2

New member
קודם כל וולקאם../images/Emo140.gif

דבר שני גם לי יש בגרות בספרות
חפיף זה קליל

purple rain2

New member
כן נו מה כבר יש ללמוד?../images/Emo3.gif

עיקר ההתכוננות היא למגן, לבגרות כבר לא קוראים מחדש את כל היצירות, רק את השירים (ואם את עושה את הסיפורים הקצרים אז גם הם)

זהו.. שלא ממש למדתי למגן../images/Emo3.gif חחחח

יש לי מגן 55 אבל עדין.. לתנ"ך כן למדתי ואני אלמד שוב! חייבים.. בלע

P a r i s

New member
עונה

ו... חדשה!!! שם: שירה גיל: 15 מאיפה: ערד... :\ ~5~ דברים שלא ידעתם עליי: $. החברות שלי והמשפחה זה הדבר שהכי חשוב לי בעולם...!! $.אני שואפת להיות דוגמנית אבל לא מסכימים לי ההורים :( $. אני רוקדת היפ הופ וMTV $. אני כל היום רואה ערוץ האופנה $. וכדי שלא תחשבו שאני טיפשה, שיטחית וריקנית... הזמינו אותי ללמוד לתואר ראשון באוניברסיטה החל משנה הבאה (כיתה י'). מקווה להשתלב...!

purple rain2

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

ומי אמר שאת טיפשה? אפשר להיות גם יפה וגם אופה
תהני בפורום, וכל דבר שאת צריכה את מוזמנת לפנות אלי

למעלה