טוב תקשיבו, אנחנו לא מכירים..

את גם יפה:)

(וזה לא שאחרות לא יפות.. כן? שלא תבינו לא נכון) והיפהופ זה כיף!! אם היה קרוב לבית שלי.. הייתי חיה שם! חחח

JULI4561

New member
מגניב .... איך עשית את זה!?

ללמוד תואר בכיתה י' ... אני מתה לעשות דבר כזה ....

גלתו

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

תמיד הייתה לי הערכה לאקדמאים ואני ממש רוצה ללמוד המון כל החיים שלי. כל הכבוד שאת מתחילה בגיל כזה - מה את הולכת ללמוד?

P a r i s

New member
אממממ

יש שלושה מסלולים, מדעי המחשב מדעי החברה ומדעי הרוח... לדעתי אני אלך ללמוד מדעי הרוח - הכי מעניין לדעתי... ותודה!

עונה ../images/Emo6.gif

שם: לירן גיל: 17.8 מאיפה: תל אביב ו5 דברים שלא ידעתם עליי 1. החתולים הם האלילים שלי, אין כמוהם.
2. יש לי פוביה(פחד ענק) מהדגים!!!היו לי סיוטים עליהם במשך שנים 3. יש לי אלרגיה לא מוכרת שגורמת לעיניי להתנפח :( 4. אני ג'ינג'ית :) 5. יש לי נטייה לבכות מהר כשאני רואה טלנבולות...

Dark Force

New member
אההלן../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

שם: שיר גיל: 16 1. אני מופיע בלהקה הייצוגית של העיר.. 2. אני מכור לקולה. 3. אני מכור לבמבה. 4. אני מכור לים. 5. אני אוהב רק רוק ישראלי

Pink Angel1

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם:סהר גיל:16 מאיפה:רחובות 5 דברים שלא ידעתם עליי: 1.אוהבת את כריסטניה אגילרה ואמינם 2.רוצה להיות מעצבת אופנה 3.מכורה לחברים (הסדרה) 4.מתה לטוס לארה"ב ולא לחזור 5.אין יותר מה לרשום =) בדיוק מחקתי את התמונות שלי מהמחשב אז אין =\

purple rain2

New member
גם אני מכורה לחברים, חזק../images/Emo8.gif

אין פרק שלא ראיתי איזה חמש פעמים לפחות

angel of dead

New member
היכרות../images/Emo12.gif

שמי לי אני בת 17 מהקריות אני אוהבת לצפות בטופ מודל(אל תשאלו אותי למה)

גלתו

New member
המממ אוקיי

שם: גל גיל: 18 מאיפה: פרדסיה 5 דברים שלא ידעתם עליי: וואי זה קשה לאללה... 1. אני רוקדת מגיל 4, כלומר 14 שנים - בלט קלאסי ומודרני 2. אני ממש, אבל ממש, אוהבת מוזיקה. היא כל החיים שלי - בעיקר רגאיי ודאנסהול. 3. אני מפחדת מבלונים. (באמת!)
4. אני גרופית היסטרית של שב"ק ס'. 5. נגמר לי :/ אין לי מושג מה לכתוב פה, אז זהו!

גלתו

New member
חח יש לי שריטה נוראית

בלון זה כמו פצצה מתקתקת, את לא יכולה לדעת מתי הוא יתפוצץ לך בפנים! ואני לא המטורפת היחידה, יש עוד כמוני!
חח הגענו בבית למסקנה שיכול להיות שיש לי טראומת ילדות - כי אני ממש מפחדת מרעשים חזקים, כבר כל החיים שלי. מרעמים, מזיקוקים, מבלונים... כל מה שעושה הרבה רעש. אז כנראה שזה משהו מהילדות שהפחיד אותי ונשאר איתי כל החיים... שרוטה נו, מה לעשות?

y a ® d e n

New member
MOI../images/Emo41.gif

שם: ירדן
מאיפה: מחיפו
סתם.. תל אביבב
ו5 דברים שלא ידעתם עליי
האובססיה המטורפת שלי זה בימבה חדשה בצבע ירוק ליים
אני עיפה
יש לי מגן בהיסטורי יום שישי
חברי קוראים לי ירדי ג'ו
היו לי דגים חמודים וכולם מתו
אחד מהם מאבעבעות שחורות אפילו

בר2י

New member
אוקיי-עונה! וזה באמת יצא טוב כי אני

אורחת פה (אורחת קבע בשביל הילית החמודה והכחולה חח) שם: מיכל גיל: 16.5 מאיפה: מעלה אדומיםםם אממ 5 דברים שלא ידעתם עליי- 1- אני חולההה על שוקולד 2- אני מכורה לשוקווו 3- אני אוהבת מאוד מאוד מאוד במבה 4- אני לא אוכלת בשר (ולא מטעמים אידיאולוגים..זה פשוט לא טעים לי) 5- אממ אני רגישה לחילופי עונות ותמונה אין לי כרגע..פירמטו לי את המחשב לא מזמן

בר2י

New member
דניאל זכאי?

(נראה לי שזה השם משפחה שלו..משום מה אני לא בטוחה חח

למעלה