סיכום מפגש

היה כיף!!../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo22.gif

הפארק היה ריק (מהפחד של האנשים לצאת מהבית, נראה לי...), היה חמים מכל הבחינות, ישבנו בצל העצים, אכלנו, שתינו, שוחחנו, הילדים התרוצצו (אלו שהולכים), עבורו מיד ליד, שיחקו בכל הצעצועים של כולם, התינוקות היו על השמיכות וחלקם אכל דשא (שלי, למשל) ובמילה אחת כ י ף אני חושבת, שמי שלא עובדת ויכולה להגיע לפארק, ניתן לקיים את המפגשים הללו על בסיס שבועי לא מחייב.

רותי ע

New member
../images/Emo42.gif סיכום מפגש ../images/Emo9.gif ../images/Emo142.gif

איזה יופי שהיה... לראות סוף סוף את האנשים שמאחורי ההודעות. את הילדים שמככבים בהודעות. היתה אווירה נעימה, חמה כאילו הכרנו מזמן. השמש החמה, לשכב על השמיכות ולקשקש. לבאי המפגש - היה כיף להכיר את כולכם
ולאלו שלא הגיעו - כדאי לכם להגיע למועד ב´

_גלית_

New member
היה מאוד כיף ../images/Emo98.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo45.gif

עכשיו אני מרגישה כאן אפילו עוד יותר בבית
... מקווה לפגוש את כל מי שלא יכל להגיע הפעם - בפעם הבאה
ושוב, תודה לכל מי שלקח חלק בארגון..

ובבוקר עוד חשבתי

שלא אגיע עקב כל ההתרעות, ולכי תיסחבי עם שלושה ילדים. אבל אני שמחה שהגעתי, הכרתי את הפרצופים שמאחורי השמות, ראינו את כל כוכבי הפורום (מקסימים) והבנות נהנו כ"כ ושחר שאלה "מתי באים שוב". אז באמת היה כיף ונקווה להיפגש שוב בקרוב

שחר ותומר שלך פשוט...פשוט...תני לי

למצוא את המילה שתתאר הכי טוב ילדות שובות לב, מקסימות, מתוקות שבא לאכול אותן....איזו מילה?......רגע......הא, בטח!
. תני לגדולה שלך נשיקה בשמי ובשם שגיא! היא שיחקה איתנו כ"כ יפה!

תודה

אמרתי לשחר שמסרת לה נשיקה והיא כבר שאלה מתי היא תפגוש את שגיא שוב, ואני בכלל לא שמתי לב שהיא שיחקה איתכם כי הייתי עסוקה עם ניתאי ולרדוף אחרי תומר... היא סיפרה לי ששיחקה איתכם בבובה של הפרה "שעושה ממממממווווווו"

קוראים לפרה "מריומה". קניתי אותה

לשגיא ב - TOYSRUS ב - 20 או 30 ש"ח. הוא משוגע עליה!! לגיל של שחר היא נהדרת. היא הפעילה אותה כ"כ יפה!

לפנינה - ממש מעריצה אותך

לבוא לבד עם השלושה המקסימים! ושהבעל יבריא מהר!

אני עוקבת אחרי הפורום בדממה...

ולכן לא ראיתי את עצמי מגיעה למפגש, אבל נשמע שעשיתם ממש חיים
מישהי לקחה מצלמה דיגיטלית בסוף? אני מחכה לראות מי זה מי

מיכל153

New member
ומתי באמת מועד ב´ ?

היי מצטערת שלא הצלחתי לבוא. נשמע מצויין. אנסה בפעם הבאה. שלי היתה חולה ועכשיו אייל. ביי מיכל153

נ-ה-נ-נ-ו!!!

היה אחל´ה ואחל´ה ארגון... תודה.... תמונות יהיו כנראה בסופשבוע הבא... מחכים בקוצר רוח למפגשים הבאים

למעלה