סיכום מפגש

אני מטורפת עליו...../images/Emo99.gif

הוא התחיל לאכול!!!!!!!!!!!!! אכל קצת יאמי תפוח וקצת מרק ירקות עם כדור בשר (טיפה´לה) מפורק... והמסקנה - לא להלחץ ולא להתייאש ולהקשיב ללב ולא לכל הדודות והסבתות.... כל אחד אוכל בזמנו... ועכשיו אני רק מקווה שלא פתחתי פה.....

יונית ש

New member
יופי - נפלא ../images/Emo39.gif

מאי מתגעגעת לאוטו הקטן של אופיר
בהצלחה ובתאבון

נהדר1 שיהיה לכם בתאבון. ואם הוא

רוצה ללמוד מילד אחר לאכול - אתם מוזמנים לצפות בנו אוכלים.

rachell

New member
ואנחנו חזרנו לצפון

בלי אף מחסום בדרך נכנסו לקנות בגדים בדרך (אני ובר קנינו דני ומיקה ישנו באוטו) אח"כ אכלנו פיצה בסברו בגן שמואל מה שסידר גם את ארוחת הערב הגענו הביתה רק ב-6:00 בערב עכשיו מיקה מסתובבת בין החדרים, אני כאן, והשאר

חוויות מהמיפגש - נהנתי מאד../images/Emo140.gif

היה כייף לחבר פרצופים לאנשים, הילדים המקסימים התרוצצו ביחד כאילו הם מכירים זה את זה כבר ממזמן! באמת נהנתי מהנכונות והאחווה שהאינטראקציה הוירטואולית יכולה ליצור, לחבר בין אנשים בעלי מכנים משותפים ולא משותפים ובעלי דעות שונות. ואני חייבת לציין שלהבדיל מפורומים אחרים בתחום שמידי פעם הצצתי- הפורום הזה משתדל ל"הכיל" את כולם ללא הבדלים..... ומשתדל ליצור אוירה נעימה ובונה, ולא ביקורת פוגעת ואסטרטיבית. מכיוון שהפורום והאוירה זה כולנו יחד - מקוה שהנמשיך לשמור עליה ככה. ולכל החולים - החלמה מהירה ולכל העצובים והמאוכזבים- אוהבות אתכן ושולחות חיבוקים. לרותי וכל המארגנות - תודה רבה - למרות שפעם הבא אפשר להביא עוד אוכל........
ולמי שלא היתה היו כמויות מסחריות של אוכל! נהנתי לפגוש אתכם! ולמי שבאיזור ת"א- אתן תמיד מוזמנות/ים. ולגבי הספורט- אני תמיד מוכנה לענות על כל שאלה ו/או בקשה! מאמאכושר וגלגל!

jole

New member
לימור- העוגה הייתה שלך????

זו ממש עוגת חטאים. טעימה שחבל על הזמן

יטבת

New member
המפגש

בד"כ אני לא אוהבת לכתוב אם אין לי משהו ממש חשוב להגיד אבל היום כל כך הרבה ירדו עלי שאני "סמויה" שעכשיו אני אכתוב כל כך הרבה עד שתגידו לי קצת לסתום את הפה (או המקלדת)
אז לענין, לי ולעדן היה מאד נחמד ונפגש שוב בקרוב יטבת

jole

New member
היה אחל´ה בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

עכשיו רק הגענו הביתה וישר רצתי לכתוב לכן- המון תודה על המפגש. לבנות שהגיעו- שמחתי לפגוש את כולכן. אותי זה משגע שאין לי פרצוף להדביק לשם. היה בוקר ממש בהזמנה (ולחשוב שערב קודם מילמלתי הירהורי דאגה בשל המצב וכו´ וגילעד כמעט אכל אותי בלי מלח) אז אני שמחה שהגענו. לבנות שלא יכלו להגיע אני בטוחה שנדאג למועד ב´ בקרוב מאד. נכון רותי??? עכשיו למשהו מבעס יותר- המצלמה הדיגיטלית שלי נפלה ואני לא מצליחה בכלל להפעיל אותה היא לא מגיבה לכלום אז מן הסתם אני לא מצליחה להגיע לתמונות שצילמתי הבוקר מה שאומר שמי שצילמה במצלמה רגילה מופעל עליה עכשיו לחץ פיזי מתון לרוץ לפתח את התמונות ולסרוק אותן מהר. ושוב רותי תודה על האירגון. להתראות בקרוב.

נהנו נורא - תודה לרותי והמארגנות

דפנה היתה מקסימה והתנהגה משגע וגם אח"כ. חזרנו הביתה עייפים ומרוצים. היה אחלה לראות את הפנים מאחורי השמות והכינויים. לא חשבתי שתגיע כזו כמות של אנשים לרגל כל מה שקורה בזמן האחרון במדינה שלנו - אבל הופתעתי לטובה. ומתי המפגש הבא?

עוגת השוקולד..אכן שלי פרטית.

והמתכון: 2 כוסות קמח 2 כוסות סוכר 4 כפות קקאו 4 ביצים 1 אבקת אפייה 1 כוס מים כף שוקולית 2 כפות שמן הכל לערבב יחד במיקסר..להכני לתבנית משומנת..40 דקות בחום 180 והציפוי למי שמעוניין: חבילת שוקולד מריר חבילת שוקולד לבן 50 גרם מרגרינה הכל לחמם בסיר,עד לרתיחה.. ולצפות.. וללקק את האצבעות!

iris and ben

New member
לימור-בקשר למתכון העוגה../images/Emo96.gif

האם השוקולד הלבן נמס טוב? שמעתי שזה מתפרק בבישול?

מצטרפת ל- ../images/Emo45.gif למפגש

היה חמים, היה נעים, היה באמת כיף! תודה לרותי וכל אלו שעשו על מלאכת הארגון! שמחנו לראות פרצופים חדשים ומוכרים ו... נשמח להפגש שוב
שירלי ואיה

איזה כייף לכל מי שהייתה במפגש../images/Emo140.gif

אני לצערי לא הייתי עם שון אבל הבנתי שהיה ממש כייף
כל הכבוד לכן על היוזמה הארגון והפרגון
כייף שיש דברים כאלה שמחים עוד במדינה שלנו עם כל המצב הנוראי הזה
אני עדיין לא כל כך מרגישה טוב ושון שלי היום התעורר בבוקר עם 40 חום
עד עכשיו הוא שמרטוטי.... בכל מקרה אני מקווה שיהיה עוד מפגש בקרוב כי הקיץ בפתח וצריך לעשות חיים
אתן מוזמנות לפארק הגדול בהוד-השרון מאד נחמד ונוח להגיע.... שיהיה שבוע מוצלח ויישר כוח כל הכבוד

למעלה