סיכום מפגש

מצטערת שבסוף לא הגענו

דפקתי שריר בצוואר במהלך הספונג´ה והייתי מרותקת למיטה רוב השישבת
נתראה במועד ב´

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif עוד כמה ימים יהיו תמונות אז מי

שרוצה שישלח לי מייל (לא מסר) ואני אשלח לו בחזרה את התמונות. ונא לא לפרסם תמונות בלי אישור של כל המופיעים בתמונה.

jole

New member
ניסיתי לשלוח לך מייל והוא חזר

אז אני כבר מזמינה תמונות ומחר אני אלך לבדוק את המצלמה הדיגיטלית בתקווה שלא קרה משהו בלתי הפיך

rachell

New member
תודה אני אמסור לה

וגם אנסה להסביר לה מה זה אינטרנט

יונית ש

New member
היה נפלא ../images/Emo6.gif נהננו מאוד מאוד ../images/Emo6.gif

והיה שווה לעשות את כל הדרך מהדרום. היה נהדר לפגוש את כולם ולהתאים פנים לשמות. מקווה שזה המפגש הראשון בשורה של המון מפגשים בעתיד. בריאות מלאה לכל החולים שלא הגיעו. נשמח לראותכם בהפעם הבאה. תודה רבה לרותי ולכל התארגנים היה מושלם

רותי ע

New member
כתבו פעם שהפורום הוא אי של שפיות

היום אני מרגישה את זה יותר מתמיד...

רותי ע

New member
בוקר טוב אליהו ../images/Emo8.gif

זה מראה כמה ביקרת כאן בזמן האחרון
לא נורא, בפעם הבאה...

../images/Emo141.gif נהננו נורא ../images/Emo141.gif

נהננו מהמפגש בפארק הפתוח. נהננו לפגוש פרצופים מוכרים ופרצופים חדשים שעד עכשיו רק יכולנו לדמיין את מראם. בכל מקרה, תומר היה פשוט מאושר וזה היה כיף לראות
בנות, אתן מקסימות והילדים עוד יותר
ות מקווה שיהיה עוד מפגש ממש בקרוב
שירלי.

מקווים להשתתף בפעם הבאה

יופי שהיה לכם כייף, ןהכי חשוב שעבר בשלום (בימים אלו). אם צילמת, אז תשלחו לכאן תמונות שנציץ

אוף, עכשיו אני מה זה מקנאת.....

אני מתה לראות תמונות. למרות שרצינו ותכננו להגיע, ואפילו בעלי הכין עוגת גבינה שמחכה במקרר, לא הצלחנו להגיע - סבא שלי אושפז בבי"ח עם ארוע מוחי (קל, תודה לאל) אז נחכה למועד ב´ - מתי? ונשמח לראות את התמונות. שיהיה יום טוב, שקט ובטוח לכולם (נתנייתים וירושלמים השמיעו קול)

*אתוש*

New member
גם אני רציתי להגיע

למרות שאני לא משתתפת הרבה, ויותר קוראת ונהנת מכל מה שקורה בפורום נורא רציתי לראות "את הפנים" אחריי השמות אבל ביום שישי, פשוט פחדתי לצאת מהבית אני גרה סמוך לטול כרם וכל הבוקר מסוקים היו באוויר ממש הרגשתי כאילו אנחנו במלחמה (בעצם אנחנו במלחמה) ואתמול בערב היינו צריכם לנסוע לנתניה לטייל בטיילת על הים אבל בסוף הרחקנו לקניון ברמת אביב זה כל כך מפחיד שזה ליד הבית, בכל מצב נשמח להגיע למועד ב´ ונשמח לראות תמונות

למעלה