סיכום מפגש =)

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif סיכום מפגש =)

היה מקסים וכייף ברמות! ליל- את מקסימה!!!! עשית לי את היום עם המחמאה הכי חמודה שאי פעם אמרו לי =)
מיכלי- את כזאת חמודע!!!! ואת לא נראית בת 13. וד"א אל תעשני נובלס. תעשני מצדי כל דבר אחר. רק לא נובלס!
זוהר- הילדה הכי קופצנית שיש =) פשוט חמודע
טובי- את מקסימה אפילו יותר במציאות. תסלחי שדירדרתי אותך. אני עוד אחזיר אותך בשאלה יום אחד ;) ועשית לי חשק לעגיל. במרץ!!! מוהאההא.
בן- היה כייף לראות סוף סוף את בן במציאות!!!1 אבל לא אמרת לי שלום יפה עדיין.
חזי- נו חזי תמיד חתיך על...
אין מה לעשות. חזי תעשה אותי
(ולא, אל אמרתי ילד כי הרי בגלל זה המציאו קונדומים...)
צליל- את כל כך יפהההה פשוט מהממת ומצחיקה =)
דודי- המקסים ושיש לו את הצלצול של סקאזי!!! =)
וד"א הם היו היחידים שליוו אותי הביתה אז אתם רולז =) רז- הצלם שלנו =) אין עלייך !!!! כזה בחור מקסים =)
גלעד- פשוט כזה מותק =)))
הדר- מקסימה =))
ניצן-חמודע =)))
סנופקין- הוא אשכרה ממש ממש דומה לסנופקין!!!!
נופר- חמודע =) אבל לא ממש הספקתי לדבר איתה הרבה... והייתה עוד מישהי ממש ממש ממש חמודה אבל אני לא זוכרת את השם שלה אז תסלחי לי, טוף?
רק חבל שרותם לא באה.. רציתי נורא לרואת אותה במציאות =( וגם את עידן! אבל היהי הכיי כיף בעולם =) שייגעצים-אין עליכם!!! וד"א אם מצאתם צמיד צבעוני
, אז הוא שלי!

יאיייי

היה כיףףףף :) דיי גיי סנשיין לא נסלח לך על מה שעשית לטובי!! אין היה כ"כ כיףף ליל חמודה נכון שהביצוע של השיר היה מרגש?,מיכלי היה כיף לראות אותך..באמת ואין כמו נובלס אחותי,אפילו שאת צוררת ושונאת היהודים.זוהר דוסית שלי היה כייףףף,חזי..ממ קח אותי(רק שהרב לא ידע מזה טוב?),דוד(ד-ו-ד) תחזור לערסדוד
,סנופקין ורז..לא כ"כ הספקתי לדבר איתכם אבל חפיף :) ,צליללל אני מתעליייךך אוהבת אותכםם המוןןן. חזי תעשה לי ילד. דודי תעשה לי אתיופי.

Hezi The One

New member
עכשיו אני סוף סוף יודע מי את...ואמ

יכלת פשוט במפגש לבקש שאני אעשה לך ילדP:

dsol

New member
אמממממממממממ

היה עלוב ! המפגש הכי עלוב שהיה לנו עד היום אפילו יותר מהמפגשים הכושלים שבאו 5 אנשים והתפזרו... אבל היה גם כיף מאודד מצחיק אין לי כח לפרט עכשיו אולי יותר מאוחר

../images/Emo121.gifאממ

אפשר לומר שהיה יכול להיות יותר טוב, לי לפחות.. אני לא רוצה להתמרמר אבל אישית בכלל לא נהנתי מהמפגש הזה ומלא דברים איכזבו אותי.. אבל יהיה בסדר.

Hezi The One

New member
בום?

מפגש ראשון שלי כמנהל הפורום וזה:$ (ההתלהבותתתת) טוב אמ,אני לא אתחיל להגיד אחד אחד כי סה"כ אני אוהב את כולכם:] בקיצרררררררררררררררר הייתה התחלה מאוד מאוד גרועה...אבל מאוד השתפר סנוף!!!!!!!!1111111
(חובה!!!! ביליתי איתו הכי הרבה,ולמניאק היה יום בנזונהD: אני עשיתי פחות ממנוXD) קיצר,נהנתי מאוד לשחק פוטבולXDDDDD ואני רז וסנוף ניצחנו !!!!!! רז! תמונות ועכשיוD:D:D:D: אני מת לראות את זה ועוד דבר... צליל!!!!!111111111 חמשושית#$@%@#$%@#$%#$%$ :] היה נחמד באמת:]

למעלה