טובבבבבב סיכום../images/Emo9.gif
אז ככה.. בהתחלה לא ממש חשבתי שאני אבוא אחר כך החלטתי שאני בכל זאת אגיע ובאתי ב17:00 ככה, איחור אופנתי לגמרי!!
בכל מקרה אתם פשוט מדהימים ונכון שיכול להיות יותר כיף וכן מפגשים קודמים היו יותר מהנים אבל בכל זאת היה כיף ואני אוהבת אותכם! חזי- חמודי חבל שלא יצא לנו להיות הרבה זמן ביחד.. אתה יודעת שאני מטורפת עליך בכל מצב! טובי- תודה על יום נפלא מתוקה שלי, ותזכרי מה שדיברנו! אל תתני לאף אחד להתייחס אלייך חרא את מדהימה ואת שווה הרבה יותר מזה.. דני ונופר- אתכם אני שמה ביחד כי ביליתי איתכם את היום בצורה נפלאה, אתם פשוט מתוקים ביחד! ודני יערבי תתגלח כבר.. בעעעע בנצי- כפרהההההההההההההההההההההההההההההההה עליך ישקסי
רז- מים שקטים חודרים עמוק.. מוחעחעחעחע
מיכלי- את רשמית הילדה הכי מתוקה בפורום, תודה על הספונג' בוב אני אנצור אותו קרוב לליבי.. ד"א לטיפשים אין משמעות מבחינתך, ברור? דודו- מוחעחעחעחעחעחעחע דודי כפרה עליך חמודי תודה רבה על העטיפה ועל ההקדשה, עשית לי יום מדהים! הדר- למרות שראיתי אותך רק מאוחר יותר את יודעת שאני אוהבת אותך מאוד ושמאוד שמחתי שבאת בסוף! אורטל- חמודה שלי מצטערת שלא יצא לי לראות אותך, אני אוהבת אותך!
כל המחבקים למיניהם- תודה על התמיכה הנפשית, שמחה שאתם מעשירים לנו את הפורום
ירדן- שאיחרה איחור יותר אופנתי ממני, היה כיף אפילו ב3 ד' שהיינו ביחד! סנופקין- אחרון חביב אתם פשוט כזה מתוקי.. אפשר לאכול אותך?
מי ששכחתי מצטערת זה נכתב ברגע עייפות, אוהבת את כולכם ועשיתם לי יום מדהים! עידן היית כל כך חסר, פעם הבאה אתה שם בטוח! ברור?