השדון של קרן!??!?! למה לא אמרת?!!?!?!?!?!
ז ז ו ה ר י ת ת ת New member 2/1/06 #54 זונהה אם זה היה של קרן לא היית עושה את זה?!?!?!?! וזה רק היה תיאור זה השדון שלי
ס סנוווופקין New member 2/1/06 #55 בגדול... לא... מי שאמר שיחס רע עדיף על כלום יחס לא התכוון ליחס אלים!!!!! לנכשלים שלא הבינו האלימות שלך יותר גרוע וה1/3 יחס של קרן
בגדול... לא... מי שאמר שיחס רע עדיף על כלום יחס לא התכוון ליחס אלים!!!!! לנכשלים שלא הבינו האלימות שלך יותר גרוע וה1/3 יחס של קרן
L LiLdon New member 2/1/06 #62 איכ.!!!11111 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif <זאת מיכלי. > אוהד- אתה איכ!
מ מכשפהקטנהזונה New member 2/1/06 #129 וזה מעניין לי ת'תחת!!!!../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif שמת בכלל מה כתבת לזורי יאקקי קטן!!!?!??!??!
וזה מעניין לי ת'תחת!!!!../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif שמת בכלל מה כתבת לזורי יאקקי קטן!!!?!??!??!
ס סנוווופקין New member 2/1/06 #139 לא מעניין אותי את מה זה מעניין אותך אני מעדיף שהיא לא תדבר איתי משהיא תרביץ לי? אמממ סתמי
נ ניו יורק רפיח New member 2/1/06 #118 לפחות מישו פה מראה את אהבתו אלי כפרעלייך שאת לא מכחישה תעשי לי"זה לא אותו דבר"!!!!!!!!
ז ז ו ה ר י ת ת ת New member 2/1/06 #21 חבריםם היה לי כיףף היה לי ממש ממש כיף ואני מצטערת בשביל מי שלא נהנה אתם חמודים =) אני אוהבת אותכם סנופקין-רז!נקמהההההההההההההההההההההה!!!!! חזי אני מוותרת לך חכוו סנופקין-אני אסרס אותךךךך (לא שהייתי בסדר אחרי המכות טוב נו סליחה ) רז-אני צריכה לחשוב על נקמה הולמת גלעדי תודה על הכובע וליל טוב נו היה לי כיףףףףףףףףף! נ.ב .. מהיום אנחנו פורום מושפלים ורז!!
חבריםם היה לי כיףף היה לי ממש ממש כיף ואני מצטערת בשביל מי שלא נהנה אתם חמודים =) אני אוהבת אותכם סנופקין-רז!נקמהההההההההההההההההההההה!!!!! חזי אני מוותרת לך חכוו סנופקין-אני אסרס אותךךךך (לא שהייתי בסדר אחרי המכות טוב נו סליחה ) רז-אני צריכה לחשוב על נקמה הולמת גלעדי תודה על הכובע וליל טוב נו היה לי כיףףףףףףףףף! נ.ב .. מהיום אנחנו פורום מושפלים ורז!!
K K i f New member 2/1/06 #23 בעעעעעעעעעעעעעעעע.......... מה שאני יכול לומר זה רק אוף!!! >.< תודה צליל... תודה סנוף... תודה טובי/קרן... תודה רז... אם לא אתם, בטח הייתי מתחרפן שם... ליל"ט לכם........
בעעעעעעעעעעעעעעעע.......... מה שאני יכול לומר זה רק אוף!!! >.< תודה צליל... תודה סנוף... תודה טובי/קרן... תודה רז... אם לא אתם, בטח הייתי מתחרפן שם... ליל"ט לכם........