כפרה . איזה כיף היה לראותותך :]
G GalushGalush New member 2/1/06 #100 ../images/Emo79.gif../images/Emo7.gif כפרה . איזה כיף היה לראותותך :]
B B a m b o o o k New member 2/1/06 #101 גליייייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני אוהבת אותך!!!! מצטערת ששכחתי.. פשוט לא היינו הרבה ביחד...וחבל לי שלא... אני שמחה שבאת ויצא לי להכיר אותך!
גליייייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני אוהבת אותך!!!! מצטערת ששכחתי.. פשוט לא היינו הרבה ביחד...וחבל לי שלא... אני שמחה שבאת ויצא לי להכיר אותך!
G GalushGalush New member 2/1/06 #113 ../images/Emo79.gifצליללללל../images/Emo24.gif גמני שמחה שיצא לי להכיר אותך, חמודההה. :]
B B a m b o o o k New member 3/1/06 #175 דנידנידנידנידנידנידני../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מצטערת ששכחתי אותך!!!! אני ראיתי אותך בדיוק שניה וגם זה היה לחיבוק אחד... ואתה יודע כמה אני אוהבת אותך!!!
דנידנידנידנידנידנידני../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מצטערת ששכחתי אותך!!!! אני ראיתי אותך בדיוק שניה וגם זה היה לחיבוק אחד... ואתה יודע כמה אני אוהבת אותך!!!
ס ס ט י י ק New member 2/1/06 #116 המפ. היה בסיידר. היה *קצת* מוזר אבל אח"כ היה אחלה. אין לי הרבה מה לסכם כי אם אני אתחיל אם שמות אני לא אסיים. אז אני אוהבת את כולכם. .
המפ. היה בסיידר. היה *קצת* מוזר אבל אח"כ היה אחלה. אין לי הרבה מה לסכם כי אם אני אתחיל אם שמות אני לא אסיים. אז אני אוהבת את כולכם. .
ס סוריקטה1 New member 2/1/06 #127 ../images/Emo121.gif!!!!!!111111111אחדאחד ניצן! היה ממש ניפלא לראותותך! צליל! את כבר יודעת. רז, אתה פשוט מושי ליל, שמח שנהנת מיכלי, אני מתגעגע עידן!! תמות למה לא באת? טובהההה, מתי רואימותך שוב חזי, אנחנו לא דומים, שימותו כולם אתה חמוד. זהררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר בן, אתה קושקושה וכולם! אני מתגעגע
../images/Emo121.gif!!!!!!111111111אחדאחד ניצן! היה ממש ניפלא לראותותך! צליל! את כבר יודעת. רז, אתה פשוט מושי ליל, שמח שנהנת מיכלי, אני מתגעגע עידן!! תמות למה לא באת? טובהההה, מתי רואימותך שוב חזי, אנחנו לא דומים, שימותו כולם אתה חמוד. זהררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר בן, אתה קושקושה וכולם! אני מתגעגע
מ מכשפהקטנהזונה New member 2/1/06 #134 גלעדי ;[ ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif בוא לקיריון! אינלי כוח לנסוע לת"א עודפעם. בפסח בפסח.. ......אולי.
גלעדי ;[ ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif בוא לקיריון! אינלי כוח לנסוע לת"א עודפעם. בפסח בפסח.. ......אולי.
H Hezi The One New member 2/1/06 #136 באמת לא דומיםO: שימותו כולם)))))) אתה גם חמוד:] בוגד אבל חמודD: (פעם הבאה אתה לא תגנוב לי את הדובי )
ס סנוווופקין New member 2/1/06 #142 חזי אני מבקש לא צריך להדרדר לרמה של אוהדי כדורגל.. פוטבול זה רמה. זה שהוא בקבוצה השניה לא אומר שהוא בוגד. תודה גלעד על משחק טוב
חזי אני מבקש לא צריך להדרדר לרמה של אוהדי כדורגל.. פוטבול זה רמה. זה שהוא בקבוצה השניה לא אומר שהוא בוגד. תודה גלעד על משחק טוב
ק קשה לי לחשוב New member 2/1/06 #148 היה כייףףף מתעליייך.והפלא שלי נשכח אצל אבא אם זה נותן לך תשובותת
מ מכשפהקטנהזונה New member 2/1/06 #135 גלי!!!!!111111 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif את כ"כ יפה!!!1111111 מצטערת שלא כתבתי אותך, את פשוט באת לאיזה שנייה וחצי והלכת ללמוד היסטוריה אני אוהבת אותך ההכי בעולם! ואני מתגעגעת נעשה מפגשצפוניקים מתישו! אוהבתותך!!11111111
גלי!!!!!111111 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif את כ"כ יפה!!!1111111 מצטערת שלא כתבתי אותך, את פשוט באת לאיזה שנייה וחצי והלכת ללמוד היסטוריה אני אוהבת אותך ההכי בעולם! ואני מתגעגעת נעשה מפגשצפוניקים מתישו! אוהבתותך!!11111111
G GalushGalush New member 2/1/06 #141 ../images/Emo79.gifמיכלייייייי!!!!!!11 מה, הייתי דיי הרבה זמןןן.. ובסוף בכלל לא למדתי, הייתי כלכך עייפה שנרדמתי באיזה 20:00 חחחח ... גמני מתגעגעת ואוהבותך. וישלך מזל שאני כלכך אוהבתותך כי הייתי הורגת אותך! אני שונאת ריח של שוקו ושוקו בכלל... אבל...נו, זה השוקו של מיכלי נשמה. אגב, היה לי נחמד, כיף. היה כיף לראות את כווולם. ולמרות שכולם שכחו אותי, אני אוהבת אותכם, מפגרים.
../images/Emo79.gifמיכלייייייי!!!!!!11 מה, הייתי דיי הרבה זמןןן.. ובסוף בכלל לא למדתי, הייתי כלכך עייפה שנרדמתי באיזה 20:00 חחחח ... גמני מתגעגעת ואוהבותך. וישלך מזל שאני כלכך אוהבתותך כי הייתי הורגת אותך! אני שונאת ריח של שוקו ושוקו בכלל... אבל...נו, זה השוקו של מיכלי נשמה. אגב, היה לי נחמד, כיף. היה כיף לראות את כווולם. ולמרות שכולם שכחו אותי, אני אוהבת אותכם, מפגרים.