סיכום שלי
דבר ראשון אם הייתי קצת מוזר זה בגלל שהייתי עייף, בקשי ישנתי והיה לי חוסר שינה מטורף... בעקרון היה מפגש נחמד, לא כמו הקודמים הטובים יותר אבל גם נחמד.. ליל- לילי ליאן לירון- לא משנה איזה שם את עדיין הילדה הכי מגניבה שאני מכיר זוהר- זוהר!!! כבר התגעגעתי מההופעה של אינפקציה ואז ראיתי אותך שוב ועשית לי שמח!
אוהד - גם ככה אני רואה אותך כל יום... תפסיק להתחיל עם קטינות... עידן - חבל שלא באת, וסליחה שהתחלתי איתך בשם נופר.. נופר -
היה לי הכי הכי כייף איתך גם לפני וגם אחרי, מצטער שקצת הייתי עצוב לקראת הסוף אבל ישר הרמת אותי וחזרתי להיות שמח... אני אוהב אותך
קיייירן- תודה שתרמת כסף להומלס!! היית יכולה לתת לו איזה שטר של 100, והתפלאתי עלייך שדווקא את גונבת חמוצים כמו הומלס חזי - תלמד אותי לפתוח חזיה!! הדר - לעשן לא בריא! תודה שבאת, הייתי שמח ואת עושה לי
מיכלי - מיכלי!!!!! כמה התגעגעתי! את לא יודעת כמה!!! כמעט התפוצצתי מרוב געגוע! את הילדה הכי חמודה שאני מכיר!! דודי - תודה שבאת איתנו לתחנה.. וקנית איתי מאפה כיס גבינה ושהראת לי את החזה צליל - אפילו שלא כתבת עליי בסיכום שלך אני עדיין אוהב אותך! ואת ילדה מאוד מאוד חמודה ויפה רז - יאאאי רז, אין כמוך בעולם הזה, אתה גבר אמיתי, אפילו שאתה ניסית לעוור אותי עם המצלמה.. גלעד - אתה מוזר...
שי - סליחה שלא ידעתי אם אתה גלעד או שי, אני עדיין לא יודע בן - אתה בנצי! כמה התגעגעתי, תמשיך לכתוב לי אסאמאסים ולהביא לי צ'יפס.. ליבי - איזה חמודה את.. אני כן אוהב אותך טובי - תמיד היית מתוקה ואת עדיין מתוקה אורטל - אפילו שראיתי אותך בול ל20 שניות גם אני אכתוב פה עלייך.. אפרת- את זכרת מי אני! אני זכרתי מי את!! גלי- גנבו לך את האולסטר האדום אבל גלי תמיד יש רק אחת! וזהו נדמה לי יש עוד אנשים אבל אני לא יודע איך קוראים להם אז אני אוותר..