סיכומשבוע

adii1201

New member
אוי לא הביצוע בגלי מזעזע../images/Emo178.gif

ואני דווקא אוהבת מאוד את הביצוע של אדל, למרות שצ'סטר שר מדהים

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

LeAnnDylan

Well-known member
לא

אף פעם לא אהבתי את אנסטסיה אבל פעם חשבתי שעדי נחמדה אז הייתי נחמדה אליה בחזרה ונכנסתי לפורום שלה כדי שלא יהיה עזוב. נראה לי שאת עדי הכרתי בפורום קייל XY מאז כמובן הכרתי את פרומה האמיתי של עדי
אני ממשיכה להיכנס לפורומים שלה כי היא מאיימת על חיי

X יו יו S

New member
אוקי

לא יודעת למה זכרתי בשירשור שדברנו על שירים מפעם שאמרת שהייתה דלוקה עליה יש לה עוד חוץ מפה?

LeAnnDylan

Well-known member
אני אמרתי שאהבתי אותה ?? ../images/Emo12.gif

לא שונאת אותה ואפילו מחבבת איזה כמה שירים שלה אבל אף פעם לא הייתי מעריצה ויש למי מה חוץ מפה ? עוד פורומים כאילו? לעדי?

adii1201

New member
אם בשורה האחרונה דיברת עליי

אז התשובה היא לא
ניהלתי את אנסטסיה (הוא היה הפורום הראשון שלי) ואז הוא נסגר, אח"כ נדחפתי בכוח לפורום קייל XY והסדרה נגמרה וגם הוא נסגר ואז נדחפתי ממש ממש ממש בכוח לפורום הזה (כי תכלס זה היה חלום
) ועכשיו אני מנסה מאוד בכוח לצאת ממנו
(לא אישי, סתם מיציתי, אני מנהלת בתפוז כבר הרבה יותר מדי זמן
)

X יו יו S

New member
טוב סדרה גם ככה מסתיימת

ומה לא היית כאן מנהלת מהתחלה? איזה חלומות יש לך

adii1201

New member
נכון, ואז אני out of here../images/Emo6.gif

לא, הפורום הזה קיים עוד מלפני ימיי בתפוז נראה לי
אני התחלתי לראות את דספרט מעונה 3 שלה כשהיא שודרה בארץ, שזה היה בערך ב-2007
, והסדרה התחילה ב-2004

X יו יו S

New member
אוקי

פתאום נזכרתי שהייתי פה שפורום נפתח אבל בגלל שאתם לא רואים בקצב שלי לא התמדתי איך פתאום הגעת לסדרה? וואו נראה לי מוזר לראות קודם את 3 ואז לחזור על התחלה אני עם לינט בעיקר אוהבת את עונה 1 עם ילדים מופרעים אלו

adii1201

New member
יא מגניב../images/Emo6.gif

אני לא ידעתי אז מה זה דספרט ומי זו פליסיטי הופמן
המממ אני חושבת שבדיוק אז ההורים שלי קיבלו הצעה מהעבודה של אמא שלי לחבילה של כל הערוצים אז פתאום נפתחו כל הערוצי סדרות וראיתי פרומואים לדספרט עונה 3 ולאנטומיה של גריי עונה 1, ואני זוכרת שאז גם היו שידורים חוזרים וחברה שלי (טעות חייה
) הייתה אומרת לי "יא תשאירי את זה, יש פה את הגנן החתיך" אז היה פרומו לעונה 3 ואמרתי "יאללה, יש גנן חתיך, נראה" וגם האנטומיה קרץ לי אז ישבתי לראות. איך שראיתי את 322 (כמובן שגם 307, אבל הפרק שלינט מגלה שהיא חולה בסרטן זה היה לייק
) ישבתי בשוק מהפרק איזה כמה דקות ואז קמתי ושוטטתי מיד באינטרנט בחיפוש מי זו השחקנית המדהימה הזו (לינט הייתה הפייבוריטית שלי מההתחלה) וכמובן שמיד התאהבתי
ואז אמרתי שאני חייבת להשלים את כל הסדרה אז חזרתי לעונה 2 (יס בשידורים חוזרים) מהאמצע שלה (כי עד שנזכרתי
) ואז הורדתי את עונה 1 ו-2 וראיתי וכשסיימתי התחילה עונה 4 בארה"ב ואז כבר הייתי פה
דווקא אני הכי אוהבת את עונה 3 עם לינט של עונה 3, למרות שגם בעונה 1 היה מעולה

X יו יו S

New member
אני לאט לאט מתחילה להבין עם מי יש לי עסק

את מדברת על פרקים במספרים בקושי בתוכנית אהובה עלי (שפץ ביתך) אני זוכרת אותם לפי המספרים אז אני מבינה יש לי לאן לשאוף (שונאת להסביר את עצמי
אבל מרגיש לי שזה נשמע ציני אבל ממש לא
) ומה איך את אוהבת את פרק הזה?
מצטערת כל קטעים קשים אלו לא בשבילי
בכלל לינט עצובה זה חרא עדיף לינט תחכמנית
מה קורה בפרק 307 ?
נ.ב גנן מכוער

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה לא חוכמה

אני ראיתי את הסדרה כולה 3 או 4 פעמים כבר מההתחלה עד הסוף, ופרקים שאני אוהבת ראיתי אולי איזה 20 פעם כל פרק. אני מצטטת שורות משם בעל פה
לכן אמרתי שאני אדרוש מכם לחזור אחורה לבחון את מערכת היחסים של לינט וטום בהתחלה, כי אתם זוכרים רק את מה שיש עכשיו
אוח אני דרמה קווין (כאילו בקטע שאני חולה על דרמה) תני לי בכי, דמעות, עצב, הכל, אני מאושרת
לינט חולה בסרטן- העלילה הכי טובה אבר
ושלא תביני אותי לא נכון, אני בוכה איתה! בפרק הטורנדו (409) כשהיא יוצאת בסוף הפרק לראות את הבית הנחרב של קארן וצורחת כי הילדים שלה ובעלה שם אני צרחתי איתה
אבא שלי בא אליי בהיסטריה "מה קרה?!" ואני כזה "טום והילדים!!!!!!!"
בקיצור הפרק שהיא חולה בסרטן ושהיא מגלה את זה, אוח איזה פרק
אני זוכרת שממש הייתי בשוק, לא ציפיתי לזה! והכי מעצבן זה שמיכרתי את ידיד שלי לסדרה אבל בזמנו לא ידעתי שאני אעשה את זה אז סיפרתי לו על הפרק הזה (עד כדי כך הוא השפיע עליי
) ואז כשראינו את הפרק ביחד חשבתי לעצמי שאיזה באסה והוא יודע מה הולך לקרות עכשיו.. הו לינט התחמנית גם מעולה
אבל אני אוהבת עצוב, וחוצמזה שפליסיטי הכי טובה בדרמה
הו 307 זה פרק הבאנג המיתולוגי
יש פה כמה פרקים מיתולוגיים
חחחח הוא חמוד, הוא נראה טוב, אבל אני מעדיפה את טום

X יו יו S

New member
היום היה קטע

נראה לי שזה פרק 19 או 20 אם יש לך יס תראי תאמת ראיתי את פרק מאמצע אבל מדובר בו על זה שלינט מנעה קידום בעבודה מטום פרק של הטורנדו באמת היה חזק קטעים כאלה אני אוהבת חחח גם לי יש קטעים כאלה שלספר על דברים יפים שקורים בתוכנית ואז להתבאס שרואים איתי את התוכנית כי כבר יוצא עוקץ מקטעים הבאנג? לא מזכיר לי כלום טום? הוא די בסוף ברשימת השווים שלי מהתוכנית וזה אחלה רעיון למשחק

adii1201

New member
בעונה 1, אני יודעת על מה את מדברת

וסליחה, זה לא סירוס, היא צודקת לחלוטין. היא עובדת כמו חמור ומגדלת את הילדים שלו והוא הולך לו לעבודה ועוד מעיז לקחת על עצמו קידום שאומר שהוא יהיה פחות בבית בלי לשאול אותה. דווקא אני לא חושבת שהיא הייתה לא בסדר כאן, היא פעלה כמו שצריך, כי הוא לא ממש הקשיב לה כשהיא אמרה לו שהיא לא מוכנה ושהיא צריכה אותו יותר בבית. צודקת. הפרק שירו באמא של קיילה בסופרמרקט, ואח"כ גם בלינט? http://www.youtube.com/watch?v=PXDK5aNCQUo איזה פרק גאוני
טום הוא כל מה שאני רוצה בגבר עם 20 שנה פחות ועיניים כחולות

X יו יו S

New member
יש צדק גם במה שאת אומרת

אבל בכל זאת הם היו צריכים לשבת ולדבר על זה ולקבל החלטה כזוג היא מתנהגת עליו כילד קטן שהיא גדול שמסתדר את הדברים מאחורי הגב אני באמת לא יודעת מה לחשוב על זוגיות שלהם מצד אחד הרבה שנים בלי בגידות אבל איך דרך בה הם פותרים דברים מאוד בעייתי בעיני מבחינת מראה את אוהבת את טום? אה כן פרק בסופרמקט גם גדול

adii1201

New member
כן אבל טום לא יודע לקבל החלטות כזוג

ופה נכנס הקטע שהוא ילדותי! אבל הוא כזה, אני מצטערת
אני מתה עליו, אבל הוא לפעמים ילד קטן!! אני חולה על דאג סוונט (AKA טום)

למעלה