סיכומשבוע

Itay Simons

New member
../images/Emo9.gif

משהו מעצבן: להתעורר ב-14:00
משהו מצחיק: סאות'פארק
משהו טעים: סושי
סדרה טובה: אחים ואחיות, ילדי ראש הממשלה
היום הכי הכי: רביעי
ציטוט השבוע: "איזה יפה היא הייתה, כמו בובת ברביקיו! ככה אומרים את זה, לא?"
פירגון ו- למישהו מהפורום: דוד
איך עבר עלי השבוע: נחמד. מהר מדי
תכניות לשבוע הבא: אולי מימדיון ^^ תמונת השבוע: איזה כיף להתחיל ככה את השבוע

Robin Sparkles

New member
FUN FUN FUN

משהו כיפי:חוץ מזה שברצלונה ניצחו את ריאל? שהייתי עם המשפחה בירושלים,ושיש סיכוי די גדול שפחות משבוע אחרי השחרור אני אהיה במטוס ללונדון להרבה זמן
משהו מעצבן:אנשים!!!!!! וגם ששוב הלכנו ברגל יותר מ-10 דקות כדי לבדוק אם פתחו כבר את הסניף של סינבונס באבן גבירול אבל לאאאאאאא!! לפני יותר מחודש היה כתוב בענק "הפתיחה בקרוב"
משהו מצחיק:הרבה..שיחקנו מחבואים בבסיס.אחד הדברים היותר מצחיקים
ואני וידיד שלי "רבנו מכות" חחחחחח משהו טעים:מחניודההה
משהו חדש:הדרגה שלא קיבלתי כי לא עברתי מבחן?לא נורא אני וחברה שלי נכשלנו ביחד
סרט טוב: שיר טוב:Save Ferris - Come On Eileen אני מאוווווווווד אוהבת את המקורי אבל זה קאבר כ"כ טוב!!! ממליצה לשמוע
ועכשיו לשירים של עופר: mr. charming boxing ring believe in me הבאתי רק את הפייבוריטים זמר/להקה טובים: עופר ניסים.באמת שהוא טווווווווווווווב ספר טוב: סדרה טובה:פל"ל,בגוף ההוכחה פרק שיצא לי לראות השבוע: היום הכי הכי:חמישי. ורביעי כי נרדמתי ממש מוקדם וישנתי איזה 14 שעות
בילוי השבוע:ג'רוזלם ציטוט השבוע:אכלנו חומוס והסתבכתי קצת אז שאלתי את ידיד שלי "נווו איך אוכלים??" והוא ענה לי "במזלג".. אחרי כמה זמן שכבר דיברנו על משהו אחר התחלתי פתאום לצחוק מזה.. ידיד:"מה?נזכרת בזה פתאום?" אני:"לא זה פתאום עלה לי לראש"
~~~ ידיד:"אם כולם יגידו שקט יהיה רעש" אני:"אם כולם יגידו רעש יהיה רעש" האדם שעשה לי את השבוע: פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע: טוב ולא יותר מזה תכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע: רציתי להעלות תמונה של הקאמפ נואו אבל היא גדולה מידי..אני אעלה יותר מאוחר

Robin Sparkles

New member
לונדון לונדון לונדון לונדון לנדון לונדון ../images/Emo6.gif

לא עשיתי העתק הדבק

LeAnnDylan

Well-known member
טורה לו-רה טורה לו-רה אייייייי

זה קאבר חדש או שרק השבוע החלטת שבא לך עליו? גם אני רציתי לשים את זה בתור שיר השבוע שלי אבל בגרסה של שוגרלנד ושרה ברילס ושלהם הקאבר הוא חדש ונראה לי מוזר ואולי קצת מעתיקני מצד אחד מהם לחדש אותו שיר באותו הזמן

למעלה