עדכוניי בוקר-צהריים -יום65- 4.11

קופנגן

New member
יוסי לחגית:

חגית עושה מסאג' ליוני ותוך כדי היא מדברת עם יוני. יוסי מעיר לה: "זו פיזיותרפיה או פיזיותרפיה לשונית? כי את יותר מדברת מאשר עושה"

יוסי אמר ששמע את שפרה בוכה. למי יש פרטים?

המצלמה עברה אל יוסי עינב ורנין ויוסי אמר שהוא שמע בלילה בכי , הסתובב וראה את שפרה בוכה ואז רנין הסבירה להם בשקט ועברה לדבר עם יוסי בערבית. מישהו ראה או יודע פרטים נוספים?

SharonPL

New member
היא באמת הלכה אתמול לישון בלילה בלי להודיע

לאף אחד כשצבר, ליאון ואינה יושבים בסלון ומדברים.

איזה מספר צריך לשלוח לונסה ??

אני רוצה להצביע ונסה... תצביעו לונסההה חבר'ה כדי להעיף את שיפרה והמסרגות שלה ... היא כל כך משעממת וצבועה .. צבר סוף סוף יהיה חופשי ממנה ......

יוסי לצבר "תגיד לי, צבר, ככה אתה מדבר

גם בחוץ?" צבר "איך?" יוסי "באיטיות הזאתי וב..או שאתה זורם יותר מהר?" צבר "זה תלוי בחברת מי אני נמצא"

הפוסט למען ונסה אלוש

אל תגידו לא ידענו ונסה בסכנה סמסו רק לה או שנתחיל להשתעמם בתוכנית ולראות רק נחשים מעכשיו ועד הערב מסמסים בלי הפסקה

אני לא מבינה איך בן אדם כמוה

כל כך אמיתי וכנה, שהולך בדרך שלו שהוא מאמין בה וכל מה שהיא בסה"כ עשתה לא שלטה בחרמנות שלה מה ששפרה וצבר עשו בל יעבור איך אתם שוכחים איזה בן אדם מקסים היא מצחיקה, חרמנית, אמיתית וטובה

העבירות של שפרה וצבר הן עבירות שיש עמן קלון

חומרה מוסרית גבוהה יותר. בונסה נטפל יותר מאוחר

צודק! ריקו תפרסם בכל אתר שאתה

מכיר בבקשה תעשה משהוווו אני לא אוכל לצפות בתוכנית עם 2 הרשעים האלה הצילו

אשתאר1

New member
מי שרוצה ליראות תת רמה פריחה מצוייה חתולה

מיוחמת צועקת רוב הזמן ומה שמעניין אותה זה זיונים .תישמרו על וונסה .עדיף שתלך הורידה את התוכנית לזנות .עלק צרפתייה .זה לא מה שייעשה אותה יותר טובה מישראלית בינתיים אף אחת לא היתנהגה כמוה .לא שאני מעדיפה את שצ הם יילכו שבוע הבא .עדיף ליסבול את הקרחונים מאשר את חוסר הבושה שוונסה עושה לנו על המרקע

למעלה