עדכוניי בוקר-צהריים -יום65- 4.11

bibaso

New member
דוידיו

או שאתה רואה רק את ערוץ 2 או שאתה ממש, אבל ממש לא מבין מה אתה רואה בערוץ 20 (אם אתה רואה). או שפיספסת באופן סידרתי את כל פועלה של רנין במהלך התוכנית, ואז חבל על הזמן שהשקעת

ממש לא. לא אותו מבנה גוף, ולא רואים את הפנים

בבירור. תספורת שנות ה 60 הזו עושה שיפרה מכל אחת כמעט . . .

shiransis

New member
דאווקא היא מזכירה אותה מאוד

גם בריקוד הגמלוני בפנים כשהמצלמה מתקרבת ושפרה שרה דאוקא לא רע אז אני לא מתפלאת שהיא נקלעה לאיזה מועדון בחו"ל .. חילופי סטודנטים משהו כזה ושרה

BEAUTY האחת

New member
זאת לא שפרה רואים בברור כשהמצלמה

התקרבה לפנים לכמה שניות חוץ מזה שקול גבוהה בכלל לא קרוב לטון של שפרה

kristy1

New member
אם שיפרה נשארת אז אנחנו הם אלה שחיים בסרט

אני מאוד רוצה ששיפרה תלך הביתה ואם זה לא קורה היום אז כנראה שבכל זאת הפורום לא משקף את מידת הפופולריות האמיתית שלה.

על כל דיירי האח הגדול להתכנס בחצר כי יש הודעה

ואמר זאת בצורה דרמתית..מעניין איזו הודעה בטח יהיה עוד שניה שידור מופסק חחח

shy6

New member
ונסה הולכת היום

עד כה הפייסבוק לא טעה, לכל מי שהיו פחות מעריצים, הוא זה שעף. כרגע לונסה יש 300 מעריצים. לשפרה 1400. ולצבר יש 1600!!

זה לא מדד מדוייק וההסבר

1. המדד של הפייסבוק אינו מושפע מאירועים אחרונים שהמתמודדים היו בהם מעורבים 2. המדד של הפייסבוק הוא כנגד כל המתמודדים ולאו דווקא השלישייה שבהדחה

shy6

New member
עדיין. הוא לא טעה

אפילו פעם אחת. והיו הרבה הדחות. זה אומר הרבה. ונסה תנצח רק אם השנאה לשפרה וצבר ממש גדולה ואנשים הצביעו לה בכוונה רק בשביל להפיל אותם. לדעתי אין הרבה אנשים שעושים את החשבון הזה ומי שלא אוהב את שפרה וצבר פשוט לא יצביע להם ולא יחזק את ונסה. בפורום זה לא המצב, אבל הפורום הוא לא מראה לכלום.

קמבילי

New member
גם הפורום עוד לא טעה, ולפי הפורום

הרבה פחות יצביעו לצבר מאשר יצביעו לוונסה. אבל זה יהיה קרוב. אם הבובלילים יתגייסו ויצביעו בשכל (כלומר לוונסה ולא לוונסה+צבר) צבר יילך. אם הבובלילים יצביעו לשניהם - התוצאה מי ישורנה.

אלונה 41

New member
רק המחשבה על לראות (אלונה41=לונה2)

את הזחיחות המבחילה של שפרה וצבר אם ובמידה וחו"ח ישארו עושה לי מיגרנה. תחשוב על זה, כי אתם עלולים להצטער. מבצע הצלה לוונסה, לפנים משורת הדין.

juspan

New member
נכון, אני מאמינה שוונסה לא נורא פופולרית

ואם היתה תכנית היום שבה מצביעים לכולם, כמו התכנית שבה ג'ני הלכה הביתה, סיכוי גדול שוונסה היתה משתרכת שם מאחור (אני מתעלמת כרגע מהחדשים). אבל היום זו תכנית שמועמדים בה רק 3 אנשים ולראשונה בלי יוסי שרגיל לקבל ים אסמסים, מאמינה שיהיו לוונסה אם ככה הרבה יותר הצבעות מאשר בשילוב אחר של מועמדים או בעיתוי אחר, סביר להניח שרבים מחובבי יוסי ועינב יצביעו גם לוונסה למרות שהם העמידו אותה להדחה בעצמם
בכל מקרה זה לא אומר כמובן שהיא תשרוד היום, רק שתקבל הרבה הרבה יותר קולות ממה שהיא אמורה היתה לקבל תכלס.

redflower1

New member
בולשיט, בפייסבוק יש הרבה פוצים מלוקקים

לכן הם מתחברים לשפרה וצבר, לעומת זאת במציאות אני שומעת מהמונים שהצביעו לונסה

למעלה