עדכוניי בוקר-צהריים -יום65- 4.11

אם יש טיפת צדק בתוכנית

אז מי שצריכה ללכת היום זו וונסה!!!! היחידה שהועלתה להדחה ברוב קולות ע"י הדיירים הוותיקים זו וונסה. ואנו אמורים להתחשב אך ורק בדיירים הוותיקים. לא יהיה צודק ששפרה או צבר ילכו בגלל "דיירים מזדמנים" שבאו ע"י ההפקה לעשות בלאגן ומשבוע הבא הם ילכו אחד אחד. והנה ההסבר: האם שמתם לב שכך קולות ההדחה של וונסה התקבלו מהדיירים הוותיקים. 5 קולות של וונסה מ: עינב, רנין, יוסי, לאון, שפרה לעומת זאת רוב קולות ההדחה ששפרה וצבר קבלו הם מהדיירים החדשים: 5 קולות של שפרה מ: יוסי, איתי (2 ותיקים) אינה, חגית, שחר (3 חדשים) 4 קולות של צבר מ: איתי(1 ותיק), יוני, שחר, אינה (3 חדשים) וגם איתי שקבל 3 קולות את כולם קבל מהדיירים הוותיקים: שפרה, צבר, לאון אז מה דעתכם? מי קובע במשחק? הדיירים החדשים שנשלחו ע"י ההפקה? האם ההפקה לא ידעה מה נטייתם של החדשים? ואם אנחנו כצופים מעדיפים כל אחד מהדיירים הוותיקים בלי קשר לקבוצות השונות אז אתם יודעים בדיוק מי צריך ללכת ומי הדיירת שנבחרה ברוב קולות ע"יי הדיירים הוותיקים - וונסה כמובן.

קפרי

New member
משהיא מהעבודה סיפרה לי שקראה בידיעות כותרת

שכל הארץ התחילה לסרוג בעקבות הסריגה של שיפרה המוכשרת שיודעת להעביר זמן באיכות ולא פיטפוטי סרק, יש גם הוראות סריגה לכל דורש. את המסרגות שתשאיר לעינב, דווקא נהנתה מזה.

קפרי

New member
סיפרו לי בעבודה שיש כתבה על הסריגה של שיפרה

שכולם רוצים להתחיל לסרוג עכשיו, עם הוראות סריגה. שיפרה היצירתית שיודעת להעביר את הזמן באיכות במקום ריקנות. את המסרגות שתשאיר לעינב כי גם היא נהנתה מהסריגה.

קפרי

New member
כתבה בידיעות אחרונות על אודות הסריגה של שיפרה

עם הוראות סריגה, אמרו לי שהתחילו בעקבותיה רבים לסרוג (גם צעירים).

קפרי

New member
כתבה בדיעות על אודות הסריגה של שיפרה עם

הוראות סריגה לכל דורש (גם לצעירים), אמרו לי שהרבה התחילו לסרוג עכשיו בעקבותיה.

ההפקה צריכה להכין לשיפרה פסיכולוג

הבחורה חיה וסרט .. היא בטוחה שאוהבים אותה.. והיום שהיא תלך (בע"ה) היא יוצאת ונכנסת להלם מכמות השנאה בחוץ. תזכרו מה אני אומרת לכם היא נכנסת לדיכאון ישר.... כי " היא לא רגילה שלא אוהבים אותה" "היא מרגישה מה שרופא שיניים לא רואה" והיא " יהודיה סוג א'" אין לכם מושג כמה אני רוצה שהיא תעוף ... ושתדעו לכם יהיה לנו מעניין שהיא תהיה בחוץ. הסגה לא תגמר איתה .

redflower1

New member
כן בטח קריינית שלא יודעת דקדוק עברי

לא מבדילה בין זכר ונקבה בעברית, וכל מילה שניה שלה זה "כאילו". אולי קריינית לחרשים

מישל A

New member
למרות זאת, שפתה רהוטה והלואי שזו היתה

בעייתה העיקרית.. בקלי קלות תלמד להגות את המילים הנכונות.. הבעיה האקוטית האחרת שלה,היא כיצד תתגבר על אהבה נכזבת......

קפרי

New member
דווקא אין לה קול רדיופוני לדעתי אבל העברית

תיקנית והקול שלה נעים.

מישל A

New member
לדעתי קולה מהמם ורדיופוני מאד..

לגבי האישיות אני חלוקה..אבל מאד יתכן שנאלצה לנהוג כך, עקב הסיטואציות אליהן היא והאחרים נקלעו..אני בטוחה שעליה עוד נשמע..

צודקת ב 100% אני דואגת לה מאוד../images/Emo45.gif

שימו לב,שרק צבר מבקר אותה רגע,היא מאבדת את כל הבטחון העצמי שלה ונכנסת לדכאון ,והוא מתאכזב מאוד מההתנהגות הזאת. לכן הוא גם לא מדבר הרבה.מפחד שהוא יצטרך להרים אותה שוב,עבודה קשה עושה לו השיפרה הזו.

מישל A

New member
הוא צריך להרימה תרתי משמע, ואזי הכל

ייפתר..כשהכוכבים זוהרים בעיני אישה הרים וגבעות מתגמדים...

אורין6

New member
היא עוד לא הולכת היום-רוצה שוונסה תלך לאורווה

שבוע הבא אינה תלך ואז שפרה עם הרוע והתאבון המוגזם תלך חזרה לטפל באחיות שלה ....

למעלה