לאון הכשיל את המשימה הסודית באדיבות שפרה
פתחתי טלוויזיה ב-3 בלילה וראיתי את כולם הופכים את הבית ומחפשים דברים בטירוף. שפרה הייתה עצבנית שנלקחו ממנה המסרגות (היא שמה לב רק אחרי שהאח הגדול דיבר איתה על זה), בחיפושים נמצאו רק הפריטים "שנלקחו" מלאון ועינב. אחרי ששפרה התייאשה מלחפש היא יצאה לחצר עם לאון והם התכרבלו מתחת לשמיכה, שפרה גידפה וקיללה את מי שלקח את הדברים ואמרה שהיא לא הייתה לוקחת על עצמה את המשימה הזאת, לא בשביל חסינות, לא בשביל תקציב ולא בשביל אוטו. ציטוט שלה "אם מישהו קיבל אוטו בשביל זה אז שילך לה*דיין בתוכו" לאון השיב לה "עם מי?"
שפרה אמרה שהיא חושדת בעיקר איתי וגם ביוסי. אח"כ היא הוסיפה שהיא בזה למי שעשה את זה, גם אם זה מישהו קרוב אליה. לאון נלחץ מהעצבים של שפרה שאותה הוא כינה "מוניקה גלר על קראק" והרגיש אכול אשמה, הוא התחיל להגן על מי שלקח את המשימה הזאת עליו. "אם זה יוסיף לנו 70% לתקציב אני אבין ואין לי בעיה עם זה, אבל אם זה בשביל חסינות אז זה מזעזע" אחרי שיחה של שעה שלאון רק מגן על מי שלקח על עצמו את המשימה ושפרה ממשיכה לגדף, פתאום נפל לה האסימון. היא הסתכלה על לאון בעיניים דקה ואמרה הבנתי מה קרה פה. לאון שמח ששפרה הבינה וכבר לא כעסה אבל רגע לפני שהיא אמרה בדיוק מה היא הבינה הוא התחיל לשיר לה: Don't speak I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me cause it hurts Don't speak שפרה הייתה כ"כ גאה בעצמה שהיא "הבינה" מה קרה (בינינו לא היה קשה להבין, לאון פשוט גרם לה להבין) ורצה לספר לצבר בדיוק מה קרה. "לאון ועינב לקחו את הדברים ב-5 בבוקר כשהם חזרו מהסוויטה". הצורך של שפרה להיות כל הזמן צודקת, ולהגיד לכולם כמה היא צודקת עלה להם במשימה, כמובן יחד עם רגשי האשמה של לאון. למרות זאת אני מצפה שההפקה תחליק את זה מכיוון שפשוט אין אוכל לארבעת הדיירים החדשים אם לא יוסיפו תקציב. כמובן שאח"כ באה המריבה בין לאון לעינב, כשעינב אמרה לצבר שיש אנשים שהוא חשב שהם חברים שלו ובעצם פעלו נגדו, היא התכוונה לשי (שהסית אותה ואת אשר נגד צבר) אבל לאון כנראה חשב שהיא מנסה לסכסך בין צבר לשפרה וקרא לה "את אשה רעה ואת מוכיחה את זה במעשים שלך" מה שגרם לעינב להיפגע קשות ולצאת על לאון. בקיצור היה לילה מאוד מעניין ואני שמח שלא הצלחתי להירדם