עידכוניי בוקר - יום 58, ה- 28.10

../images/Emo41.gifתמלילהשיחה:רנין והמכתב מתיסיר../images/Emo41.gifמאת קמבילי

(קטעים באנגלית מתורגמים לעברית וחלקים לא רלוונטיים הושמטו) רנין: איך נבהלתי אלוהים ישמור. ליאון: (לא ברור) נו איך, אבן? רנין: ליד הבריכה. רנין: שיף - ככה הבריכה? זאת הבריכה? האבן היתה פה. ליאון: מלמעלה כאילו ממש מהחוץ? רנין: כן, יכל להרוג מישהו זה מה זה לא אחראי אני מאד כועסת עליו . ליאון: (לא ברור) לא לדאוג, לא משנה, הוא לא יכול להיכנס לפה זה בלי אישור. שפרה: אבל יכול להיות שהוא רואה. רנין: לא, ההפקה מעוצבנת חבל על הזמן. שפרה: באמת? רנין: האח הגדול כועס עלי כאילו אני זרקתי את זה. שפרה: יש מצלמות, מספיק שאתה יושב באינטרנט ורואה איפה את יושבת, הוא יכול לזרוק את זה ולכוון. רנין: או בטלפון. ופתחתי והוא לא נתן שום מידע על המשפחה שלי, באמת, וגם אמרתי להם ויש להם את המכתב והם רואים, הוא לא נתן לי שום מידע, כלום כלום כלום. המכתב היה pure אני אוהב אותך, אני מאוהב בך, אני חושב עליך כל היום וכל הלילה, לא יצא לנו להיפרד כמו שצריך אבל כל זה מאחורינו, אני רק רוצה שתדעי שאני אחכה לך אפילו עוד מאתיים ימים, הבטחתי לך שאחכה לך ואני אקיים את ההבטחה. בבקשה אל תקחי את המשחק כל כך ברצינות ---פה הוא אמר לי משהו לא כל כך מובן: המשחק הזה הוא לא מה ששנינו ציפינו, כולנו תומכים בך, כולנו אוהבים אותך ויודעים מה טוב בשבילך. הכל כאילו רק דברים כאלה, כאילו, , pure, pure, pure . הוא כתב: בבקשה אף פעם אל תורידי את הצמיד (?) ליאון בקנאה: איזה חמוד.... ליאון: צריך לשמור את זה בינינו? רנין: בטח, אתם כבר ידעתם בגלל זה דיברתי, אני אמרתי שאני לא אגיד את זה לאף אחד-- ליאון: אבל סיפרת את זה כבר קודם. רנין: אבל הוא קלט (צבר?) והוא אמר לכם אז בגלל זה (לא ברור) (עוד דיבורים) רנין: זה לא אני, אני לא שברתי כללים לא שברתי כלום. ליאון: איך נתנו לו בכלל להיכנס לפה? רנין: זרקו לעינב קופסת סיגריות, קראו לנו בשתיים בשלוש ארבע בבוקר. אמרתי להם שזו לא אשמתי. כנראה המקום לא כל כך מאובטח אז זו לא בעיה שלי. (דיבורים) רנין: אבל הוא קרא לי... שפרה: מתי? רנין: הוא קרא לי לפני שאני הרמתי את האבן. הוא קרא לי "רנין" ולא הבנתי. לא רציתי לצאת אהבלה כאילו אז עשיתי כזה "תייסיר?" שפרה צוחקת: לא, לא לצאת אהבלה, מסתובבת שלושה ימים וצועקת את השם שלו. רנין: אבל כשהייתי לבד יחשבו שהשתגעתי. שפרה: איזה כיף בובה, זה מה שהיית צריכה

jaycom

New member
רנין לא מבינה - היא כן צריכה להיענש..

היא עברה על חוקי המשחק כי היא קראה את הפתק או המכתב מה שזה לא יהיה.. לא כי החבר האובססיבי שלה זרק אותו. מה היא נותנת דוגמאות לזה שקראו להם באמצע הלילה או על הקופסת סיגריות? מי שקראו לו לא צעק חזרה ועינב החזירה את הקופסא.. לכן אם היא לא נענשת היום זה בושה וחרפה!

דינה128

New member
לא אתפלא אם זה לא היה מכתב מתייסיר

יכול להיות שבמכתב היה כתוב שיכנסו דיירים אחי אומר שהדף שרנין הרימה היה בצבע לבן והדף שהיא יצאה איתו מחדר האח הגדול- היה בצבע צהוב. רנין בעצמה סיפרה שהאח הגדול קרא לה והיא רצה ונפלה. זאת אומרת שהיא לא הלכה ונתנה את המכתב מיוזמתה אלא ההפקה קראה לה. נראה לי שהם אמרו לה להגיד שזה מכתב מתייסיר לא אתפלא אם היא בעצמה כתבה אותו.

redflower1

New member
אנשים פה חיים בהזיות

רנין לא שחקנית כל כך טובה (היא שיחקה ברחוב סומסום בסך הכל) היא קיבלה מכתב מתייסיר אתמול ושיתפה את שפרה ולאון (ששיתפו איתה פעולה ולא העירו לה שאסור). לגבי צבע הדף זה אולי פשוט היה עטוף ולכן הצבע שונה, חשבת על זה? למה להזות קונספירציות?

קמבילי

New member
בנוסף לזה: תייסיר קרא לה מבחוץ והיא ענתה לו

הוא שמע את התשובה שלה או שראה אותו בדור השלישי בנייד והחזיר לה תשובה. היא צעקה I LOVE YOU ואת זה כולנו שמענו. היא במפורש ביקשה להתבודד בחצר כדי לנהל איתו את הדו שיח הזה, ומכאן שהיא ניהלה במכוון שיחה עם החוץ. אחרי זה הוא זרק את הפתק הצמוד לאבן, ורנין ידעה שזה ממנו. ובנוסף: תייסיר הוא איש הקשר שלה ולכן כשהוא עובר למענה על החוק הוא מכשיל אותה. הוא עשה זאת פעם אחת ויצא בלי עונש. הכל מצייתים לחוקי המשחק ורנין ותייסיר מרגישים שהחוקים אינם נוגעים להם. העבירה הזאת חמורה פי אלף מהעבירה של אשר ועינב

beep beep

New member
אם היא לא תיענש - זה היה מתואם עם ההפקה

כדי ליצור באזז, כדי להגדיל רייטינג, כדי להרגיע את רנין ואת תייסיר (אם בכלל קיים)

קמבילי

New member
זה לא היה מתואם עם ההפקה ויש תייסיר

גם בשביל תיאוריות קונספירציה צריך הגיון בריא וקשר לעובדות.

juspan

New member
אבל איך את מסבירה את זה

שלמרות הכל, ולמרות שעלק צינזרו - יכולת לשמוע את כל שיחת ההתוודות שלה עם ליאון ושפרה במצלמה אחרת? שוב פאשלה טכנית של הפקה מטומטמת או שזה אנחנו הקצת מטומטמים?
לא רק שאנחנו הצופים לא היינו אמורים לשמוע את זה, במיוחד כשיש דיליי וכו' וכו', היא גם לא אמורה היתה להתוודות בפניהם גם אם דחקו אותה לפינה וניחשו קצת, הרי היתה לה לכאורה שיחת נזיפה לפני כן עם האח הגדול, וברגע שהיא סיפרה לפתע את כל הסיפור ה"אמיתי" של המכתב מתייסיר, האח הגדול היה אמור גם לקטוע אותה באמצע, לקרוא לה בדחיפות (וכאמור גם לקטוע את השידור הזה...)

קמבילי

New member
אני חושבת שהשיחה לא נקלטה במצלמה 1

יש פה שתי הקלטות של השיחה ונשאל את האנשים. בכל מקרה סביר להניח שכל ההפקה נכנסה לאטרף, המצלמות המשיכו לצלם ולא היה אף במאי שיחלק הוראות. אם לא היה צנזור היו מראים גם את הקטע בו היא מרימה את האבן וקוראת את המכתב, אבל הקטע הזה נקטע תוך שניה. ראיתי אותה קמה להרים את האבן ואחרי חמש שניות השידור נקטע. אי אפשר היה להבין בכלל מה היא מצאה. אני חושבת שהיא קבעה עם תייסיר שהוא יבוא לנוה אילן (מרחק יריקה מנווה שלום) במחצית התוכנית. לכן היא חיכתה לו כבר שלושה ימים.

juspan

New member
כן, כתבתי שזה היה במצלמה אחרת

או 2 או 3, השאלה שוב אם זו פאשלה טכנית (שלא עצרו גם את זה) או כביכול "תחכום" של ההפקה שיודעת שהמכורים מזפזפים בין המצלמות (בטח ובטח אם הוחשך המסך במצלמה הראשונה בשלב ההוא, לא יודעת) ובעצם במודע לא צינזרו את זה כדי שנבלע את הלוקש. אני פשוט לא מצליחה להבין איך מישהו, גם אם חבר נחוש של אחת המשתתפות, באמת מצליח להיכנס לשם, אולפני טלוויזיה עם שמירה וכו', ולזרוק פתק.זה נשמע כ"כ מופרך, מה זה איזו חצר באיזו צ'כונה? אם זה באמת מה שקרה ולא עובדים עלינו, אין לי כבר מילים על ההפקת צעצוע הזו.

קמבילי

New member
אוקי, אז זו סתם התפלקות של ההפקה

כולם התחילו לטפל "במקרה" ולא שמו לב שהקול נשמע במצלמה אחרת. בעבר אנשים כבר קראו מעבר למתחם, אני זוכרת שבימים הראשונים למשחק ילדודס קראו לשפרה... איך שהדברים השתנו. אבל אפילו הם שמרו על חוקי המשחק ולא נתנו שום אינפורמציה. רנין אמרה שפעם זרקו חפיסת סיגריות, אני לא ראיתי דבר כזה. אין שמירה חמושה מסביב לנווה אילן, זה לא מתקן בטחוני, זה מתחם מגודר ואנשים יכולים לגשת לגדר ולצעוק ולזרוק חפצים. עכשיו אני בטוחה שההפקה הולכת להחליק את זה וזה מרתיח. כולם מצייתים לחוקים ורנין ותייסיר שמים ז-ן. אם מישהו יעלה מול רנין להדחה ויודח הוא צריך להשתמש בזה כעילה לתביעה.

juspan

New member
ואפרופו סתם שאלה טכנית על ערוץ 20

אני צופה באינטרנט, ושם יש הרי 4 מצלמות (נגיד שכולן עובדות תמיד...) איך זה עובד בערוץ 20 בעצם? זה מקביל למצלמה מס' 1 רק?

rinatt1

New member
אני בשוק../images/Emo12.gif היא נראת ממש ילדה טובה ותמימה../images/Emo98.gif

כנראה שהיא אמרה שהיא לוליטה היא התכוונה לכל מילה....

johnson1980

New member
אופס! שכחת להחליף שם.

לא נורא, למרות שפספסת עדיין יש לך עוד 10 שמות לכתוב בהם בפורום "שפרעעע הפרה" וכו'.

rinatt1

New member
אני!! מה יש לך? מתי רשמתי דברים כאלה ../images/Emo31.gif..

ואני גם לא מחליפה שמות..
. מאיפה המצאת את זה..
.???? אני לא סתירה מה שאני חושבת ואומרת ולהגיד על שיפרה מה שאמרת ...לא אמרתי לעולם ואתה מוזמן לחפש בכל הפורום וגם אין לי שום סיבה להחליף את השם שלי... אולי זה בכלל מה שאתה עושה??? על ראש הגנב בוער הכובע..
. מאיפה אתה ממציא דברים אתה ממש חיי בסרט!! תתעורר!!

הסיבה שבגללה מקליטים את האח הגדול

מי שהבחין אתמול בין כל הבלאגן שקרה כשיש מישהו בבית שמשתף פעולה עם האח הגדול היא הלכה לאח הגדול (מי שזוכר היא הלכה מספר פעמים). באחת הפעמים שמעתי - בנט- את השיחה בינה לבין האח הגדול רק שהאח - היה נקבה... כזכור - האח הגדול מוצג לצופים כגבר (בכל התוכניות שהיו עד כה בערוץ 2 לא נשמע קול אישה בחדר האח הגדול). משום כך - מקליטים היום את המשפטים (בשינויים קלים כנראה) של האח הגדול בשיחות עם רנין ושיפרה...

למעלה