עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

omer719

New member
../images/Emo42.gifעידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10../images/Emo42.gif

שוב שירשור הלילה נעשה ענקי, ואו הימים האחרונים ממש מעניינים כנראה
אז מעכשיו שרשרו לפה, בוקר טוב לכולם! וזה רק אני, או שכבר בקושי מעלים תמונות מהוילה?

חח אין לה אלוהים וטוב שכך

רק חבל שהיא לא מספיק חכמה.. ויותר מדיי עם לב זהב.אחרת היא הייתה מלכה

morPUMA

New member
היא לא טיפשה

זה שהאנגלית שלה דומה לרומנית שלי, לא אומר שהיא לא חכמה.

sima1203

New member
וזה שאין לה השכלה

אוניברסיטאית לא עושה אותה טיפשה, יש לך חכמת חיים, ראיתי אנשים עם תארים אקדמיים ועדיין מטומטמים וחסרי רגישות, תראי כמה רופאים יש שהם לא אנושיים, ולא יודעים להתנהג כמו בני אדם.

0הבורר0

New member
האמת על שיפרה+עצומה נגדה- ב15 ימים מעל 2000|*

חתימות! אל תפלו לידיים של ערוץ 2 תראו ערוץ 20 ותדעו מי זאת שפרה- שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדייין על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? שתתביש לה והאחיות המפגרות שלה שפה בפורום מציפות היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום צבועה רמאית וגזענית. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה גועל נפש!!!!!!!!! אני פשוט מרחם על מי שאוהד אותה זה אומר איזה מין בן אדם הוא. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול המזעזע שלה. כל מה שנתתי זה עובדות שקרו וזאת הסיבה שהיא כל כך שנואה! עצומה נגדה- http://www.atzuma.co.il/petition/shifrahabaita/1/

אתם רעים! רעים! אל תגזימו גם אני לא מתה עליה

אבל מה שאתם עושים הוא מגעיל ורק לידיעה אתם עושים טעות גדולה אתם מגדילים את המעריצים כי מי שרואה מה שאתם עושים מזדעזע וחושב ההיפך!

0הבורר0

New member
סליחה? מה מגעיל פה? זה עובדות שקרו ומה שעשתה.

אנחנו מוציאים את העובדות לאור, אז אנחנו רעים? בולשיט! עם ישראל צריך לדעת את האמת ולא מה שערוץ 2 מציג! העצומה היא פלטפורמה לדיון על מעשי שיפרה באח הגדול, אשר נשלחה לערוץ 2 ולעיתון בתקווה שתגמר האפליה וזמן המסך הגדול שהיא צבר וליאון מקבלים על ריכולים בלתי פוסקים וסריגה משעממת.

מסכים עם כל מילה !!!!!!!!!!!

ואני לא ארחם עליה פתאום בגלל שלא נוח לה עם כל האמת שאינה אמרה לה בפנים ובגלל שצבר מםנה לה גב.. כי אם זה היה מצב הפוך היא הייתה משתינה עלינו בקשת.................תרתי משמע(במקרה יצא לי חרוז לקשת השדרנית) אז שלא יעבדו עליכם אני רק מקווה שעינב ויוסי לא ישתפנו פתאום ולא ירחמו עליה בטקס המסורתי מחר בערב :) נ.ב. רק אחרי ששי עזב הבנתי שאני בעצם לא סובל את שפרע יותר משי הנחש.

לאדון בורר ולשונאי שיפרה באשר הם

אם יש כאן משהו נמוך, חשוך, אובססיבי וכמעט מפחיד זה האובססיה שלך ושל דומיך נגד שפרה הנסיון הזה להפוך אותה לשטן ועוד ע"י עובדה טריוויאלית כמו זה שהיא הולכת לשמוע את המיסה של חג המולד - כבר מזמן עבר את גבול הפאתטי מה קרה, כל כך חסרה לכם משמעות בחיים שאתם מתאחדים בשנאה הטיפשית הזאת מול בחורה שבסה"כ מופיעה בתכנית ריאליטי? היא לא רצה לראשות הממשלה ולא מייצגת את מדינת ישראל. תרגיעו. מה שיפה בריאליטי, שלא כמו טלנובלות, הוא שהדמויות הן לא חד מימדיות וכך, עינב יכולה לעצבן אותי מאוד רגע אחד ולרגש אותי באחר וכך גם שפרה, צבר ויוסי ההודעות והעצומות האלו מגוחכות, תכבדו את עצמיכם קצת ותפסיקו עם זה

hen96

New member
תרשה לי להגיב

אני מאוד הערכתי את שפרה והאחרים אבל כשהיא פונה לכל דיירי הבית בלנדות את יוסי ולא לבזבז איתו זמן "איכות" זה גובל בחוצפה, ועוד רבות.......

babylon4

New member
וגם הגיעו גור חתולים לחצר

מקווה שהפעם ההפקה תיתן להם לשמור עליו

redflower1

New member
בבקשה תעדכנו אותי אח"כ על נושא

החתולים , חשוב לי לדעת אם ההפקה התערבה ואסרה עליהם להאכיל (אני אוהבת חתולים)

redflower1

New member
ועוד בנושא הזה

כמה בורות יש בונסה, יש לה 8 חתולים והיא לא יודעת שבשביל למנוע מחתול לסמן מסרסים אותו

למעלה