עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

נועה21

New member
אני מקווה שעינב תמשיך להצביע לשפרע

עלי לפחות שפרע לא הצליחה לעבוד עם הדמעות, היא היתה אישה רעה והיא תישאר אישה רעה!! אני מקווה שגם עינב לא נפלה בפח

EMC1

New member
עינב תצביע קבוע נגד שיפרה.

זה ששי וחבורתו ניסו להטיל חרם, זה לא אומר שעינב צריכה לנהוג כמותם. היא באופן טבעי מדברת עם כולם ולמעטפה מכניסה את הפתק המתאים.

שונית 7

New member
עינב ויוסי יצביעו:

כנראה שפרה וונסה ..לפי רמז שיוסי רמז אתמול בצהריים לעינב

EMC1

New member
ראה לי שהעדיפות שהם היא דווקא צבר ולא ונסה.

צבר התנפל על יוסי וקרא לו שקרן בפרק הטלנובלה: "שרמוטה" ויוסי נוהג לסגור חשבונות. וונסה לא בפינה שלהם ולא מפריעה להם.

זה בגלל ששניכם לא יודעים לקרוא את המשחק

על אסטרטגיה שמעתם? יוסי צריך את צבר עכשיו יותר מתמיד, והוא יודע את זה. שלא לדבר על זה שיוסי לא מפחד לעלות על הגריל, כי כל מי שעולה איתו נשרף. ומי מעלה את יוסי על הגריל כל שבוע? נכון, צבר.

שונית 7

New member
לא מדויק

צבר העלה בשבוע האחרון את איתי וונסה לגריל ונדמה לי שגם בשבועים האחרונים ..אבל הרושם הוא שחל שינוי בצבר ..כנראה אינה פקחה לו את העינים והוא התחיל להתקרב ליוסי... נדמה לי שבלי שפרה הוא ייהיה צבר אחר .. ועוד דבר שקשור במשחק ..רב הותיקים חוץ מיוסי בעיקר לא מבינים שהשבוע הם צריכים את החדשים כי בכל מקרה הולך אחד מ-8 ותיקים ובשבוע הבא יהיה כמובן משחק אחר והתחושה שלי שהותיקים צריכיחם להתאחד כדי להעיף את החדשים .. והימור די בטוח שלי שבשבוע הבא כשלא תהיה חסינות לחדשים אינה ושחר יהיו שם!

diagonal1

New member
שחר ניראה לי חמוד וצנוע.

למה שיצביעו נגד שחר ולא נגד יוני שניראה אדיש ?

24שעות1

New member
שיפרה בשטיפת מח אכזרית לליאון על עינב

עכשיו בערוץ שיפרה גם במיטת חוליה עסוקה בשטיפת מח מורעלת על עינב הבחורה ללא לב

מה באמת היא אמרה??

וואי איזה חצופה שיפרה אם היא באמת ריכלה על עינב אחרי שעינב בלילה שעות ניחמה אותה...

ח מ ס ה

New member
שפרה רעה ואין לה לב!!! אסור לרחם עליה!

דמעות התנין שלה ושיחות הרעל נמאסו. צבר יודע למה הוא מתרחק ממנה.

EMC1

New member
שיפרה בטוח על הגריל השאלה מי עוד.

מועמדים נוספים: יוסי,עינב וצבר. השאלה אם יהיו שלושה או ארבעה מועמדים. אגב: כנראה שלצבר מתחיל להימאס משיפרה.

למעלה