עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

diagonal1

New member
לא יודע מה יחליט יוסי אבל

אני באופן אישי לא הייתי חושב על אסטרטגיות. הייתי פשוט מצביע נגד מי שהכי הרגיז אותי וזהו.

שונית 7

New member
נדמה לי שזה השתנה

אני הבאתי ציטוט מדויק משיחת צהריים של יוסי ועינב....הוא רמז לעינב שוונסה כבר לא באה לו טוב והיא הצבועה מס"1 בבית.. גם עינב קצת התפלאה אבל נדמה לי שהוא קורא את המפה יותר טוב מכולנו והוא בכלל לא ליצן החצר הטמבל כמו שאוהבים לעשות אותו בתקשורת... יכול להיות שהוא נפגע בגלל היחס שלה לאיתי????? או שפשוט זה שיקול קר שלו שהיא התהפכה??? נחכה ונראה ביום ראשון

היא לא עשתה ליוסי אלא לאיתי

היא שכבה בסלון צמודה ליוני, הניחה ראש על כתפו, פלירטטה איתו, ואז אמרה לו 'קח אותי לדייט' וביקשה ליוני לתאר לה איך הדייט שלהם יראה, אחר כך היא סיפרה איך הדייט שלהם יראה, כמובן שהדייט של שניהם כלל בתיאור גם 'בילוי' באורווה, על הקש.... בקיצור... מה שהיה לה עם איתי בדרך כלל, היה לה אתמול עם יוני, וזה היה עצוב לראות, כשאיתי בחדר לבד... המצלמות הראו את איתי במיטה, שוכב על הצד, עם הגב למצלמה, והיד על המצח והוא אדום... הסקנו שהוא בוכה... ויוסי היה במטבח כשוונסה ויוני בסלון... ראה את הצחקוקים.. את הפלירטוטים... אולי אפילו שמע חלק מהשיחה.... לדעתי זה הפריע לו כי הוא מחבב את איתי...

EMC1

New member
יוסי לא נראה לי אחד שמאוהב בבגידות

ויתכן שהוא רואה בונסה טיפוס הפכפך שלא ניתן לסמוך עליו. ונסה היא כמו סוס פרא שלא עושה חשבון לאף אחד. זה שמידי פעם היא מתחברת למישהו אחר - זכותה. מכל מקום, לא ברור באיזה מקום היא ממוקמת באסטרטגיה שבונה יוסי.

sima1203

New member
לדעתי

עינב צריכה עכשו להדיח את שפרע וליאון. היא כבר יודעת מי הוא ולא בטוח שהוא לא נגדה עכשו.

איזו אידיליה נשית היתה היום בבוקר בוילה

עינב, רנין, שפרה ואינה ישבו והכינו אוכל ביחד. כן, אפילו אינה שלא הפסיקה לטחון להן את המוח עם הדיבורים הבלתי נפסקים שלה בקצב של 100 מילים לשנייה, ואפילו שרה להם שיר שכתבה והלחינה בעצמה על האקס שלה שעזב אותה (האם מדובר בהוא מהסרטו השערורייתי שלה?). ואם זה לא מספיק, אינה שכנראה למדה מיוסי להמציא משפטים שמיוחדים רק לה, ממציאה גם היא משפטי חוכמה. שימו לב למשפט הראשון שלה לבנות הבוקר: "אני אוהבת להיות טובה, בשביל שזה יאפשר לי לעשות שטויות, מה שאני יודעת שאני יעשה, ואז זה ייראה טוב." ועכשיו היא בבגד ים שחבל"ז. לפני זה היא סיפרה לבנות שיש דברים שהיא לא תהיה מוכנה לעשות בחיים, למשל לפתוח קופסת טונה עם פותחן, אין מצב שהיא תעשה את זה. הבנות (שנשארו עכשיו רק עינב ורנין, אחרי ששפרה פרשה ישון אחרי שהכינה חלות ואינה שהלכה ללבוש בגד ים שאיתו דפקה פוזה לבנות, ולשחות בבריכה) הכינו מוסאקה. עוד לפני זה רנין ועינב ביו אצל האח הגדול ושתיהן התאהבו בקול הסקסי שלו. רנין ממש הרוסה ממנו ומבקשת כל הזמן שיעיר לה על זה שהמיקרופון שעליה לא עובד כבר שעה. בתגובה האחות הגדולה העירה לה על כך לא מזמן, ורנין התבאסה שלא האח הגדול מהלילה היה זה שהעיר לה. כמו כן, יש לי רעיון להפקה שתוכל להביא להם אפילו יותר רייטינג: מה דעתם לפרסם באתר שלכם את המתכונים לכל המאכלים שהדיירים מבשלים בבית? למשל איך בדיוק מכינים את המוסאקה שהבנות הכינו הבוקר? זה יכול לעניין לא מעט מהצופים שגם כך מזדהים עם הדיירים בוילה... ולגולשים בפורום, מי שבעד הרעיון הזה שיסמן

דנדוש31

New member
../images/Emo127.gif מצטרפת רעיון גדול

לעוגות של צבר והמוקפסטה של שפרה והחלות שלה והממולאים של בובלילה .

keren332

New member
אתמול באחות הקטנה צוין שהאקס של אינה הוא:

לא אחר מאשר חיים צינוביץ... אז עכשיו אנחנו יודעים מי הדביל בקלטת

נכון שהוא האקס שלה אבל זה לא

מי שהופיע בקלטת תראו את השיער זה מישהו הרבה יותר צעיר בקלטת

למעלה