עידכונים לצהרי היום - ה- 5.10

droriko

New member
היום היא גרה באיזור

ומה את מכניסה את צבר וקרן פתאום? בגלל שהם גם גרים שם ושנקין זה לא רחוב, שנקין זו מהות אבל את אני רואה ממילא לא מבינה את ההודעות שלי אז אין לי מה להתווכח איתך

א ו ר3

New member
הבנתי טוב מאוד ../images/Emo13.gif

ששנקין זה מהות, אבל עדיין זה מטומטם להגיד את זה, כי אתה יכול להגיד על מלא אנשים ששנקין זה המהות שלהם. ואיזה עוד הודעות לא הבנתי...? חחח

droriko

New member
אנשים בפורום אוהבים להעלות את השד העדתי

מעניין שאם שאר האשכנזים הם דווקא מסתדרים, אבל אל תתני לעובדות לבלבל את חברי הפורום .

Fairywitch

New member
אוי, כל כך!!! אתמול כשכבר דיברו על

סרטים ומוסיקה- עינב השתעממה קשות. אכן- קשים הם חייהם של צרי מוחין. ומה הכי עצוב- שזה ראי של המדינה שלנו בזעיר-אנפין
תרגום לעינב ואשר- "בזעיר-אנפין"=בקטן ; צרי מוחין=אנשים כמוכם

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifואני שמחה שהרבה מתחילים להבחין בכך.

אצל מיקי זה היה חלק מהמשחק- אצלם זה חלק מהאופי. גועל נפש, זבל של אנשים. כמו שכבר אמרתי לא פעם- הישראלי המכוער בהתגלמותו.

קאליברי

New member
עם כל הכבוד לעינב על החריצות

ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממממממממממש לא מענין לראות אותה מדיחה כלים, בזמן שיש אטרקציות אחרות בבית (נגיד בריקוד הקבוצתי). לפעמים אפשר להתפחלץ מהחירה של המצלמות להתמקד בדברים הכי טפלים ומשעממים שבאותו זמן מתרחשים דברים יותר מעניינים.( כשיש איזה דיון מעניין/ויכוח/משימה/בכי/חיקויים בחדר/רכילות). לא פעם ולא פעמיים ולא עשר שזה קורה באתר. מעצבן

BeN ShaDe

New member
בינתיים הם עומדים יפה באימון.

איתי עושה עבודה מצויינת וסופסוף הביאו משימה שבול יושבת עליו וגם צבר (
) , לאון , קרן ורנין קולטים מהר ועושים אחלה עבודה. בהחלט בחירה מצויינת למאמן ולמשתתפים.

יNOT

New member
זה הסיבה שלצופה היה אסור לראות ?! ../images/Emo6.gif

טוב.

למעלה