עידכונים לצהרי היום - ה- 5.10

היי קארין, כנסי תשובות

אמרו לדיירים לא לדבר עם האנשים בבית כנסת, ויצא שהם כן דברו ולא ראו שהענישו אותם על זה. מותר לאיתי וונסה לעשות הכל בבית, ברגע שזה יקרה יפסלו את זה לשידור ואנחנו פשוט לא נוכל לראות. אין לי מושג לגבי המשימה בטח יעדכנו בפורום ובקשר לאשר ושפרה, אני לא מסכימה איתך אבל כל אחד והדיעה שלו. אני פשוט חושבת שבנאדם שמגדיר עצמו דתי בא ומטיף תורה בשבת כשמיקרופון(מוקצה) תלוי עליו זה גורם שיזלזלו בו, ושפרה שמכירה את החוקים לעומת השאר מזלזלת בזה וזה הכי הגיוני בעולם. אבל כל אחד רואה את זה אחרת, יש כאלו שאומרים ששפרה מגזימה ויש כאלו שאומרים שאשר תככן. אז ככה זה. כנראה שלא נחשוב אותו דבר.

קארין 555

New member
תודה על התשובות ../images/Emo13.gif ובקשר לשפרה ואשר

עזבי אין לי כוח לזה, את תסבירי משהו ,אני יסביר משהו ... כל אחד רואה אחרת

אני אנסה לענות לך.. ../images/Emo26.gif

1. תגידו לא אמרו לדיירי הבית לא לדבר עם האנשים בבית כנסת ? אז למה אשר אומר \שהוא דיבר עם הרב? וצבר אמר שהרב קרא לו לצד וכל זה ... כעיקרון לאנשין אסור שיהיה כל קשר עם העולם החיצון וארז טל חוזר על זה אין ספור פעמים אבל הבית כנסת סותר את העניין. מאז הבית כנסת יש להם קשר לעולם החיצון כך שהשאלה הזאת צריכה להיות מופנית להפקה, יש שמועה שהאנשים בבית כנסת הוכנסו לדובב אותם בכוונה. בפרק של היום יהיה התייחסות לאנשים בבית כנסת (עינב והחזן) אז נראה. 2.מה קורה בין איתי לונסה ?? :OOOO מותר להם לשכב בבית? כי הראו פרסומת שהם מתחת לשמיכה בלי בגדים .. מותר להם לשכב בבית, האח הגדול לא הגביל אותם בזה אבל הם לא קיימו סקס.. רק ידיים, נשיקות וכו'.. 3. אתם לא חושבים ש/האח הגדול בישראל עובר יותר מדי על חוקים? הם מעבירים מללא מלא מסרים מהמשפחה , נותנים לאשר לראות את הבת שלו .. אני חושב שכולם פה חושבים שהאח הגדול עובר יותר מדיי על החוקים אבל מי אנחנו שנקבע? 4. מה הייתה המשימה עם הריקוד לא הבנתי...... ? המשימה היא לחקות קליפ של להקה מסויימת מבלי לעשות יותר מ-3 טעיות קריטיות. את הקליפ את יכולה לראות ביו טיוב, היה פה קישור בפורום איפושהוא 5 . למה לעזאזאל אתם נגד אשר אתם לא מבינים שהוא מביא את הדת לבית ? איש באמונתו יחיה. הסלידה מאשר לא באה מכיוון שהוא דתי אלא בגלל מה שהוא בתור בן אדם.. זה שאשר לא אוהב את שפרה זה דבר אחד אבל הוא מלכלך עליה רעות ומנסה לגרום לאנשים לשנוא אותה. הוא עושה את זה בגסות ובניבול פה ומה לא..

אורישקי

New member
טבלת ההצבעות מכל הדחה

לא כולל ההצבעה הראשונה שבוטלה בגלל הסיפור עם התיקו בין יוסי בוריס ומיקי

אורישקי

New member
ולרשימת המתמודדים והקולות נגדם

כפי ששמנו לב,נעמה שכברפ רשה-קיבלה הכי הרבה קולות נגדה,18 קולות. יוסי בובליל קיבל 17 כאלה. ובמקום השלישי הבת שלו עם 13 קולות. היחידים שלא קיבלו שום קול הם צבר ורנין,וגם ג'ני שהודחה בגלל טוויסט של כולם מועמדים להדחה.

יNOT

New member
כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo45.gif

אוליי כדאי אפילו לשים קובץ אקסל כזה בטאגליינס , שמנהלי הפורום יוכלו לעדכן אותו אחרי כל הצבעה.

sdavid1

New member
משהו שחשבתי על שפרה

חח נכון עוד מעט סוכות בע"ה? וכנראה שיביאו להם סוכה כמו שהביאו להם את הבית כנסת ובטח שיפרה תקשט להם את הסוכה ממש יפה חח כי היא אלופה בכל הדברים שקשורים לזה חח
היא תקח פיקוד

danashi

New member
יש סיבה ששי יצביע נגד שפרה ? וצבר?

לא ראיתי כל הזמן ונשמע מכם ששי כועס עליה...גם שמעתי משהו כזה בריכולים של עינב ואשר. מישהו יכול להסביר מה קרה?

אשר ממש אובססיבי לגבי שפרה. הבנאדם חולה!!!

הרגע הוא שוב הזכיר את המאפיה בשבת של שפרה, מה קורה למטורף הזה? הוא קילל אותה "כוסאמק", הדתי המסריח הזה. זה דתי??????. איכסה!!!!!!! הוא אמר שהוא לא יכול לראות יותר את הפרצוף שלה ושהוא מעדיף שזה יהיה או הוא או היא כי ביום כיפור הוא לא יסבול שהיא שם. אני מקיאה מהבנאדם הזה יותר ויותר ומתפללת לבורא עולם שיעיף אותו משם ושלא ימשיך לבייש את הדת.

eli7r

New member
עזבו נגמרו להם נושאי השיחה

אז הם אוכלים אחד את השני (בעיקר כי הם אף פעם לא אוכלים אוכל רגיל)

TLV GUY2

New member
אשר הוא בנאדם קנאי וטיפש, הכי טיפש שהגיע ל-TV

בכל העולם... בנאדם זוועתי ודוחה...

Fairywitch

New member
לאשר יש בכלל נושאי שיחה או תחומי עניין?

לא נראה ככה. סוף סוף הוא מצא משהו לדבר עליו חוץ מדת- חבל שאלה רק דברי בלע וגועל. בושה למין האנושי

TLV GUY2

New member
הבנאדם צר אופקים, אפילו בדת הוא לא מבין

שלא לדבר על סרטים, מוזיקה (חוץ מקולולולולש ושירים מרוקאים עממיים), פוליטיקה שהיא לא קיצונית ולא מבוססת על עובדות מסיתות, חיי חברה, תרבות כלשהי... כלום... כל היום מדבר עם כל אחד על שפרה ומנסה לארגן עליה הלובי החלאה הזה...

א ו ר3

New member
שיאכל את עצמו

מה הוא יעשה?? טוב זה כבר ברור, אשר יקום ביום כיפור ויראה את שפרה המנומנמת הולכת למקלחת ויתעצבן ששפרה מתקלחת! אח"כ שפרה תלך להכין לה משהו לשתות , אז הוא יחליף צבעים ויקלל תקללות הערסיות שלו יחד עם עינב , ואז שהם ישבו בחוץ, שפרה תשב לה בנחת ותנוח אז אשר יתעצבן שהיא בכלל קיימת ונושמת אז הוא יקלל אבל מה הוא יעשה?? אולי ילך לפרוק את זעמו בבית הכנסת או להפך יפרוק עול וירד על איזה סנדוויץ', כי מה כבר שווה הדת היהודית אם אסור ללכלך על אנשים כמו שפרה???!!!? כמובן שעינב תהיה במצב דומה לאורך היום, ובמוצאי יום כיפור היא צפויה לאבד עשתונות ולצרוח על שפרה על זה שהיא השחילה איזה מילה יותר מדי 'מתוחכמת' לשיחה שלהן. בקיצור, שיהיה לו צום "קל" ... איכס.

TLV GUY2

New member
מאחל לאשר את כל הרע שבעולם... בן אדם מגעיל

ציטוט של הגאון הצדיק כפרע עליו המרוקאי החביב והאוהב מטבריה: "נראה איך הם ירקדו כשיגלו שהם מועמדים להדחה" - אמר את זה על שפרה וצבר החתיכת גוש של קוף פרימיטיבי הזה. מת מת מת מת שהוא יעמוד להדחה כבר מתישהו...

Lomsahne

New member
כן רמז עבה מאוד....

ויוסי צחק,כנראה שגם אשר וגם יוסי הצביעו לו מה שאומר שצבר על הגריל.

למעלה