קבוצת הערות (12)

o fri

New member
קבוצת הערות (12)

כאן עומד להווצר השרשור ה12 של קבוצת הערות, שהוקמה בהתבסס על המאמר הזה. השרשור יהיה בנוי עם "פינות" לפי נושאים, כדי להקל על עצמנו לנווט בו בקלות. בקשה לחברי הקבוצה וגם לאנשים שמתעניינים בה/בהצטרפות אליה: אנא שרשרו את הודעותיכם לפינות המתאימות (סריקה מהירה של השרשור תבהיר לכם בדיוק מה לכתוב איפה), כדי שהשרשור יהיה מסודר וקל לניווט. בבקשה המנעו משרשור הודעות להודעה הזו (שאתם קוראים כרגע). הנה קישור לשרשור הקודם [קבוצת הערות (11)]. בהצלחה לכולם

o fri

New member
../images/Emo42.gif מקום חופשי לכולם

בין אם אתם חברי הקבוצה או לא - תוכלו לכתוב בחופשיות, בשרשור ל

o fri

New member
נ ו ל י ה

* אם לא הצטרפת לקבוצת הערות אתה יכול לכתוב במקום הזה שנקרא "מקום חופשי לכולם". השאר שמסומן בצפרדע זה רק לחברי הקבוצה. * לא כדאי לך להאמין להנחה שבגלל השלמת 12 השלבים של קב' הערות ליצירת ערות ראשונית זה אומר שאתה אכן "ער". אבל אם אתה אכן "ער" אתה בטח יודע את זה, עם או בלי השלמת המשימות. בהצלחה בחיים

שאלה ?

חתמתי בזמנו על החוזה בניק the daydreamer מאז עברו הרבה מים בנהר והיום הניק שלי הוא אורן ענבר בזמן שהתחייבתי לא לשנות ניק. האם אני יכולה להמשיך בקבוצה עם הניק העדכני?

o fri

New member
../images/Emo42.gif הכרות והצטרפות

שלום לכל המתעניינים!
מה הצעד הראשון? הדבר הראשון לעשות כדי להבין מה זו הקבוצה הזו ובמה מדובר בכלל, הוא לקרוא את המאמר הזה.
קראתם את המאמר ואתם חושבים להצטרף לקבוצה? ובכן, כפי שנכתב במאמר, קבוצת הערות הינה מכשיר ספציפי ומדוייק. לא מדובר רק בקבוצת תמיכה; על החברות בקבוצה להעשות בצורה מדוייקת, בדיוק כמו המשימות שנתנו במאמר. עקבו בבקשה אחר ההנחיות שנתנו במאמר בכל הנוגע למעקב אחר הקבוצה ובדיקת התנהלותה (לא זוכרים על מה מדובר?... חזרו לקרוא את המאמר וביתר עיון בבקשה
)
החלטתם להצטרף לקבוצה? אנא קראו כעת שוב בעיון (בבקשה לא לרפרף...) את כל ההנחיות בנוגע ליצירת הקבוצה (החל בכותרת "קבוצת הערנות יוצאת לדרך" ואילך) ובפרט את ההסכם בניסוחו של בן. כדי לוודא שההסכם הובן כהלכה, נבצע את התהליך הבא לפני החתימה: לאחר שקראתם, אנא כתבו את ההסכם עליו אתם חותמים - במילותיכם שלכם - תוך שאתם כוללים בו את כל הסעיפים החשובים. אני אקרא את הנוסח שכתבתם ואוודא ששום דבר לא נשמט / סולף ואז אפשר יהיה לחתום עליו, או לחילופין לחזור להכין טיוטה נוספת...
שימו לב: כל אחד שכותב את הטיוטה להסכם במילותיו שלו, ישרשר אותה להודעה זו ויכתוב בכותרת ההודעה שלו את הניק שלו + מס' הטיוטה. הנה דוגמא: נוכח מתעורר - טיוטה מס' 1 לאחר מכן, אמשיך את הדיאלוג עם אותו אדם בשרשור שייצא מאותה טיוטה (כלומר, לא לשרשר את הטיוטה השנייה, אם תהיה כזו, להודעה הראשית של המדור הזה, אלא להודעה שאכתוב שתבוא בתגובה לטיוטה הזו). גם אם ההנחיות האלה נראות מסורבלות בתחילה, זה בסופו של דבר מאד פשוט לעתים, הדיוק הנדרש מהווה אתגר ערות קטן בפני עצמו

אני מצטרף

קראתי את המאמר ואני מסכים לכללים. מתחייב לשמור על אותו הניק, להישמע להוראות המארגן, לדווח על השלמת משימות, לשתף בקשיים ולבקש עזרה, להודיע על פרישה ועל סיבתה ולא לשקר. הנני מודע לכך שפרישה היא סופית.

Talia E

New member
שים לב שלא עשית בדיוק כפי שביקשתי

בהודעה הזו... קח את זה כתרגיל טרום עבודה ונסה לבצע באופן מדויק את בקשתי. כמו כן, אני מבקשת שתקרא שוב את המאמר בעיון רב. אין זאת כדי לומר שלא קראת אותו בעיון עד כה - אך בין אם קראת אותו בעיון ובין אם ברפרוף - כעת אתה מתבקש לקרוא אותו שוב בדקדקנות ובתשומת לב
[גם זה רק יעזור לך בהמשך
] כמו כן, אנא ענה לי האם עקבת מזה איזשהו זמן אחר התנהלותה של הקבוצה הזו? לאחר שתעשה את שלושת הדברים הנ"ל (ביצוע המשימה בדייקנות, קריאת המאמר בעיון רב ומענה על השאלה ששאלתי) ואאשר את תוכן החוזה, אבקש ממך לחתום עליו ולאחר שתחתום תהיה חבר בקבוצת הערות ואתן לך הכוונה להמשך
בהצלחה ובהנאה

חגי הלמן - טיוטה מס' 1

אני מעוניין להצטרף אל הקבוצה. ביצעתי את המשימה וקראתי שוב את המאמר, בעיון רב. עקבתי אחר הקבוצה מזה תקופה. הנה התחייבויות שלי: אדווח כאשר אשלים כל אחת מהמשימות. אמנע מלשקר. לא "אעלם" מבלי להודיע על כך, ואם אפרוש אציין את סיבת הפרישה. אני מודע לעובדה כי פרישה הינה סופית. אתמיד לכתוב בקבוצה אך ורק בניק זה. אני מתחייב להישמע להוראות המארגן, כולל הדחתי מן הקבוצה. חגי הלמן

הנוסח המלא והחתימה

אדווח כאשר אשלים כל אחת מהמשימות. אמנע מלשקר. לא "אעלם" מבלי להודיע על כך, ואם אפרוש אציין את סיבת הפרישה. אני מודע לעובדה כי פרישה הינה סופית. אתמיד לכתוב בקבוצה אך ורק בניק זה. אני מתחייב להישמע להוראות המארגן, כולל הדחתי מן הקבוצה. חתימה: חגי הלמן

o fri

New member
../images/Emo42.gifהמרחב של חברי הקבוצה

זהו מרחב ההתעוררות של חברי הקבוצה; מיד אתחיל לשרשר לכאן תתי-פינות לפי נושאים, לנוחות חברי הקבוצה

o fri

New member
../images/Emo105.gifמי נמצא איפה../images/Emo105.gif

עדכנו נא:

למעלה