קבוצת הערות (12)

o fri

New member
../images/Emo105.gifדיונים חופשיים של חברי הקבוצ

כאן חברי הקבוצה יכולים לדבר על מה שבא להם בחופשיות אפשר לנצל את המקום הזה לדברים מועילים רבים, למשל: 1. ליצור מפגש פיסי בין חברי הקבוצה שייעודו לקדם את המשתתפים בערות. המפגש יכול לכלול תרגילים קצרים שדומים למשימות, או כל דבר אחר שמשפר את הערות. עצם המפגש יכול לעזור לאנשים ולמקד אותם... אם ברצונך ליצור מפגש כזה, כל שעליך לעשות הוא לקבוע יום, שעה ומקום מפגש ולהציע אותו. אינך צריך להיות אחראי על האנשים אם הינך יוזם המפגש ואתה בהחלט יכול ליזום מפגש גם אם אינך מרגיש שאתה יודע מה כדאי לעשות בו (תוכל פשוט לציין זאת ולראות מה אומרים האחרים). 2. לשתף בחוויות של עירות מהיום ליום, לדווח על נסיונות התעוררות ביום יום, ולעסוק בעצם במטרה של 12 המשימות האלו שהיא ערות... 3. כל דבר אחר כיד הדמיון הטובה... בהצלחה לכולם

לכל משלימי המשימות

כדאי לרשום תאור קצר של המשימה כמו שביצעתם אותו, יתכן שהיתה לכם אי הבנה כלשהי והאנשים האחרים יוכלו לתקן לכם אותה.

עופרי אני מודה לך מקרב לב

על היוזמה ביצירת קבוצת עירות חדשה זו המאפשרת לי ולשאר המתעוררים להמשיך בדרך
הידד

אני יודעת שבשביל להקדיש זמן

ליצירת המרחב הזה נדרשו יכולות מסויומות אותן אני מפתחת בכוחות עצמי על מנת להיות מסוגלת ליצור את אשר ברצותי ליצור אורן

באמת? מתי הספקת לעשות הכל?

אתה יכול לשתף יותר על המשימה ה-12? אני לא זוכרת שנרשמת לקבוצה. אולי פיספסתי. וגם לא זוכרת שקראתי שיתופים על המשימות. אתה אמור לשתף על כל משימה.

נ ו ל י ה

New member
המשימה ה12 הייתה הכי קשה...........

לקחתי דף נייר גדול ושירטטתי את כל הבית, ציינתי את אזורי הספירה על הדף ולמדתי בע"פ את השירטוט. בבוקר כשקמתי, צעקתי בקול רם שלוש פעמים ה-ת-כ-וו-נ-ו-ת ויצאתי למשימה. כל שאר המשימות היו די קלות.

נ ו ל י ה

New member
ואת האמת! לא נרשמתי לקבוצה.

אבל קראתי את דבריו של 'בן טל-שחר' וזה פשוט סיקרן אותי לדעת אם אני ער או ישן.

אני מצטרף!

קראתי את המאמר ואני מסכים לו. אני במשימה מס. 1. אני מנסה לעשות אותה כבר כמה ימים ונכשל. אני אחפש פה עצות... במידה ואין, אשמח אם תעזרו לי.

אני מתחייב

לשמור על אותו הניק, לשמוע להוראות המארגן, לדווח על השלמת משימות, לשתף בקשיים ולבקש עזרה, להודיע על פרישה ועל סיבתה ולא לשקר.

Talia E

New member
שלום חגי ../images/Emo140.gif

נא שרשר את הטיוטה שלך לחוזה במקום המתאים בשרשור בהודעה אשר כותרתה תהיה "חגי הלמן - טיוטה מס' 1". בטיוטה הזו שכתבת חסרה מבחינתי התייחסות לכך שהינך מודע לכך שפרישה הינה סופית. בנוסף אנא נסח זאת "להישמע להוראות המארגן" (ולא לשמוע). לאחר שתעשה את הנ"ל, אבדוק את גירסתך לחוזה ואאשר אותה או אצביע על תיקונים דרושים. לאחר שאאשר אותה (אכתוב זאת בהודעה שמשורשרת) תהיה חבר רשמי בקבוצת הערות. בהצלחה!

למעלה