קבוצת הערות (12)

השלמתי את המשימה העשירית

במשך עשר שעות רצופות, בכל שעה עגולה (עם אפשרות לשלוש דקות סטיה), אמרתי את המשפט "כל הזמן בכל מקום ובכל מצב, יצור זה משתנה משתכלל ומשתפר" תוך כדי שאני נזכר בסיטואציה מסוימת שבה חוויתי הצלחה.

השלמתי את משימה מס.1

הצלחתי לעצור פעמים רבות לפני הכניסה אל דלת ביתי. ביצעתי את ההנחיות: לעצור, לחוש את עצמי, להרגיש את הסביבה, לחוש את האינרציה הדוחקת בי להיכנס, להיות מודע לעובדת היותי לפני הכניסה, ניסיתי לחוש את שינויי הסביבה העתידיים הן מבחינה חיצונית והן מבחינה פנימית.

השלמתי את המשימה ה-11

ווהו! במשך יום שלם עקבתי אחרי היצור הזה. מההתעוררות ועד ההליכה לישון. למדתי המון.

וארה

New member
השלמתי את משימה 11

במשך יום שלם הצלחתי להתבונן בעצמי המון פעמים, חלק מהזמן ברצף, ובין ההזכרויות במשימה לא עבר אף פעם משך של יותר משעה, ורוב הפעמים הרבה פחות מזה (זה היה הסטנדרט שהצבתי לי). קדימה משימה 12 !!! תוספת חשובה: עבדתי עם דלית על המשימה הזאת, וניסינו כמה פעמים לבצע אותה בנפרד - כלומר כל אחת ביום אחר, ואז ניסינו לעשות ביחיד באותו יום פעם אחת ולא הצלחנו, ואז הצלחנו שתינו ביום חמישי. לתחושתי היה פה איחוד של הכוונות של שתינו שאפשר לשתינו להשלים את המשימה (אני הרגשתי ממש קפיצת מדרגה במיקוד שלי) ביחד. מומלץ ביותר !!! (לעבוד עם מישהו... במיוחד אם הוא חמוד ועוצמתי כמו דלית
)

השלמתי את המשימה ה-12 !!!

איזה תענוג
קולולו
במשך יממה שלמה, החל ב-12 בלילה ועד 12 בלילה למחרת העליתי את מניין הספירה בכל פעם שנכנסתי לכל אחד משלושת האיזורים שהגדרתי בבית שלי. לא רשמתי את הספירה עד לרגע שבו הסתיימה היממה, שבו אכן רשמתי אותם. המספרים הם: 6, 9 ו-16. בכל אחד מהאיזורים עברתי את המספר 5 ובסך הכל עברתי את המספר 30. ווהו

וארה

New member
השלמתי את משימה 12 !!!

במשך יממה - מחצות ועד חצות ספרתי את מספר הפעמים בהם הייתי בכל אחד משלושת החללים שלהם חילקתי את דירתי: חלל מספר 1 : 26 פעמים חלל מספר 2 : 10 פעמים חלל מספר 3 : 15 פעמים השלתמי את כל המשימות !!! ושוב בכוחות וכוונות משותפים עם דלית.... מזל טוב לשתינו !!!

o fri

New member
השלמתי את משימה מס' 8

ביום השלישי ישבתי בעבודה בזמן שהתינוקת שאני מטפלת בה ישנה. אני תוהה אם זה נחשב שהייתי נגישה למישהו. ברור שהייתי עם רבע אוזן מופנית אליה, אבל ידעתי שזה הזמן שלי ב"בית", כיביתי טלפונים והייתי עם עצמי.

השלמתי את המשימה ה11

במשך יום שלם עשיתי ניסיון כנה לעקוב אחרי היצור הזה, בתחילת היום קצת הסתבכתי עם זה אבל אחר כך הצלחתי לעשות את זה בפשטות, כמובן שרוב הזמן שכחתי את העשיה, אבל בהחלט עשיתי ניסיון כנה (לא נראה לי שהיתה שעה שלמה שבה שככתי לגמרי מהעשיה).

השלמתי את 8 כבר לפני חודש לערך

עכשיו אני עוברת למשימה הבאה. במשך 3 ימים יצרתי "בית" מרחב שקט משל עצמי, ניתקתי אמצעי תקשורת, ונכנסתי אל תוך הבית.

o fri

New member
../images/Emo105.gifבקשות עזרה../images/Emo105.gif

כאן חברי הקבוצה יכולים לבקש ולתת עזרה אחד לשני בתהליך ההתעוררות שלהם (כולל שאלות שנוגעות להבנת המשימות)

אני לא מצליח לבצע את מסימה מס.1

הצלחתי פעמיים לזכור לעצור ליד הדלת, אבל עכשיו כשחזרתי מהר מאיזה שהוא מקום פשוט נכנסתי. איזה תרגילים אני יכול לעשות כדי לזכור לעצור ליד הדלת?

Talia E

New member
היי חגי ../images/Emo140.gif

זהו מרחב ההתעוררות של חברי הקבוצה ועל-מנת שיהיה סדר, השאלות של מי שאינם עדיין חברי הקבוצה ישורשרו לכאן. אני מבינה שיתכן שכשכתבת את ההודעה הזו חשבת שמספיק לכתוב שאתה מצטרף כדי להיות חלק מקבוצת הערות
באופן חריג, אני בכל זאת בוחרת להשיב לך כאן באמצעות הפנייה לקטע מהמאמר: 2. לרוב מומלץ לנסות תחילה לבצע את המשימה כפי שהיא, בלי עזרתם של תרגילים או טכניקות מיוחדים. לרוב רק אם מנסים ולא מצליחים במשך מספר פעמים לפחות, כדאי אולי להתחיל להשתמש במקביל בתרגיל עקיף כלשהו (אחד בלבד), שיחזק בנו כושר כזה או אחר, שיאפשר לנו לבצע את המשימה. לרוב רק אם כעבור תקופה ניכרת עדיין אין עולה הדבר בידינו, כדאי "להוריד את הכפפות" ולפצוח בכל סדרה, מערכת או חבילה של טכניקות ו/או תרגילים מסייעים, בנסיון להשלים את המשימה בהצלחה. 3. בלית ברירה, ניתן לקבל טכניקות ו/או תרגילים מאנשים אחרים הפוסעים לצידנו בדרך. זה רלוונטי במידה והמאמר הזה אכן יהווה השראה לקבוצת-עבודה שתקום בנסיון לעשות בו שימוש מעשי. אלה יוכלו לעזור אחד לשני. אם חבר-לדרך חולק איתנו את דרכיו ונסיונותיו (מומלץ מאוד!), זה לא בדיוק כמו לקבל תרגיל או טכניקה ממדריך ולכן אפשר להיעזר בדברים שהם אומרים לנו, או בעצם מספרים לנו על עצמם (ובעקיפין מוסרים לנו כל מיני רעיונות), בלי הגבלה כמעט. הדבר שהוסבר בסעיף הקודם, תקף בעיקר לקבלת תרגיל או טכניקה ממדריך – מישהו שיודע כיצד להורות נושאים אלה. אתה מוזמן לשייט בשרשורים קודמים (בכל שרשור יש קישור לקודמו) ולראות כיצד אנשים אחרים התמודדו עם המשימה הזו

o fri

New member
../images/Emo105.gifשיתוף בחוויות../images/Emo105.gif

שתפו כאן בחוויותיכם
שימו לב להבדיל בין שיתוף בחוויות לבין תצפיות על עצמכם (שלהן יוקדש מדור נפרד...).

jedi

New member
משימה 4 - 1

פה התחלתי. היום זכרתי בבוקר. אני בודק שאני זוכר את המשפט מדויק, אני ארשום אותו מהזיכרון, ואז אבדוק: אני ער - ואני עושה כמיטב יכולתי על מנת לטפח יצור מופלא זה ולקדם אותו ביותר, בכל המישורים, עכשיו ולתמיד. שנייה. . . המם. חסר לי מקף בין "על" ו"מנת". זה לא נראה לי חשוב כשאומרים את זה בע"פ, אבל ליתר ביטחון, אני לא אחשיב את היום. וגם לא זכרתי את עניין הרגש.

jedi

New member
1

התעוררתי די הרבה פעמים במהלך הלילה, ברובן (כולל הפעם שממנה קמתי) זכרתי להגיד לפני שפתחתי עיניים והסתכלתי על השעון.

למעלה