../images/Emo9.gif
שם: נייטע הראל האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? נופ כינוי: נייטע, שילגי, שייסק (עיוות של שסק, גם כינוי שלי) מיקום: חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? מיכל, נועה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ממש לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? קודם אני אהיה מפורסמת, אח"כ נדבר. מין: נקבה, נראה לי
*בודקת* סטרייט/ גיי/ ביי: עד כמה סאני יודעת-סטרייטית רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 25/12/89 גיל: 14 הגיל שאתה מתנהג: 3 גיל שהיית רוצה להיות: 0 כיתה: ט' מצבך החברתי: אממ סביר, אני פשוט עם החברות שלי למה את/ה בפורום? כי ביסודי נורא הציקו לי (לא שעכשיו לא מציקים לי אבל..) ואני רוצה לעזור ולהיעזר פה.. גובה: 165 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא אכפת לי אבל הוא קצת משעמם צבע שער: אדום *שדהה* אוהב אותו? כן צבע אהוב: סגול, כחול, שחור ולבן. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? ע"ש שילגי(ה) הסוסה
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רוכבים צעירים מיץ תפוזים היהודים רק בישראל וארץ נהדרת פירסינג וקעקועים מקובלים ולא מקובלים סוסים ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקים): ימנית חיות מחמד? נולייייי
מה העבודה שלך? עבודה באזרחות, במתמטיקה...
יש פירסינג? כיין!! הליקס!!! קעקועים? בעתיד, כן. אובססיות? סוסים התמכרויות? אינטרנט איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: אני לא ___..אני סתם טיפשע!! האם אתה חי את הרגע? לא ממש יש לך סודות? יותר מדי אתה שונא את עצמך? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? איכסה לא!!
יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "את חמודה" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? הילדה שברחה מהמוסד מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד אתה יודע לשיר? יודעת לזייף
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא!! האם אתה פועל בפזיזות? לעיתים רחוקות האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הכל בערך האם אתה פסיבי או פעיל? מה אני גיי? חח סתם..אני פסיבית אבל אם משהו מציק לי אני פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני בכיינית מה החוזק הכי גדול שלך? לא נראה לי שיש כזה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יותר מדי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אממ לא זוכרת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שום דבר ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? נראה לי ששמתם לב שלא
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין שום דמות בדיונית שמתאימה לי האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא אוהבת, אבל כן. ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? רק כשאני ממהרת, אבל בעיקרון לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? אני חייבת לענות? יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן
היית על סמים? לא שחית העירום? עוד לא
היה לך מקרה חירום רפואי? לא יודעת אבל שלחו אותי למיון פעם עברת ניתוח? חח ציפורן חודרנית נחשב? ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא (מה זה שווה?! הבנות מורידות חולצה ונשארות עם חזיה, והבנים מורידים חולצה ו..?!?!?!) חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? יותר מדי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כשהייתי חולה וביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אבא, נחשב? ישנת כל היום? כמעט כל היום הרגת מישהו? (עוד) לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? רק על הלחי בגדו בך? נושייייי היה לך חלום שהתגשם? דה-ז'ה-וו, והרבה עברת על החוק? גנבתי פעם ממתק מהסופר
פגשת מישהו מפורסם? כןןןןן!!!
הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? עוד לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? תלוי באסטרולוגיה? בערך, אבל כיף לקרוא בקסם? לא באלוהים? בערך בשטן? לא בסנטה קלאוס? חח לא ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? בערך האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום, פשוט נעלמים יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אי אפשר להגדיר כזה דבר אצלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בטוח יש אבל אנלא מצליחה להזכר מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אממ ג'ני, אבל אנחנו כבר לא חברות הכי מעט זמן? אביגיל הכי ביישן? מיכל הכי מצחיק? פרירה הכי חמוד? מיכל הכי קרוב? לא יודעת הכי מוזר? פרירה ועדילי הכי חכם? מיה ודורון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ג'ני הכי נחמד? הרבה מדי הכי outgoing? מיה הזמר הכי טוב? לא יודעת הכי רועש? אני
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? סער עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אין דבר כזה על מי אתה סומך הכי הרבה? אפאחד מי מקשיב לבעיות שלך? הבלוג שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? יעל.מ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא תמיד בבית של מי היית אחרון? טלה האם החברים שלך מכירים אותך? בערך מי החבר שלך שגר הכי רחוק? חברות שלי מאילת ואנשים מחו"ל האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת