שאלון הכירות

S H I L G I

New member
המשך../images/Emo9.gif

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני, אתמול. שצחקת עליו? ענבל
שהלכת איתו לקניות? אמא שלי, אבל בסוף לא קנינו כלום
ששבר את הלב שלך? לא זוכרת שאיכזב אותך? לא יודעת שגרם לך לבכות? כבר מזמן לא בכיתי
ששימח אותך? סער שחשבת עליו? סער שראית איתו סרט? כל מי שבאה למסיבת יומולדת של יעל.מ שדיברת איתו בטלפון? חבר של אח שלי שביקש אותו
שדיברת איתו במסנג'ר? נועה שראית? פרירה שאיבדת? לא יודעת מה אתה לובש כרגע? גופיה לבנה של קוקימונסטר (זה הכחול נכון? שאני לא אתבלבל שוב עם אלמו)
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בצד הגוף שלי כשאני מקלידה מה מטריד אותך עכשיו? שאני צרכה לדבר דחוף עם סער איזה ספר אתה קורא? אממ לא יצא לי מזמן מה יש על הפד לעכבר שלך? תמונה שלי רוכבת ב"תחרות" הראשונה שלי (אל תאשימו אותי שיש לי הורים כאלה!!) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב כואב כואב כואב כואב האם אתה משועמם כרגע? מאד האם אתה עייף כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? קצת האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא, נגמר הדיסק של אוונסאנס ולסיום: ICQ: 218582391 MSN: [email protected] Email- [email protected] איזו הקלה

S H I L G I

New member
../images/Emo42.gifשאלון הכירות../images/Emo42.gif

*מקווה שיעלה לטאגליין* שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כינוי: מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/ גיי/ ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: הגיל שאתה מתנהג: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקות): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית העירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? בניסים? באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/ לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי ביישן? הכי מצחיק? הכי חמוד? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? מי החבר שלך שגר הכי רחוק? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שחשבת עליו? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שדיברת איתו במסנג'ר? שראית? שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה מטריד אותך עכשיו? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע? האם אתה עייף כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה בודד כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? ולסיום: ICQ: MSN:

S H I L G I

New member
חח פתאום קלטתי

שכתבתי שאני לובשת רק גופיה
אז לכל החרמנים אני לובשת גם מכנסיים שגזרתי

S H I L G I

New member
../images/Emo9.gif

שם: נייטע הראל האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? נופ כינוי: נייטע, שילגי, שייסק (עיוות של שסק, גם כינוי שלי) מיקום: חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? מיכל, נועה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ממש לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? קודם אני אהיה מפורסמת, אח"כ נדבר. מין: נקבה, נראה לי
*בודקת* סטרייט/ גיי/ ביי: עד כמה סאני יודעת-סטרייטית רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 25/12/89 גיל: 14 הגיל שאתה מתנהג: 3 גיל שהיית רוצה להיות: 0 כיתה: ט' מצבך החברתי: אממ סביר, אני פשוט עם החברות שלי למה את/ה בפורום? כי ביסודי נורא הציקו לי (לא שעכשיו לא מציקים לי אבל..) ואני רוצה לעזור ולהיעזר פה.. גובה: 165 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא אכפת לי אבל הוא קצת משעמם צבע שער: אדום *שדהה* אוהב אותו? כן צבע אהוב: סגול, כחול, שחור ולבן. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? ע"ש שילגי(ה) הסוסה
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רוכבים צעירים מיץ תפוזים היהודים רק בישראל וארץ נהדרת פירסינג וקעקועים מקובלים ולא מקובלים סוסים ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקים): ימנית חיות מחמד? נולייייי
מה העבודה שלך? עבודה באזרחות, במתמטיקה...
יש פירסינג? כיין!! הליקס!!! קעקועים? בעתיד, כן. אובססיות? סוסים התמכרויות? אינטרנט איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: אני לא ___..אני סתם טיפשע!! האם אתה חי את הרגע? לא ממש יש לך סודות? יותר מדי אתה שונא את עצמך? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? איכסה לא!!
יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "את חמודה" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? הילדה שברחה מהמוסד מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד אתה יודע לשיר? יודעת לזייף
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא!! האם אתה פועל בפזיזות? לעיתים רחוקות האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הכל בערך האם אתה פסיבי או פעיל? מה אני גיי? חח סתם..אני פסיבית אבל אם משהו מציק לי אני פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני בכיינית מה החוזק הכי גדול שלך? לא נראה לי שיש כזה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יותר מדי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אממ לא זוכרת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שום דבר ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? נראה לי ששמתם לב שלא
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין שום דמות בדיונית שמתאימה לי האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא אוהבת, אבל כן. ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? רק כשאני ממהרת, אבל בעיקרון לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? אני חייבת לענות? יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן
היית על סמים? לא שחית העירום? עוד לא
היה לך מקרה חירום רפואי? לא יודעת אבל שלחו אותי למיון פעם עברת ניתוח? חח ציפורן חודרנית נחשב? ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא (מה זה שווה?! הבנות מורידות חולצה ונשארות עם חזיה, והבנים מורידים חולצה ו..?!?!?!) חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? יותר מדי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כשהייתי חולה וביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אבא, נחשב? ישנת כל היום? כמעט כל היום הרגת מישהו? (עוד) לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? רק על הלחי בגדו בך? נושייייי היה לך חלום שהתגשם? דה-ז'ה-וו, והרבה עברת על החוק? גנבתי פעם ממתק מהסופר
פגשת מישהו מפורסם? כןןןןן!!!
הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? עוד לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? תלוי באסטרולוגיה? בערך, אבל כיף לקרוא בקסם? לא באלוהים? בערך בשטן? לא בסנטה קלאוס? חח לא ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? בערך האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום, פשוט נעלמים יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אי אפשר להגדיר כזה דבר אצלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בטוח יש אבל אנלא מצליחה להזכר מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אממ ג'ני, אבל אנחנו כבר לא חברות הכי מעט זמן? אביגיל הכי ביישן? מיכל הכי מצחיק? פרירה הכי חמוד? מיכל הכי קרוב? לא יודעת הכי מוזר? פרירה ועדילי הכי חכם? מיה ודורון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ג'ני הכי נחמד? הרבה מדי הכי outgoing? מיה הזמר הכי טוב? לא יודעת הכי רועש? אני
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? סער עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אין דבר כזה על מי אתה סומך הכי הרבה? אפאחד מי מקשיב לבעיות שלך? הבלוג שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? יעל.מ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא תמיד בבית של מי היית אחרון? טלה האם החברים שלך מכירים אותך? בערך מי החבר שלך שגר הכי רחוק? חברות שלי מאילת ואנשים מחו"ל האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת

למה פשוט לא לקחת את השאלון של פיצי?

שם: צאלה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? עץ הצאלון... כינוי: צאלולית, לוליט, לולה. מיקום:חור שחור וגדול באמצע שום מקום שנקרא אילות. האם תקראי לבת שלך על שמך?ממש לא! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת אולי אשל או אלוןף, מי יודע? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ענבר
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?הרבה פעמים!!!! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט, היי אני לא פיצי
רווק?דאאאאההההה אם לא, רוצה להיות? כן תאריך לידה: 24/1/91 גיל: 13 הגיל שאתה מתנהג: 14 גיל שהיית רוצה להיות:16 כיתה:ז' מצבך החברתי:באמצע למה את/ה בפורום? סתם כי זה מעצבן אותי כל הקטע הזה של המקובלים והלא מקובלים ובא לי לדבר על זה! גובה: 1.65 צבע עיניים: חום אוהב אותו? הלוואי עלי כחול! צבע שער: חום אוהב אותו?כן צבע אהוב:סגול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? על שם הכלבה הכי יפה בעולם שלי נושי קטן (אוליב) אשר מתה מהרדמה
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רוכבים צעירים, היהודים, מיץ תפוזים ומידי פעם מבקרת בפירסינגים וקעקועים ופה. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקות): ימנית חיות מחמד? מיקה פיץ! (כלב טיפש שלי) מה העבודה שלך? באוורוה יש פירסינג?הלוואי בגבה קעקועים? לא אובססיות?שוקולוד, סוסים התמכרויות? שוקולד, סוסים איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית ומתחילה ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: אל תסתכל בקנקן אלה במי שמגיש אותו
ח לא סתם. השמיים הם הגבול. האם אתה חי את הרגע? לא את העבר..חח סתם כן יש לך סודות? הרבה אתה שונא את עצמך? רק את מראי האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאוד! יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה
דיי זה לא נכון!!!!! אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים משעממים! מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא, אני אוהבת איך שאני ואני לא אשתנה בשביל אף אחד! האם אתה מתבודד? לפעמים שאני עצבנית מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? סוסים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? המראה האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל?בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד מה החוזק הכי גדול שלך? כוח אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? המראה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לללללאאאאאא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הרבה דברים אני כבר לא זוכרת., אבל פעם אחת פגשתי את מתן אבל לא רציתי להגד שזאת אני כי התביישתי היא הייתה עם כל החברות שלה והכל ואני דיי התביישתי. (ביישנית אני) אבל אחר כך אמרתי לה את זה באייסיי! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאני רצכיה להיות חזקה, כי אחרת כל החיים שלי יהיו אומללים. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? נמוך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חחחחחחחחחח......... מה אני ידועת? האם אתה: מעשן? שונאת על סמים? לא יזיק לנסות, אבל לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה?כן
יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? באיזה הקשר? יצאת מהמדינה? ללללללאאאאא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? ח לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית העירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? חחח. לא חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו? כןן התחילו איתך? לא היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. כמעט כל הלילה
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא(גם לא סקס...) ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?כן בטח... לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן, דפנה דקל
הרגת חיה בטעות?רק נמלה הרגת חיה בכוונה? לאאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן , אבל רק בגלל שזה העיק עלי לאללה! גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?לאאאאא בניסים? כן באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? חח נטע מה זה השאלות האלה? ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת? לא

חלק שני.. נראה מי יקרא את הכל ../images/Emo3.gif

אימייל: [email protected] יש עוד אחד אבל אני מעדיפה שרק אנשים שרוצים לשלוח לי משהו חשוב ידעו אותו. אתה חושב שלאלוהים יש מין?gad his a girl לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? ללאדמה יש לך חברים הומואים/ לסביות? דו מי החבר הכי טוב שלך? חברה, יערה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? תאיר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תקחי הכל ללב. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ??????????????????. כביסה מלוכלכת מי החבר שלך: אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יערה הכי מעט זמן? יעל הכי ביישן? שלומי הכי מצחיק? לא יודעת אולי תאיר? הכי חמוד? שלומי, מאיה, יערה הכי קרוב? יערה הכי מוזר? לא יודעת יש הרבה הכי חכם? אשל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא ידועת הכי נחמד? בלאאא הכי outgoing? לא יודעת הזמר הכי טוב? עופר הכי רועש? שי, דניאל וכל שאר הפקצות (גד דאמט איפה אני גרה
) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שלומי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת אולי אלין? על מי אתה סומך הכי הרבה? אין שמיהו מסויים מי מקשיב לבעיות שלך? הפסיכולוגית? עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לללאאאאאא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש, אחרי כמה פעמים אני כבר לא בוטחת באף אחד. בבית של מי היית אחרון? אלין האם החברים שלך מכירים אותך? מעט מאוד מי החבר שלך שגר הכי רחוק?ציידק האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? דיי גדולה האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נעה שצחקת עליו? עופר שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אין אחד כזה שאיכזב אותך? הרבה שגרם לך לבכות? מיקה פיץ ששימח אותך? שלומי (תמונות
) שחשבת עליו? בלא בלא בלא לא יודעת שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? אלין שדיברת איתו במסנג'ר? שיייררררווווושששששששש
שראית? דורין שאיבדת? אלין מה אתה לובש כרגע? חולצה כחולה (ILQHA) ומכנס כחול באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אצבע באצבע מה מטריד אותך עכשיו? מה זה לעזאזל השאלון הזה? איזה ספר אתה קורא? הרוזן ממונטה קריסטו מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בן זונה בלא בלא בלא האם אתה משועמם כרגע? כן האם אתה עייף כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כןןן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? אמא בבית
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אני לא מקשיבה למוזקיה במחשב. ולסיום: ICQ:206514073 MSN:[email protected]

פיקית

New member
תגובה לשאלון הכרויות..

הנה אני אענה לך על השאלות..: שם: עדן דיאמונט האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כן, שם ה' שהביא אותי מגן עדן כינוי: עדנה מיקום: ת"א האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש ממש אבל ממש לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? עדן אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם טל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לאא מין:נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט דה רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? אני רווקה תאריך לידה: 14.1.1989 גיל: 14.5 הגיל שאתה מתנהג: בגילי גיל שהיית רוצה להיות: מי רוצה להחליף גיל?! כיתה: ט מצבך החברתי: מקובלת בטירוףףף למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת להתחבר עם אנשים דרך האינטרנט גובה: 168 צבע עיניים: ירוק-כחול אוהב אותו? דה צבע שער: שטני אוהב אותו? יאפ צבע אהוב: ורוד כאילו דה למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי הם סתומות פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: לא ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקות): ימינית חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? שוברת לבבות יש פירסינג? יאפ, בפופיק קעקועים? לא, איכס... אובססיות? לבגדיםםם ולבניםם התמכרויות? בגדיםם איזה שפות אתה דובר? יפנית כמו פוקה וקיטי..! ציטוט מועדף/ מוטו: "אתה יודע ... (שם האדם) אם קל לך מדיי, זה סימן שאתה בירידה האם אתה חי את הרגע? יאפ יש לך סודות? המוןן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ברור יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה.. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים היפים מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני לא אשבור לבבות יותר אתה יודע לשיר? יאפ האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממש ממש אבל ממש כאילו לא האם אתה מתבודד? כן ברור חח לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בגדים ובנים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא בעצם אולי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאני יפה מדיי... האם אתה פסיבי או פעיל? אני אופטימית וגם החיים שלי יש לך יומן/ ג'ורנל? דה מה החולשה הכי גדולה שלך? שכשאני רואה גבר מבוגר אני מתאהבת בו, יש לי חולשה לגברים מה החוזק הכי גדול שלך? שאני יכולה להתעלם, אבל אח"כ אני תמיד בוכה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא להיות רגישה מדיי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שחברים באים והולכים, לא צריך תמיד להיאבק בהם, ואם רבת עם חבר והוא לא סלח, סימן שהוא לא חבר אמיתי... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הציצי.. :p ומה הכי פחות אוהב? את הידיים אתה חושב שאתה נראה טוב? יאפ יש לך ביטחון עצמי? לא כ"כ אבל קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מאיפה לי?! האם אתה: מה? מעשן? בטחחח על סמים? ברוררר קורא עיתון? מעריב לנוער מתפלל? נו לא ברור?! הולך לבית כנסת? כל יוםםם מדבר עם זרים? הם החברים הכי טובים שלי ישן עם בובות פרווה? עם דובי .. :) יוצא לטיול בגשם? דה עם הכלבה, ככה היא הכי אוהבת מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? מתחילה אוהב לנסוע מהר? ברור אוהב את הקול שלך? חח מאוד האם אי פעם:מה? פגעת בעצמך? חתכתי ת'וריד.. יצאת מהמדינה? דה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חח לא היית מאוהב? מלאא היית על סמים?לא שחית העירום? ברור היה לך מקרה חירום רפואי? נו אמרתי, חתכתי ת'וריד עברת ניתוח? איך לא?! ברחת מהבית? אז איך אתם חושבים שתחתכתי ת'וריד? שחקת "strip poker"? מי לא? חטפת מכות? והחטפתי החטפת מכות למישהו? דה התחילו איתך? מלא היית על במה? מי לא? ישנת מחוץ לבית? מזה השאלה המטומטמת הזאת? חשבת על התאבדות? מלא נשארת ער כל הלילה? כל החיים אני זומבי לא אכלת יום שלם? אתה יודע, לפעמים צריך לעשות צום, כדי להשאר בגזרה.. דיברת בטלפון כל הלילה? מי לא? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? חח כן הרגת מישהו? ברוררר חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? חח לא בגדו בך? לאא היה לך חלום שהתגשם? דה! עברת על החוק? מלא פגשת מישהו מפורסם? הלוואי עליי הרגת חיה בטעות? חח לא הרגת חיה בכוונה? גם לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? מלאאאא גנבת משהו? בשוק היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: במה? בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? כן באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן אבל אני שונאת אותו בשטן? כן בסנטה קלאוס? כן :p ברוחות? כן במזל?כן באהבה ממבט ראשון? זה קרה לי אז איך לא?! ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא יצא לי.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?זכר, הוא סקסי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן או לגיהנום יש לך חברים הומואים/ לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? חברה במקרה הזה, וקוראים לה רותם מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? גיא (חבר שלי שאני חולה עליו כפרה עליו) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אם רבת עם מישהו והוא לא מוכן לסלוח, סימן שהבוא לא חבר אמיתי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שלך: גיא שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טל הכי מעט זמן? רותם הכי ביישן? רעות הכי מצחיק? בר הכי חמוד? אסי הכי קרוב? רותם הכי מוזר? שני הכי חכם? לילך שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נוגה הכי נחמד? שולה (שירוש הכוסית) הכי outgoing? דניאל הילדה עם הכי סטייל בעולם הזמר הכי טוב? כולם זייפנים הכי רועש? חח רותם האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם גיא.. אוי זה כזה טוב אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דניאל על מי אתה סומך הכי הרבה? רותם מי מקשיב לבעיות שלך? רותם בר וגיאיוש.. אוי גיאיוש... עם מי אתה רב הכי הרבה? חח רותם, זורקות אחת על השניה גרביים חח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? רותם בר וגיאיוש האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? גיאיוש האם החברים שלך מכירים אותך? מה נראה לך? מי החבר שלך שגר הכי רחוק? בר ודניאל האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? דה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שני שצחקת עליו? שני שהלכת איתו לקניות? דניאל ששבר את הלב שלך? אסי שאיכזב אותך? אסי שגרם לך לבכות? אסי ששימח אותך? גיאיוש שחשבת עליו? גיאיוש שראית איתו סרט? גיאיוש שדיברת איתו בטלפון?גיאיוש שדיברת איתו במסנג'ר? גיאיוש שראית? גיאיוש שאיבדת? אסי מה אתה לובש כרגע? חוטיני ג'ינס וגופיה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כוס מה מטריד אותך עכשיו? שאני רוצה את גיאיוש איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? קצת האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? עם גיאיוש... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? בר חח האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא טוב כל השאר מידע חסוייייי

בגלל שממש משעמם לי...

וזה גם ממש עצוב שאף אחד לא יקרא! אבל ננסה.. שם: אלמונית האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: צינית נחמדה מיקום: ת"א והעיר הגדולה! האם תקראי לבת שלך על שמך? לא... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ליאור
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ואו זה קשה... יש מלא שמות שהייתי רוצה.. next האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן בגלל קיצורים או כינויים אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן לשם משפחה של בעלי מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? כן.. יש ברירה? אם לא, רוצה להיות? next תאריך לידה: מתישהוא במאי לא זוכרת גיל: זקנה הגיל שאתה מתנהג: 4 מצבך החברתי: סבבה למה את/ה בפורום? כי אני מנהלת אותו. גובה: אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת! צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא ממש צבע שער: חום אוהב אותו? אהמ רק כשהוא צבוע לאדום! צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? חברה שלי שהיא התל אביבית שמנהלת כאן נתנה לי את הכינוי הזה ומאז אני עם זה. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: חסוי.. פאדיחות חחחח סתם ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקות): ימנית חיות מחמד? לא מה העבודה שלך? מזכירה יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן התמכרויות? כן! להרבה דברים! בקרוב סיגריות! איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית וצרפתית ציטוט מועדף/ מוטו: אל תתבונן בקנקנן אלא בבחור שמחזיק בו! האם אתה חי את הרגע? תלוי מתי.. יש לך סודות? כן... אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? רק במבחנים כשאני מנסה להתחנף
יש לך הרגלים רעים? כן כמו לכולנו איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מצחיקה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? היפהפיה הנרדמת סתם זאת שאלה יפה אבל אני צריכה לחשוב על זה מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות אתה יודע לשיר? הלוואי וידעתי.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? פעם כיתה ח' האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לישון אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח! אני נורא נחמדה כשאני רוצה! האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן הפסימיות שלי האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? להישאר לבד מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הפסימיות שלי והקנאה.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אהמ בחלקם כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ש 1+1 תמיד יהיה שווה 2 מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את האף
סתם לא יודעת.. ומה הכי פחות אוהב? כל החלק מהראש ומטה.. חחחח
סתם את השינים שלי אני גם שונאת אבל עוד מעט אני אפסיק. ושב שאתה נראה טוב? אני נראית בסדר כזה לא משהו מיוחד. יש לך ביטחון עצמי? חחח אהמ לא תמיד לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? next האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? רק ביום כיפור מדבר עם זרים? תלוי מתי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? בטח! הכי כיף! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן.. נוהג? לומדת לנהוג.. אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? מאיזה בחינה? יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית העירום? לא.. היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן ומעדיפה לא להיזכר בזה נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לילה שלם? ישנת כל היום? חצי יום הרגת מישהו? כן ברור! רק אל תגלו! חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן.. בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגתי דג בלי להתכוון כשנתתי לו לחם.. הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? next גנבת משהו? כן אני רומנייה
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן הייתי בששטוס! היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? לא באסטרולוגיה? רק שהיא מותאמת למה שאני רוצה שיהיה אז כן. בקסם? לא באלוהים? מסובך מדי בשטן? לא בסנטה קלאוס? כן! הוא ממש חמוד! ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא.. אני מאמינה בהידלקות.. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? מה זה?! במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? ברור! היא אישה! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה.. יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? התל אביבית שלי
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? התל אביבית שלי
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הרבה אנשים.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא הבנתי.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם חבר ברור עם חברה? לא חושבת.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי שיוצא לי! ואני אוהבת אותו! עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בעיקרון זה בא בתקופות.. כרגע זאת חברה שלי.. ש.. על מי אתה סומך הכי הרבה? התל אביבית שלי
מי מקשיב לבעיות שלך? התל אביבית שלי
עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אימא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.. בבית של מי היית אחרון? של סבתא אם אני לא טועה האם החברים שלך מכירים אותך? כן.. מן הסתם.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא.. כי אני ביישנית מדי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת תשאלו אותו! מה אתה לובש כרגע? גופייה שחורה וטרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בכבד מה מטריד אותך עכשיו? כסף איזה ספר אתה קורא? משהו באנגלית.. the night מה יש על הפד לעכבר שלך? snoopy! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מתה שהשאלון הזה ייגמר! האם אתה משועמם כרגע? כן! מאוד! האם אתה עייף כרגע? כן מאוד! האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא.. ולסיום: ICQ: מי שרוצה שיבקש לבד! MSN:

S H I L G I

New member
צינית אני בשוק אני בהלם אני

ה-מ-ו-מ-ה! ממתי 1+1=2?! הרי ברור לכולם ש 1+1=11!!!

S H I L G I

New member
לאאאאא

הנה הוכחה שזה יוצא 11: רואה את האחד הימני של ה11? זה האחד הראשון האחד השני הוא השמאלי מה תגידי על זה?

ההללללוווווווווווו**פקצה בטרוף!**

1 כן זה מספר תכירי.... + כן זאת תנועה תכירי.... 1 כן זה אותו מספר שלמעלה מאמי
= כן זאת תנועה! 5! כאילו 5 תנועות ומפסרים
מה תגידי על זה

למעלה