שאלון הכירות

תשובות!

שם: הדס האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: דוסה, דסי, דוּס מיקום:ליד חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אממ.. כנראה שעומר. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ליהי, סתיו האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? חחח לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אין חיה כזאת! מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט.. רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? אבל אני רווקה!! תאריך לידה: 2/1/92 גיל: 12 ומשהו.. הגיל שאתה מתנהג: אממ... 5 גיל שהיית רוצה להיות: 2 כיתה: ו' מצבך החברתי: בינוני, וטוב לי כך! למה את/ה בפורום? הממ.. כי אני מתחברת מאוד לנושא.. גובה: 1.50 מטר צבע עיניים: כחול אוהב אותו? מאוד צבע שער: ג'ינג'י בלונדיני אוהב אותו? כן צבע אהוב: אמ... ורוד, שחור ולבן. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי פעם אהבתי חתולים, ועכשיו אי אפשר לשנות!!
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:מתכונים להרזיה, אוונסנס, השיר שלנו, מקובלים ולא מקובלים, חלומות. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקות): ימינית. חיות מחמד? אין.. פעם היו שרקנית (ועכשיו הם במזבלת חרייה
) מה העבודה שלך? אין לי.. יש פירסינג? באוזניים נחשב? קעקועים? אין אובססיות? לכבשים ומחזיקי מפתחות. אהה, ולאחותי הקטנה מאיה'לה *צביטה בלחי*. התמכרויות? לקולה..
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: הממ.. אין לי. האם אתה חי את הרגע? ממש לא. יש לך סודות? המון. אתה שונא את עצמך? לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? איחסהה
יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה חמודה, חכמה. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לא היו עושים כי אני משעממת מידי. אם כן, אז.. הממ... נשאבת למחשב.. מה הפחד הגדול ביותר שלך?שאמאאבא ילכו ולא יחזרו הביתה.. אתה יודע לשיר? כשיוצא לי
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן. האם אתה מתבודד? כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? שאלה מעניינת.. לא יודעת. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי באיזו סיטואציה הייתי פוגשת את עצמי, במצברוח נחמד או כעסני.. האם אתה פועל בפזיזות? לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? המראה עצמי שלי. האם אתה פסיבי או פעיל? הא? יש לך יומן/ ג'ורנל? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? ללא ספק, שוקולד. מה החוזק הכי גדול שלך? יכולת הדיבור שלי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? רגליים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? שלא עליתי לבורג בלונה פארק ת"א עוד פעם... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. עד עכשיו. מעכשיו- לא. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאין כזה דבר חבר הכי טוב. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים שלי והשיער שלי. ומה הכי פחות אוהב? רגלים.. אתה חושב שאתה נראה טוב? מהבטן ומעלה. יש לך ביטחון עצמי? לפעמים. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בלוסום. האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים. הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? כן.. קופי שלי
יוצא לטיול בגשם? לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? תלוי אם אני ממהרת. אוהב את הקול שלך? לפעמים. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן.. הרבה..
היית על סמים? לא שחית העירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן, פעם שקיבלתי מכת שמש.. עברת ניתוח? עוד לא, אבל אני צריכה לעבור ניתוח בתוך האף.. אחסוך מכם פרטים.. ברחת מהבית? רציתי. שחקת "strip poker"? לא.. מה זה? חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן..
התחילו איתך? כן. היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן.. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כשהייתי חולה. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אבא'לה ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? בלחי בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן.. :) פגשת מישהו מפורסם? כן (אדם.. חי חי) הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן.. קליפס מהשוק.. ;) היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בטח.. האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? כן באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? לא סגורה על זה . בשטן? לא סגורה על זה.. בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לאי יודעת במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? אממ.. לא יודעת האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? (אלוהים ושטן) לא סגורה על זה. בדת מאורגנת? הא? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? חיים שאחרי. יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא שידוע לי..
מי החבר הכי טוב שלך? ליהי. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לדבר עם זרים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ידעתי ידעתי!! סיוון קלייו!! (משנה שעברה..) מי החבר שלך: אין לי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? זוהר הכי מעט זמן? יעל הכי ביישן? נוי (לא חברה שלה)
הכי מצחיק?גבריאל הכי חמוד? ליהי הכי קרוב? ליהי הכי מוזר? דילה הכי חכם? אני ומיכל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין כזה הכי נחמד? ליהי הכי outgoing? גלי הזמר הכי טוב? גלי הכי רועש? מור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לאא!! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מיכל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? גלי על מי אתה סומך הכי הרבה? ליהי מי מקשיב לבעיות שלך? אפחד עם מי אתה רב הכי הרבה? נוי וגל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? מיכל האם החברים שלך מכירים אותך? חלק מהם מי החבר שלך שגר הכי רחוק? שרון האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לפעמים מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נוי שצחקת עליו? נוי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? לא אפרט
שאיכזב אותך? גם לא אפרט
שגרם לך לבכות? נוי ששימח אותך? ליהי שחשבת עליו? גל שראית איתו סרט? הממ... לא זוכרת.. אבאמא שדיברת איתו בטלפון? גלי שדיברת איתו במסנג'ר? עדי שראית? גלי שאיבדת? לא אפרט מה אתה לובש כרגע?גופיה, עליונית, מכנס פוטר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? קרקפת מה מטריד אותך עכשיו? העייפות איזה ספר אתה קורא? little lord fauntleroy מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי, יש לי עכבר לייזר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אין לי חמש מילים שיתארו את הרגשתי כרגע.. האם אתה משועמם כרגע?כן האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא ולסיום: ICQ:171107796 MSN:[email protected]

S H I L G I

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

כמה דברים... |אישלג| <--(בשבילך) אני בטוחה שאני לא היחידה שחושבת שאתה נראה טוב
|אישלג| הכלבה כבר לא שלך שכחת?
|אישלג| אתה לא סנוב אתה פשוט ריאלי
|אישלג| בשאלה על הסקס עם חבר מדובר על חברה או ידידה?

נועה334

New member
ממממממ../images/Emo41.gif היי אני חדשה...

שם: נועה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?לא כינוי: נוני,לולי,לוליטה,מיצי,פיחושה,ספינג'ה מיקום:באר שבע האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?מממ נועם?אין לי שמץ... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?דנה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין:נקבה סטרייט/ גיי/ ביי:סטרייט רווק?כן אם לא, רוצה להיות?- תאריך לידה: 10.08.90 גיל:13 (וחצי!) הגיל שאתה מתנהג:4 גיל שהיית רוצה להיות:16 כיתה:ח מצבך החברתי:פסדר...יש לי את החברות והחברים שלי למה את/ה בפורום?בהתחלה ניכנסתי בגלל תל אביבושית לאחל לה מזל טוב,וראיתי שזה פורום סבבה (אני?מתחנפת??לאאאאא),אז מידי פעם אני נכנסת גובה:1.57 צבע עיניים:ירוק אוהב אותו?כן צבע שער: חום כהה אוהב אותו?לא משו.רוצה אדום צבע אהוב:תכלת,כחול, שחור ואדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז?עמדתי לרשום נועה,ואחותי הזיזה אותי ולחץ לי על ה334 ולא שמתי לב,ואין לי כוח לשנות פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:מממ רעיונות מטורפים,דיאטות ואורך חיים בריא,איפור וציורי גוף,יופי וטיפוח אישי,ועוד כמה ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקות):ימנית חיות מחמד?אין. מה העבודה שלך?אה? יש פירסינג?הלוואי
קעקועים? הלוואי
אובססיות?כן,אבל שכחתי מה התמכרויות?אין.קולה נחשב? איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו:אל תביט בקנקן אלא במה שבתוכו האם אתה חי את הרגע?לפעמים יש לך סודות?יותר מדי אתה שונא את עצמך? תלוי במה האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?ממש לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה,מצחיקה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?אין לי שמץ.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים חשובים אתה יודע לשיר? כן,אבל לא משו... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?המשפחה וחברים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן,יותר מדי האם אתה פסיבי או פעיל? אם זה במשהו שמפריע לי אז פעיל,אם לא אז פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? כן,אבל אני תמיד שוכחת לכתוב בו (סנילית
) מה החולשה הכי גדולה שלך?יש יותר מדי,ודווקא עכשיו הכל בורח מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פחות בכיינית אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי במה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן.כל יום אני מתחרטת על משהו אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן,אבל תלוי במה.בצד החברתי היה חרא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?תמיד לעמוד לצד החברים שלך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים,שפתיים ואף ומה הכי פחות אוהב? כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? ששואף לאפס לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין לי מושג האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?לפעמים ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?תלוי כמה אני שונאת אותם נוהג? הלוואי אוהב לנסוע מהר?לא נוסעת בכלל אוהב את הקול שלך? הוא פסדר האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן,לטורקיה,לשבוע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית העירום?לא,אבל נשמע כיף היה לך מקרה חירום רפואי? לא (טפו טפו טפו
) עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?על הלחי בגדו בך? כן,חברה היה לך חלום שהתגשם?דה ז'ה וו עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? כן,כשהייתי בת 3-5 הייתי לוקחת "מזכרות" מהגן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן,בעיקר סיוטים האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? תלוי מה באסטרולוגיה? לא בקסם? מממ לפעמים באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לפעמים,לאו דווקא רעות (לא קראתם הארי פוטר??בושו לכם!) האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?או לגן עדן-או לגיהנום יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא שאני יודעת עליהם... מי החבר הכי טוב שלך? שני,גיל ולינוי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לינוי ושני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מזתומרת? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לינוי,למרות שהיא בת 12 (מאז שהיא נולדה) הכי מעט זמן? מור הכי ביישן? טל הכי מצחיק?שני הכי חמוד? שני ולינוי הכי קרוב? שני ולינוי הכי מוזר? מירי הכי חכם? גיל ושני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?שני ולינוי הכי נחמד? שני, לינוי, גיל וטל הכי outgoing? שני ואני הזמר הכי טוב? טל ורותם הכי רועש? אני ושני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? גיל ושני עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שני ורותם על מי אתה סומך הכי הרבה? שני,לינוי וגיל מי מקשיב לבעיות שלך? שני, לינוי וגיל עם מי אתה רב הכי הרבה? פפפפ...דור ולימור.וספיר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד,אבל רוב הזמן האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי על מי בבית של מי היית אחרון? שני האם החברים שלך מכירים אותך?כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? דור.אני מבאר שבע-הוא מרמת גן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?ממממ לוידעת...מצד אחד כן,מצד שני נחמד יותר שבחור מזמין...אבל אני בעד שבנות יתחילו לקחת יוזמה! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחותי הגדולה שצחקת עליו? אחוי הקטנה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? דור שאיכזב אותך? דור שגרם לך לבכות? שני ששימח אותך? אמא שחשבת עליו? אמא שראית איתו סרט?נוי,שני,רותם,אדווה וספיר שדיברת איתו בטלפון? נוי שדיברת איתו במסנג'ר? אין לי מסנג'ר שראית? שני, אדווה וספיר שאיבדת?דור מה אתה לובש כרגע? חולצת 3/4 צמודה וג'ינס מתרחב באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? חחח שום חלק (חרמנים...1) מה מטריד אותך עכשיו? דור ושני איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר החמישי בפעם החמישית מה יש על הפד לעכבר שלך?איזה בחור גולש על סנובורד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שלפעמים החיים יכולים ליהיות חרא! האם אתה משועמם כרגע?כן האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.רוק שולט!

נצל"ש

תמונה תמונה ותמונה שלי עם הגיטרה היפה שלי :) קבלו אותנו במחיאות כפיים סוערות!!! טרם טרם טרם.. (תופים..) הנה!

S H I L G I

New member
תמותיייייייייייי../images/Emo7.gif

גמאני רוצה גיטרהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה