שאלון הכירות

gloom

New member
טוב אין לי כוח לענות../images/Emo66.gif

רק שתדעו כמה שאלות נבחרות סטרייט/גיי/ביי? סטריט הכי חרמן שתפגשו רווק?:לצערי אם לא, רוצה להיות?:ממש לא אני רוצה חברה!!!!!!!! (היי אני חמוד, יש הצעות?) תאריך לידה:16 לספטמבר גיל:14.5 הגיל שאתה מתנהג:16 גיל שהיית רוצה להיות:18 (רק בגלל שאז ייהייה לי די הרבה סקס) כיתה:ט מה העבודה שלך?:מאסטר-בייטר (והמבין יבין) שחית בערום?:כן אבל זה לא נוח שעומד לך בתוך המים בגלל שאתה רואה בנות ערונות..... ומצטער שאני לא כותב הרבה פשוט אמא שלי מפחדת מהאינטרנט- אוהב את כולכם

אני עונה ו......./images/Emo77.gif|פרודו|

אני חדשה.....אני לא מקובלת ולא לא מקובלת יש לי חברות אבל אנלא מלכת השיכבה ונוח לי ככה שם: יערה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?לא כינוי:יערה טיפ טיפ מיקום:גבעתיים האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דניאל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?דניאל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?אולי מיןנקבה: סטרייט/ גיי/ ביי:לא ידוע רווק?לא אם לא, רוצה להיות?לא תאריך לידה:26.6 גיל:13 הגיל שאתה מתנהג:16 גיל שהיית רוצה להיות:16 כיתה:ז'2 מצבך החברתי:מעולה... למה את/ה בפורום?סתם גובה:1.62 צבע עיניים:חום דבש אוהב אותו? מאודדדדדדדד צבע שער:חום אוהב אותו?לא כל כך ....אני מתכננת לצבוע לשחור סיני צבע אהוב:כתום למה קראת לעצמך ככה בתפוז?ידיד שלי רשם אותי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:זהירות בנות ,כלבים,תמיכה נפשית לצעירים. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקות):הא? חיות מחמד?הולך להיות כלב מה העבודה שלך?כותבת שירים משתתפת בלהקות ושחקנית יש פירסינג?הלוואי.....הולך להיות בלשון ובאפ קעקועים? אין אובססיות?צ'וקולד התמכרויות?קפה...אייס קפה איזה שפות אתה דובר?עברית אנגלית ספרדית וערבית ציטוט מועדף/ מוטו:שימו זין על העולם האם אתה חי את הרגע?מאוד יש לך סודות? הרבה אתה שונא את עצמך?פעם שנאתי עכשיו אני אוהבת האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים?הרבה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?"איזה חכמה.." אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?העליות והירידות בחייה של יערה ***** מה הפחד הגדול ביותר שלך? גבהים אתה יודע לשיר?כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן עד לפני שבוע שנהייתי עצמי וכולם אוהבים אותי עוד יותר האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?העבודה...להיות שחקנית...ואס כתיבת שירים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כן האם אתה פועל בפזיזות?מאוד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא האם אתה פסיבי או פעיל?חצי חיצ יש לך יומן/ ג'ורנל? הרגעים הקשים והוטובים כולם מתעודים בעזרת השירה שלי. מה החולשה הכי גדולה שלך?להיכנע לחץ מה החוזק הכי גדול שלך?עקשנות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?שלא עשיתי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לשים זין על העולם וזה לא משנה אם אתה חיי בלי אבא בכל זאת אפשר לשנות הכל מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?אפ ומה הכי פחות אוהב? זרת אתה חושב שאתה נראה טוב?כן יש לך ביטחון עצמי?קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?פינקי האם אתה: מעשן?כן על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל?כן הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?לא אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן...אבל קטשופ עם חביתה זה טעים!!!! היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית העירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?לא ברחת מהבית כן שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן ...וביצעתי...ארבעה פעמים נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן...יממה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?כן הרגת מישהו לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות?לא!!! הרגת חיה בכוונה? לא!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?כן בניסים?כן באסטרולוגיה? כן בקסם?כן באלוהים? לפעמים בשטן?לא בסנטה קלאוס?כן ברוחות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?הא? במכשפות?כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לאפ מקום אנחנו רק מחליפים נשמות יש לך חברים הומואים/ לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? טניה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?גיא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שימי זין על העולם ותעשי מה שאת רוצה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אנשים טניני זקקוה לאבטיח תשיגו לה אותו מי החבר שלך:גיא שאתה מכיר הכי הרבה זמן?גיא הכי מעט זמן?נועה הכי ביישן?אני הכי מצחיק?אני הכי חמוד? אני הכי קרוב?אני הכי מוזר? אני הכי חכם? רועי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אבא הכי נחמד?טניה הכי outgoing לאדעת הזמר הכי טוב?TT הכי רועש?TT האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?גיא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?גיא על מי אתה סומך הכי הרבה?גיא מי מקשיב לבעיות שלך?פורום תמיכה נפשית לצעירים עם מי אתה רב הכי הרבה?אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון? גיא האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? עמית..גר באילת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אותי שצחקת עליו? עליי שהלכת איתו לקניות? ליטל ששבר את הלב שלך?אין שאיכזב אותך?גיא שגרם לך לבכות? גיא ששימח אותך?גיא שחשבת עליו?טניה שראית איתו סרט?גיא שדיברת איתו בטלפון? גיא שדיברת איתו במסנג'ר? גיא שראית? גיא שאיבדת? סבתא מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אפ חלק... מה מטריד אותך עכשיו? כלום איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר 5 מה יש על הפד לעכבר שלך?רשת אייבורי מחשבים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:מאושרת האם אתה משועמם כרגע?לא האם אתה עייף כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כן האם אתה בודד כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן ולסיום: ICQ:---------------------- MSN:---------------------

LOOK345

New member
יאא אני חולה על שאלונים כאלה!חלק א'

הייי!!!!מה העניינים??? אני חדשה פה!!!!! ועלק איזה שאלון שווה!! שם:סיון האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?חחח,ממש לא! כינוי:סיוי,סיונוש ועוד בנושא.. מיקום:אוווו וואאא,לא חשוב האם תקראי לבת שלך על שמך? מה??? ואז נהיה סיון וסיון...
לא!!! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת,אולי עומר?!?! אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? מאיה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! מין:נקבה סטרייט/ גיי/ ביי:סטרייט רווק?כן אם לא, רוצה להיות?מה?. תאריך לידה: גיל:16 הגיל שאתה מתנהג:16 גיל שהיית רוצה להיות: 1 כיתה:י' מצבך החברתי: כל הזמן משתנה,בכללי,הוא טוב למה את/ה בפורום? למה??רוצים שאני אלך?? סתםם... כי הנושא מאוד מעניין,אותי ונראה לי נחמד גם לחלוק מידע בנושא,אהה וגם יש פה אחלה אנשים גובה:160 צבע עיניים:ירוק אוהב אותו?לא צבע שער:בלונדיני אוהב אותו?
בטח! צבע אהוב:כתום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי לא היה לי שם אחר,ורציתי ללכת לאכול..חחח פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אתלטיקה,זיהוי שירים, ריצה ותריאטלון ומקובלים ולא מקובלים(אני חדשה פה,חבר'ה...) ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקות):ימנית חיות מחמד?שתי חתולים שמנים,אבל לא מחמדים...חחח מה העבודה שלך?בייביסיטר פעם ב... יש פירסינג?עגיל בלמעלה של האוזן,נחשב? קעקועים?לא... אובססיות?לרוץ התמכרויות?כסיסת ציפורניים, אלכוהול וסמים,סתם סתם סתם,רק כסיסה!! איזה שפות אתה דובר?עברית,אנגלית,ערבית ופורטוגזית ציטוט מועדף/ מוטו:זה באנגלית,אבל זה אחושרמוטה שווה,וסלחו לי על ההתבטאות ערסים,זה יוצא ממני לפעמים..חחח..חחח זה ככה: THE RACE IS LONG, BUT IN THE END-ITS ONLY WITH YOURSELF האם אתה חי את הרגע?משתדלת..לא תמיד יוצא יש לך סודות?מהזאתומרת??מכירים מישהו שלא??? אתה שונא את עצמך? לא!,או כמו שאדם חכם אמר לי,ופה תעשו כבוד למשפט החזק הזה: "אל תשנא את עצמך-יש מספיק שעושים את זה" האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כסיסת ציפורניים,בזבזנות ועוד.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?כל מיני..אבל אני לא מתה על זה
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?"אין שכל-אין דאגות" סתםםםם
מה הפחד הגדול ביותר שלך?לאבד מישהו מהמשפחה אתה יודע לשיר?הלוואי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לצערי כן... האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?המשפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?למה לא??!!?? האם אתה פועל בפזיזות? בדרך כלל לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?הפחד שאני ימות לבד האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?בגידה באמון שלי מה החוזק הכי גדול שלך?כוח רצון אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הייתי פחות לוקחת ללב מה שאומרים לי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בחלק מהדברים כן,בחלק-בכלל לא! יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? שלא התחרמנתי עם איזה אחד שווה שהיכרתי במועדון,באותו רגע לא רציתי,אבל עכשיו אני מתחרטת.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? טובים מאוד! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?להאמין בעצמי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את הידיים ומה הכי פחות אוהב? את העיניים אתה חושב שאתה נראה טוב?כן יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?ועלק אין לי שמץ האם אתה: מעשן?לפעמים על סמים?עוד לא!!חחחח קורא עיתון?בטח!! מתפלל?כן,אבל רק את התפילה האמיתית מהלב שלי,אני לא דתייה! הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? בטח!!!!זה הכי כייף שיש!! ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?לא!! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?כן!!!(כשהמכונית לא דלוקה..) אוהב לנסוע מהר?לא... 220 מינימום.. אוהב את הקול שלך?לא

LOOK345

New member
חחח,זה חלק ב',אם בא לכם..

האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא!! יצאת מהמדינה?בטח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? את הציפורניים שלי והעור שליד.איחחח היית מאוהב?מי לא?
היית על סמים?לא שחית העירום?במקלחת... לא הגעתי רחוק... היה לך מקרה חירום רפואי? ואאווו-מלא!!! עברת ניתוח? המון!!!
ברחת מהבית?כן!היה צחוקים...
שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?לא! החטפת מכות למישהו?בטח! התחילו איתך?כן היית על במה?כן,הייתי בשלל חוגים..חחחח והופעתי הרבה.. ישנת מחוץ לבית?ברור!! חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כמעט כל הזמן!! אני בנאדם שלא צריך לישון,אני יכולה לא לישון בלילה ואחרי זה לתפקד כרגיל.. לא אכלת יום שלם?זה לא!!! דיברת בטלפון כל הלילה? לא,אבל שעה!! ונשרף לי המוח מזה.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לצערי לא!סתםם...מה פתאום!!! חשבת שאתה משתגע?לא חשבתי,אני יודעת שאני סתומה...פחחח
נישקת מישהו מאותו מין?רק בלחי בגדו בך?לצערי, המון היה לך חלום שהתגשם? כןןן! אין הרגשה יותר טובה מזה..
עברת על החוק?לא מכירה ת'חוקים.. פגשת מישהו מפורסם? בטח!! הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא נראה לי גנבת משהו? בטח! היית ברדיו/ טלוויזיה?הרבה! היתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?אוו ואאא,המון!!! האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?לא בניסים?כן באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?אתם מתכוונים ל"שמן עם החליפה האדומה שתמיד פחדתי ממנו בסרטים???"
ברוחות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן
ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?רק בחברה שלי מכיתה ג'...
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לאאתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום שקט ושלוו יותר יש לך חברים הומואים/ לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?בר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אף אחד
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת..לא נתנו לי משהו עצות מבריקות.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אוו יש מלא!!! מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אני
הכי מעט זמן?שי הכי ביישן?בר הכי מצחיק?בר הכי חמוד?שרה הכי קרוב?לצערי- אני הכי מוזר?שחר הכי חכם?ירדן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?בר הכי נחמד?לא שאלו את זה כבר? הכי outgoing?גל הזמר הכי טוב?הילה הכי רועש?אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?בטח!! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?בר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?גל על מי אתה סומך הכי הרבה?לצערי-אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך?בדרך כלל,אני! עם מי אתה רב הכי הרבה?מאיה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות?בכלל לא בבית של מי היית אחרון?גל האם החברים שלך מכירים אותך?לא בדברים החשובים..
מי החבר שלך שגר הכי רחוק?דורי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?בטח אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן מי היה האדם האחרון: =ויתרתי על הקטע הזה-ההודעה ארוכה מידי= מה אתה לובש כרגע?בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ? מה מטריד אותך עכשיו? "השיר שלנו" מתחיל עוד 5 דקות.. אז יאללה לתקתק עבודה..חחח.... איזה ספר אתה קורא?כרגע "עשרת הכללים של משחק החיים" מה יש על הפד לעכבר שלך?מצטערת.. מחשב נייד!! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:ועלק,לא רוצה לפספס "השיר שלנו",טוב נו..יצא לי 6,אחים שלי,וותרו לי!!!
האם אתה משועמם כרגע?דווקא אני נהנית!! האם אתה עייף כרגע?לא!! האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה בודד כרגע? בעיקרון כן,אבל זה לא מורגש... האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא ולסיום: ICQ: מקולקל MSN: -אין לי-

SuperBunny74

New member
תשובותתת!!! ../images/Emo163.gif../images/Emo24.gif

שם: נוי האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? אממ.. לא שידוע לי כינוי: נויצ'ה, ניולה, נויה, נונו מיקום: קרית חיים-חור לא מוכר ליד חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אופיר כנראה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נועה, זוהר, סתיו... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לאא.. מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? אה-הא אם לא, רוצה להיות? אני רווקה תאריך לידה: 4.7.1992 גיל: 11.9 הגיל שאתה מתנהג: לא יודעת.. גיל שהיית רוצה להיות: 13 כיתה: ו' מצבך החברתי:ככה.. למה את/ה בפורום? סתם.. כי ראיתי שיש כזה פורום, ואני מזדהה בנושא גובה: 1.62 צבע עיניים: חום-ירוק אוהב אותו? אה-הא צבע שער: חום אוהב אותו? חפיף.. צבע אהוב: ורוד שחור ולבן למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי חמודי בודי..
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:אורלנדו בלום, ג'ואן מארקדיה ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה, דפוקות): ימני חיות מחמד? ארנבוביםםם שליי
מה העבודה שלך? סטודנטית לבזבוזים יש פירסינג? באוזנים נחשב??.. קעקועים? לא אובססיות? בזבוז כסף, שופינג, סלסול שיער באצבע התמכרויות? ש-ו-פ-י-נ-ג-! וקולה.. איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית רוסית וגרמנית ציטוט מועדף/ מוטו: "לכו תזדינו" האם אתה חי את הרגע? לא.. יש לך סודות? המוןןן אתה שונא את עצמך? רוב הזמן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים... יש לך הרגלים רעים? אממ.. לא שידוע לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה ממי../כפרה עלייך אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? יש לי חיים משעממים מדי, למה שיעשו עליהם סרט?! מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני אשאר לבד בעולם אתה יודע לשיר? לפעמים.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? פעם אחת בלבדדד האם אתה מתבודד? לרוב מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא נראה לי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאני בכיינית, ריגשי מדיי... האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? גברים..(עופר שכטר) מה החוזק הכי גדול שלך? אממ.. לא נראה לי שיש לי.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? צבע שיער אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ככה.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אין מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השפתיים ומה הכי פחות אוהב? את הצבע שיער שלי אתה חושב שאתה נראה טוב? ככה.. יש לך ביטחון עצמי? לא תמיד לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין.. האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? מעריב לנוער וראש1 מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? כן.. שלמה (
) יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כןןן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כןןןן היית על סמים? לא שחית העירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? רציתי שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אה-הא עברת על החוק? בערך... פגשת מישהו מפורסם? כןן... הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? סבוד שסיפרו לי מלפני 5 שנים בערך.. גנבת משהו? טבעת בשוק.. :) היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? לא באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן אני שונאת אותו בשטן? כן בסנטה קלאוס? כן.. :) ברוחות? כן במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כןןן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כשיוצא לי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן-עדן/גיהנום יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא שידוע לי מי החבר הכי טוב שלך? ספיר מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ספיר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לצפצף על אנשים שמקללים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שרון הכי מעט זמן? מור הכי ביישן? אין, רק אני.. הכי מצחיק? גברי ומיכל הכי חמוד? ליהי.. :) הכי קרוב? ספיר הכי מוזר? אממ.. אין הכי חכם? הדס ומיכל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין הכי נחמד? הדס הכי outgoing? ספיר הזמר הכי טוב? גלי וספיר הכי רועש? שחר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? זוהר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עדי על מי אתה סומך הכי הרבה? ספיר מי מקשיב לבעיות שלך? אני עם מי אתה רב הכי הרבה? עדי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אממ.. לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? שרון האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כןן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סתיו שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? אימא ששבר את הלב שלך? עופר... שאיכזב אותך? עופר.. שגרם לך לבכות? אין ששימח אותך? הדס שחשבת עליו? זוהר שראית איתו סרט? ספיר שדיברת איתו בטלפון? עדי שדיברת איתו במסנג'ר? הדס שראית? חן שאיבדת? אין מה אתה לובש כרגע? חולצת ביצפר ומכנס.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מצח מה מטריד אותך עכשיו? כלום איזה ספר אתה קורא? רוץ ילד רוץ מה יש על הפד לעכבר שלך? ג'לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חם לי חם לי חם האם אתה משועמם כרגע? קצת האם אתה עייף כרגע? קצת האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? קצת האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא ולסיום: ICQ:337552994 MSN:[email protected]

למעלה