חחח,זה חלק ב',אם בא לכם..
האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא!! יצאת מהמדינה?בטח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? את הציפורניים שלי והעור שליד.איחחח היית מאוהב?מי לא?
היית על סמים?לא שחית העירום?במקלחת... לא הגעתי רחוק... היה לך מקרה חירום רפואי? ואאווו-מלא!!! עברת ניתוח? המון!!!
ברחת מהבית?כן!היה צחוקים...
שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?לא! החטפת מכות למישהו?בטח! התחילו איתך?כן היית על במה?כן,הייתי בשלל חוגים..חחחח והופעתי הרבה.. ישנת מחוץ לבית?ברור!! חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כמעט כל הזמן!! אני בנאדם שלא צריך לישון,אני יכולה לא לישון בלילה ואחרי זה לתפקד כרגיל.. לא אכלת יום שלם?זה לא!!! דיברת בטלפון כל הלילה? לא,אבל שעה!! ונשרף לי המוח מזה.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לצערי לא!סתםם...מה פתאום!!! חשבת שאתה משתגע?לא חשבתי,אני יודעת שאני סתומה...פחחח
נישקת מישהו מאותו מין?רק בלחי בגדו בך?לצערי, המון היה לך חלום שהתגשם? כןןן! אין הרגשה יותר טובה מזה..
עברת על החוק?לא מכירה ת'חוקים.. פגשת מישהו מפורסם? בטח!! הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא נראה לי גנבת משהו? בטח! היית ברדיו/ טלוויזיה?הרבה! היתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?אוו ואאא,המון!!! האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?לא בניסים?כן באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?אתם מתכוונים ל"שמן עם החליפה האדומה שתמיד פחדתי ממנו בסרטים???"
ברוחות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן
ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?רק בחברה שלי מכיתה ג'...
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לאאתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום שקט ושלוו יותר יש לך חברים הומואים/ לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?בר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אף אחד
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת..לא נתנו לי משהו עצות מבריקות.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אוו יש מלא!!! מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אני
הכי מעט זמן?שי הכי ביישן?בר הכי מצחיק?בר הכי חמוד?שרה הכי קרוב?לצערי- אני הכי מוזר?שחר הכי חכם?ירדן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?בר הכי נחמד?לא שאלו את זה כבר? הכי outgoing?גל הזמר הכי טוב?הילה הכי רועש?אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?בטח!! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?בר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?גל על מי אתה סומך הכי הרבה?לצערי-אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך?בדרך כלל,אני! עם מי אתה רב הכי הרבה?מאיה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות?בכלל לא בבית של מי היית אחרון?גל האם החברים שלך מכירים אותך?לא בדברים החשובים..
מי החבר שלך שגר הכי רחוק?דורי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?בטח אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן מי היה האדם האחרון: =ויתרתי על הקטע הזה-ההודעה ארוכה מידי= מה אתה לובש כרגע?בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ? מה מטריד אותך עכשיו? "השיר שלנו" מתחיל עוד 5 דקות.. אז יאללה לתקתק עבודה..חחח.... איזה ספר אתה קורא?כרגע "עשרת הכללים של משחק החיים" מה יש על הפד לעכבר שלך?מצטערת.. מחשב נייד!! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:ועלק,לא רוצה לפספס "השיר שלנו",טוב נו..יצא לי 6,אחים שלי,וותרו לי!!!
האם אתה משועמם כרגע?דווקא אני נהנית!! האם אתה עייף כרגע?לא!! האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה בודד כרגע? בעיקרון כן,אבל זה לא מורגש... האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא ולסיום: ICQ: מקולקל MSN: -אין לי-