שאלון מגניב

danduuu

New member
../images/Emo42.gifשאלון מגניב../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif

אני בטוחה שהרוב פה מכירים את זה אבל בכל זאת-הוראות: שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר.. ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באקראיות.[בווינאמפ - Shuffle בווינדוס מדיה פלייר - בעברית "הפעל בסדר באקראי", באנגלית - SHUFFLE. או CTRL+H ואז ליד כל שאלה תכתבו איזה שיר יצא. לא לרמות כולם עונים. ------ איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? מדגישומטיק

danduuu

New member
אני :)

איך העולם רואה אותי? Falling [Dream Evil] האם יהיו לי חיים מאושרים? Coming Home [Stratovarius] מה אנשים באמת חושבים עליי? I Fucking Hate You
XDDDDDDDDDD [Godsmack] האם אנשים חושקים בי בסתר? Come Cover Me איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Die With Your Boots On XDDDDD אוקיי
[Sonata Arctica(Iron Maiden Cover)] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מילים [איה כורם] האם יהיו לי ילדים? Creek Mary's Blood עצה טובה בשבילי: Sludge Factory [Alice In Chains] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Byronic Man חחחחחחח לא!!! [Cradle Of Filth] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evilution [Dream Evil] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? January Friend [Goo Goo Dolls] ובהלוויה שלי? סוף הלילה
[איה כורם] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? The Question Song וואו איזה תשובה חד משמעית
[Bif Naked] איך יהיה לי היום? Sidewinder [Avenged Sevenfold] למה אני כאן? The Final Curtain [Edenbridge] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Touch Me [The Doors] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Rebel Yell [HIM (Billy Idol Cover)] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? When The Lights Are Down [Kamelot] איך תהיה השנה הזו? Passion And The Opera

LadySilkworm

New member
שנה של תשוקה ואופרה XD

אנשים לא באמת לא שונאים אותך [לפחות אני P:]

XDDD

בתור מה אנשים יזכרו אותי? :טאצ' מי! חההההההה אמרתי לך שאם תבצעי בי את זממך יעלו עליך! הא!!

אני../images/Emo98.gif

איך העולם רואה אותי?Sonata Arctica-Mary-Lou האם יהיו לי חיים מאושרים? Blind Guardian-Straight Through The Mirror מה אנשים באמת חושבים עליי?Chad Kroger-Hero..עלק
האם אנשים חושקים בי בסתר?Nightwish-Dark Chest Of Wonders..האם זה עונה על השאלה?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Saliva-Always...חח כן,מה שתגידו.. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Blind Guardian-Immaginations From The Other Side...אוקיי..*מגלגלת עיניים* האם יהיו לי ילדים?Sonata Arctica-Ain't Your Faritale עצה טובה בשבילי:Blind Guardian-Lioneheart מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Nightwish-Nighttwish מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Nightwish-Wanderlust איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Finger Eleven-Good Times ובהלוויה שלי?Papa Roach-Scars איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Nightwish-The Crow And Warrior..טוב,אני באמת אוהבת לוחמים
איך יהיה לי היום?Killswitch Engage-This Fire Burns למה אני כאן?Edguy-Down To The Devil...אחמ..אוקיי.. בתור מה אנשים יזכרו אותי?Kamelot-On The Coldest Winter Night איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Blind Guardian-Battalions Of Fear האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Our Lady Peace-Whatever איך תהיה השנה הזו?Boy Hits Car-Lovefurypassionenergy..אל תסכלו עליי,זה השם של השיר..

נמנמנ...

לא שלהם...הם חידשו אותו,לא?
חחח גיבורה.כן,בטח.אני בדיוק יוצאת להציל את העולם מהאיום של איראן.אני רק צריכה למצוא את הגלימה והטייטס שליXDD

LadySilkworm

New member
אל תרגישי ככה O:

אמממ אני חושבת שפעם הורדתי שיר של בליינד גארדיאן שהיה כתוב שהוא של נייטוויש. זה קורה, לא נורא D:

AliceQueen

New member
עונה חח

איך העולם רואה אותי? Wish You Were Here (Blackmore's Night) האם יהיו לי חיים מאושרים? God Must Hate Me חחח תודה באמת!
(Simple Plan) מה אנשים באמת חושבים עליי? The Flame Of Youth מגניב חחח (Dragonforce) האם אנשים חושקים בי בסתר? Of All The Gin Joints In All The World חחחחחח השוו אותי לג'וינט XD (Fall Out Boy) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Shotgun Divorce - אבל אני לא נשואה XDDD (Lordi) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Liquid Man (Theatre of Tragedy) האם יהיו לי ילדים? Wherever You Will Go - זה אומר שכאילו הכל תלוי בלאן אני אלך? (The Calling) עצה טובה בשבילי: Keep My Secret Well - דווקא נשמע כמו עצה טובה (Xandria) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Stop Fuckin' Around
(Negative) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Night After Night (Out of the Shadows) (The Rasmus) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? My Scarlet Name (Xandria) ובהלוויה שלי? The World Is Made For Me חחח נראה לי זה יהיה כבר קצת מאוחר מדי בשביל זה (To/Die/For) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? From Dusk Till Dawn (The 69 Eyes) איך יהיה לי היום? Only You Can Save Me (The 69 Eyes) למה אני כאן? Behind The Crimson Door (H.I.M) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Bare Grace Misery
(Nightwish) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Dead Gardens - דווקא יש סיכוי... חולה על השיר הזה
(Nightwish) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? It Ends Tonight (The All-American Rejects) איך תהיה השנה הזו? Anything
(The Calling)

FeLL67

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מקווה שבכ''ז יהיו לך חיים מאושרים :]

למעלה