שאלון מגניב

Lillith Dirge

New member
אני.

מה שיוצא הופעה אני לא שמה, כי אז זה לא שווה. איך העולם רואה אותי? COB- in the shadows [מבדר] האם יהיו לי חיים מאושרים? Lamb of god- Boot Scraper [מסתבר שלא חיים מאושרים] מה אנשים באמת חושבים עליי? The Offspring- Special Delivery [אמממ...] האם אנשים חושקים בי בסתר? Helloween- Metal Invaders [הזוי...] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Sonata Arctica- Replica [יא בייבי! כנראה שאני צריכה להיות אני] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Nirvana- you know you're right [כל כך כן.] האם יהיו לי ילדים? Nirvana- Nagative creep [חחחח הילדה של אבא כבר לא ילדה XD] עצה טובה בשבילי: Nickekback- Saturday Night's Alright (For Fighting) [חחחח] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Jack Off Jill- Cinnamon Spider [גאוני..] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Type O Negative- ...A Dish Best Served Coldly [הם מטרידים אותי...] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Nirvana- Stay Away [חחחחחחחחחחחח] ובהלוויה שלי? KoRn- Ball Tongue [רועש...] איזה סוג גבר אני אוהבת? Nevermore- Noumenon [...] איך יהיה לי היום? Epica- Illusive Consensus [:(] למה אני כאן? Jack Off Jill- French Kiss The Elderly [אני לאהוב את הלהקה הזאת...] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dimmu Borgir- Spellbound (by the devil) [מוחעחעחע LOL] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Vampire Lestat- Slept so long [כןןןןןן אוווו איזה שיר!!!1] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ברי סחרוף- יומולדת. [לסבתא יש.. לא לי...] איך תהיה השנה הזו? Sonata Arctica- Still loving you [כן, בבקשה תמשיך לאהוב אותי.] מה, כבר נגמר? :(

Cold Heritage

New member
יצא לי דווקא נחמד ^_^

איך העולם רואה אותי? Behind the Sun - RHCP
האם יהיו לי חיים מאושרים? Love Trilogy - RHCP
מה אנשים באמת חושבים עליי? Wishmaster -Nightwish
האם אנשים חושקים בי בסתר? C'mon Girl - RHCP
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Romanticide - Nightwish
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Full Moon - Sonata ARctica האם יהיו לי ילדים? Ghost Love Score - Nightwish
עצה טובה בשבילי: This Velvet Glove - RHCP איזה שיר
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Throw Away Your Television - RHCP
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? High Hopes - Nightwish
. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Under the Northren Star - Amon Amarth
[אנשים יברחו מהחתונה הזאת חחח] ובהלוויה שלי? Wanderlust - Nightwish
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Pale Enchantress - Tristania
איך יהיה לי היום? Porcelain - RHCP למה אני כאן? Hollywood (Africa) - RHCP
בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Zephyr Song - RHCP
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? True Man Don't Kill Coyotes - RHCP
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Astral Romance - Nightwish
[מפחיד אם למישהו יצא לקרוא את הניתוח שעשיתי לזה פעם
] איך תהיה השנה הזו? Dani California - RHCP
שאלון מגניב

Cold Heritage

New member
יש לי את כל הדיסקיםש להם מקורי ../images/Emo11.gif

ופשוט מחקתי ווית'ין ולאקונה :(

עונהההה

איך העולם רואה אותי? Nymphetamine Cradle of Filth האם יהיו לי חיים מאושרים? Bird Tristania מה אנשים באמת חושבים עליי? Heartache Every Moment HIM האם אנשים חושקים בי בסתר?Eye of the tiger Scorpion איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Emphasis After Forever מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Breathe Vatican of Sorrows האם יהיו לי ילדים? Wicked Game HIM עצה טובה בשבילי: evenfall tristania מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Down to the Devil EDGUY מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Fable Of Dreams Lunatica איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Between Love and Fire After Forever ובהלוויה שלי? Seize the Day Avenged Sevenfold איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? The Spell Kamelot איך יהיה לי היום? The Ghost Of You My Chemical Romance למה אני כאן? Whispe Evanescence בתור מה אנשים יזכרו אותי? Until Dawn Nightwish איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Nemo Nightwish לא נראה לי P: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? spit it out Slipknot איך תהיה השנה הזו? Heir Of A Dying Day Lacuna Coil

LadySilkworm

New member
אנטיל דאון זה לא של נייטוויש P:

מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Breathe Vatican of Sorrows אני חושבת שזאת התשובה הכי טובה :)

ממממ...

אין לי מושג מאיפה הבאתי את השיר הזה... בטח שינו את השם...של השיר למשו אחר...

למעלה