שאלון מגניב

Itay Simons

New member
אני

איך העולם רואה אותי? Sonata arctica-Sing in silence האם יהיו לי חיים מאושרים? Tuatha de Danann- Believe it, it's true! (XDDDDD יצא מתאים) מה אנשים באמת חושבים עליי? Sonata arctica-Victoria's secret האם אנשים חושקים בי בסתר? Alanis Morisette-I'm a bitch איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Ayreon-Memories מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Nightwish-End of all hope האם יהיו לי ילדים? Arch Enemy-We Will Rise עצה טובה בשבילי: Pantera-this love מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nightwish-Over the hills and Far Away
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Epica-Cry for the Moon איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Helloween-Save Us ובהלוויה שלי? Opeth-Blackwater Park איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Muse-Plug in Baby איך יהיה לי היום? Dreamtale-Farewell למה אני כאן? Blind Guardian-Under the Ice בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dream Evil- Heavy Metal Jesus איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Frank Zappa-Uncle Remus האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Therion-Deggial איך תהיה השנה הזו? Sonata Arctica- Ain't your Fairytale

UrBaN Man

New member
אענה.

איך העולם רואה אותי? Another Day -dream theater האם יהיו לי חיים מאושרים? In the Middle of a Heartbeat - Helloween מה אנשים באמת חושבים עליי? less than zero -Type o negative
נשבע שלא בחרתי בכוונה! האם אנשים חושקים בי בסתר? Spirit Never Dies - Masterplan איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Cohkka - Apocalyptica מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? spit it out - SLIPKNOT (
זה מצחיק אותי. אני לא שומע אותם) האם יהיו לי ילדים? episode - theatre of traged עצה טובה בשבילי: Shame On A Nigga - Wu-Tang & S.O.A.D מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Descent of the Archangel - Kamelot מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מעבר כתף - אריק איינשטיין ושלום חנוך איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Room 409- Bullet for My Valentine ( אויי גוועלד
אני לא שומע אותם גם. אבל אני לא מרמה!) ובהלוויה שלי? The Way To Honor - Desert פאוור מטאל ישראלי! מומלץ! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? גוונים - להקת הגבעטרון (דיסק של ההורים שלי
זה קצת מדכא אותי המוזיקה הזו) איך יהיה לי היום? With You - Linkin Park (גם לא שומע יותר, למרות שהם בהחלט להקה שהוכיחה את עצמה למה אני כאן? Time Travel - Michael Andrews בתור מה אנשים יזכרו אותי? Ameno - Eric Levi איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Nothing Ever Dies - Kamelot האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? זכיתי לאהוב - עברי לידר (אני גם לא שומע אבל יש) איך תהיה השנה הזו? זה היה שיר של DAFT PUNK אבל זה החליף שוב ולא שמתי לב. לא רימיתי! וכל השירים האלו נבחרו מזמן כולל של שירים של 100 שעות. (זה מה שהיה במדיה פלייר)

Prophet Of God

New member
נו מילא

איך העולם רואה אותי? Nightwish - MoonDance האם יהיו לי חיים מאושרים? AC\DC - SHAKE A LEG מה אנשים באמת חושבים עליי? In Flames - Free Fall האם אנשים חושקים בי בסתר? Nightwish - Come Cover Me איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Arch Enemy - Web Of Lies [LOL] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? nightwish - devil and the dark ocean האם יהיו לי ילדים? pantera - hardlines,sunken cheeks עצה טובה בשבילי: orphaned land - ocean land מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? testament - down for life מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? megadeth - motopsycho איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ARCH ENEMY - NEMESIS [ROFFFFFFFFFFFLLLLL] ובהלוויה שלי? Iron Maiden - Judas be my guide איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? שבט יהודה סלינו על כתפינו איך יהיה לי היום? Pantera - the great southern trendkill למה אני כאן? testamnet - the new order בתור מה אנשים יזכרו אותי? children of bodom - next in line [מעליב משו :p] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? RATM - Settle for nothing האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? nachine head - nothing but my own איך תהיה השנה הזו? Iron Maiden - From Here to eternity

עשיתי את זה פעם בבלוג.

אני עושה את זה (בדיליי O: ) עם רדיובלוג, שזה ממש עצוב כי יש שם דברים מוזרים ואין שם הרבה שירים כמו שיש לי במחשב. ;[ בכל מקרה.. ]: איך העולם רואה אותי? Moonlight Sonata (by Bethoven) אעעע למה זה עדיין בפלייליסט שלי >_< פעם מצאתי את זה במקרה והוספתי כי ניגנתי את זה אבל בלע זה מעצבן צריך להוציא את זה :{ האם יהיו לי חיים מאושרים? Far Away (Nickelback) ידעתי! אני צריכה לעבור לפינלנד כדי להיות מאושרת.
מה אנשים באמת חושבים עליי? Good Enough (Evanescence) enough? תודה באמת -.-" האם אנשים חושקים בי בסתר? Shit (Slipknot) 1. איך השיר הזה הגיע לפלייליסט שלי? :X 2. אוקי אוקי, אין צורך להיות כ"כ בוטים! ;[ איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Weeping Night (Elend) הא? ;[ (אגב יש מצב שבלבלתי בין שם השיר ללהקה XD זה סתם נשמע לי נחמד אז הוספתי בלי ממש לדעת מה זה) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Forsaken (Within Temptation) ;>.> ווא די שכחתי מהשאלון ועברו כמה שירים
*חוזרת* האם יהיו לי ילדים? Here Is Gone (Goo Goo Dolls) Oo עצה טובה בשבילי: Caged (Within Temptation) לשמוע את קייג'ד זו תמיד עצה טובה
או שאולי הכוונה.... *מסתכלת לצדדים* להיות עם שארון בכלוב?
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? A Dangerous Mind (Within Temptation) טוב שזה לא לדעת אחרים O: מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Nymphtamine (Cradle of Filth [עם ליב קריסטין ^^]) אהההה אני אפילו לא יודעת מה המילה הזאת אומרת!
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The Hindu Times (Oasis) ובהלוויה שלי? Imaginary (Evanescence) אע זה לא הוגן ;[ זה שיר ממש יפה! אנשים ישמעו אותו בהלוויה שלי ויהנו וישכחו ממני, ובכלל, אני אהיה מתה ואנלא אוכל לשמוע אותו! ]: אני מוחה! ;[ איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Weight of the World (Evanescence) אה, כאילו, אני אוהבת אנשים ששוקלים כמו העולם?
איך יהיה לי היום? Lose Control (Evanescence) זה אומר שיקרה משהו רע (נגיד מחר כי נגמר היום P:) שיגרום לי לאבד שליטה? :X למה אני כאן? זה עבר ל-If Everyone Cared של.. אממ.. לא זוכרת -.-" אבל היה פייל ארור, ועכשיו זה Iris (Goo Goo Dolls) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Hello (Oasis) WTF =\ איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Sleeping Sun (Nightwish) |סלובי| D: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Bhind Blue Eyes (Limp Bizkit) [היה איזה משהו גרגוריאני כזה אבל אין לי מושג מה זה אז העברתי לשיר הבא XP] איך תהיה השנה הזו? Within Me (Lacuna Coil)

למעלה