שאלון ראש השנה

שישיץ

New member
../images/Emo42.gifשאלון ראש השנה../images/Emo42.gif

נו אפילו אם זה מועתק
שם וגיל:
מה אתם מתכננים לחופש?
ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה?
אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם?
בקשר כרגע?
שיר שלא יוצא מהראש:
דיסק שלא יוצא מהמערכת:
בעל חיים אהוב:
תפוח בדבש – טעים או מגעיל?
מ1 עד 10 – מאושרים כיום?
נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב:
שעות שינה ממוצעות בלילה:
ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פרטו
דוד/ה שנואה (או פחות אהובה
) ולמה:
יוצאים לאנשהו בערב החג?
מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה:
קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה?
ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...):
הופעה אחרונה שהייתם בה:
לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה":

0mroosh

New member
../images/Emo9.gif

גיל:עומר.16. מה אתם מתכננים לחופש?לישון. ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה?מדיקלה, דיברתי בגנותה למשך שבוע.מדהימה!
אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם? בקשר כרגע?
שיר שלא יוצא מהראש:paper cut, תל אביב -רונה קינן. דיסק שלא יוצא מהמערכת:Fiona apple-When the pawn בעל חיים אהוב:סוסון ים! תפוח בדבש – טעים או מגעיל?
מ1 עד 10 – מאושרים כיום? נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב:במבה יבשה!
שעות שינה ממוצעות בלילה:בשבוע האחרון..8. ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פיכס.שונא ארוחות חג. דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה:אלה! |פוני בצבעי הקשת| יוצאים לאנשהו בערב החג?למרוח דבש ושבבי תפוחים על משקופי דלתותיהם של בני ישראל. מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה:לקחת קורס יידיש. קליפים מהופעות – בעד או נגד?
. ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם..85+ הופעה אחרונה שהייתם בה:יהלי סובול. לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה":אלפחורס וחמוסים.אמן.

nitzan969

New member
../images/Emo70.gifעונה../images/Emo70.gif

שם וגיל: ניצן, 14
מה אתם מתכננים לחופש? הרבה שינה
ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? לא יודעת
אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם? לא
בקשר כרגע? לא
שיר שלא יוצא מהראש: מבול
דיסק שלא יוצא מהמערכת: יותר טוב כלום מכמעט - עברי לידר
בעל חיים אהוב: הכלבה שלי
תפוח בדבש – טעים או מגעיל? הכי טעים שיש
מ1 עד 10 – מאושרים כיום? נראה לי 8
נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב: במבה
שעות שינה ממוצעות בלילה: 6-8
ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פרטו נחמדה
הרבה צחוקים
דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה: אין
יוצאים לאנשהו בערב החג? לא יודעת עדין...
מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה: עדין חושבת
קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? למה לא
זה יפה
ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...): 80-90
הופעה אחרונה שהייתם בה: גידי גוב - בקצה ההר ביחד עם רונה קינן
לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה": שנה טובה ומתוקה
עניתי אותו דבר כמו בפורום עברי לידר

0mroosh

New member
יותר טוב כלום מכמעט. ../images/Emo9.gif

משובח,משובח. [אפילו עברי כתב לי עליו:"לעמור,פעם שנייה, עברי". עמור, כנראה הוא התכוון לאמור, שזה דג, כמו ברבוניה ואמנון.
או שפשוט התכוון לשם שלי ושיכל אותיות..

tipeshet

New member
מציפה את הפורום כמצוות אישתי.

ונתעלם מהעובדה שיש לי מחר מבחן באזרחות ולא נגעתי במחברת:\ שם וגיל: עומר, 16 מה אתם מתכננים לחופש? נוסעת לצפון לכמה ימים עם המשפחה. וויפי. ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? מכולם, על יותר מדי דברים|: אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתי בורחת למקום רחוק רחוק רחוק, שומם. בקשר כרגע? לא שיר שלא יוצא מהראש: מבול
דיסק שלא יוצא מהמערכת: פיונה אפל, ההוא שעומר כתב, on the pawn בעל חיים אהוב: כלב
תפוח בדבש – טעים או מגעיל? יאמי
מ1 עד 10 – מאושרים כיום? 2. אני אופטימית
. נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב: אני מצטערת עומר. אך אבחר בקולה. שעות שינה ממוצעות בלילה: 7 ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? איכס איכס איכס. שונאת ארוחות עם המשפחה. וארוחות בחג. דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה: אמממ.. בלי להזכיר שמות
כי היא פשוט מעצבנת
יוצאים לאנשהו בערב החג? לצפון. קקה. מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה: להתחיל ללמוד למבחנים
קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? בעד בעד. למה לא? ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...): שנה שעברה 82, השנה.. אני מתחילה אותה בלעשות שאלונים במקום להתכונן למבחן אוזרחות....
הופעה אחרונה שהייתם בה: אפרת גוש.. מתישהו לפני שבועיים. לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה": מאחלת לכולכם לקנות תיק כל כך מושלם כמו שאני קניתי אתמול. בורדו

שישיץ

New member
איזה תיק? ג'נספורט../images/Emo99.gif?_../images/Emo79.gif

[URL='http://']עומר[/URL]
מי זו אשתך
? and i thought I was the only one ...

tipeshet

New member
יא../images/Emo9.gif

זה כחול! איך עשית?
תיק של דיקיז. עומר זה אישתי
every one is an only one..

0mroosh

New member
בעלי היקרה? ../images/Emo3.gif

כאן גרים בכיף עומר ועומר. [איזה ניסוח מעצבן לשלט!
].

tipeshet

New member
אישתי היקר ../images/Emo9.gif

ובנם [או בתם, השם לא מסגיר את מין הוולד], עומר

ברררר

New member
אתמול דנה ברגר אמרה לי שיונה וולך

כתבה לה איזה שיר. שכחתי איזה! ואז אמרתי "וואו אני יודעת מי זה יונה בגלל עומר" חיחי.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

הו נכון! דנה הופיעה אתמול בכפר התימנים, איך היה?!

ברררר

New member
חמדת ימים?! כפר תימנים?

זה בעיקרון בתוך מושב! לא כפר! רק שזה תקוע בסוף העולם, הרבה מעל למושב עצמו.
היה מדהים ברמות! מושלמת זאתי

noa08128

New member
אני ! אני!

שם וגיל:נועה 16 מה אתם מתכננים לחופש? שום דבר מיוחד,חוץ מזה שאני מארחת דרומאמריקאית בבית
ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? לא ממישו מיוחד :) אני משתדלת להיות נחמדה לכולם :),(בעצם לרוני סופרסטר כי ירדתי עליה המון) אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם? כמובן
בקשר כרגע? לא, לצערי. שיר שלא יוצא מהראש:רונה קינן וגידי גוב- הריקוד המוזר של הלב
ו תל אביבלון-קנגרו
דיסק שלא יוצא מהמערכת: FUNSET-LIVE RAGEE PUNMKIN בעל חיים אהוב:קיפוד! תפוח בדבש – טעים או מגעיל? טעים
מ1 עד 10 – מאושרים כיום?5 באמצע נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב:דיאט קולה לימון
שעות שינה ממוצעות בלילה: זה משתנה מפעם לפעם. בערך 7-8 יש ימים שהרבה פחות ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פרטו פלצנית ונחמדה גם יחד , יש אתה הסוג הנחמד של האנשים שמדברים נהנים וצחקים ויש את האלה שבאו מיוחד לעשות פוזות ולספר על כל הדברים המדהימים שלהם (ראה שאלת הדודה*) דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה: כי היא חייבת למצוא משו רע ולא מנומס בכל דבר.- הרי היא צנועה וחסודה. יוצאים לאנשהו בערב החג? לא:/ מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה: להיות שלמה עם עצמי קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? בעד בעד :) ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...): 85-90 ללא שום חרשנות מיוחדת , טפו טפו. הופעה אחרונה שהייתם בה: ממ פסטיבל ארץ המכתשים
שלל הופעות. לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה": שנה מלאת אור אהבה והגשמה עצמית.

למעלה