שאלון ראש השנה

abarak88

New member
רק בגלל שראיתי את מפגשיר והתאהבתי

ברונה בשנית חחח
שם וגיל: ברק ו17
מה אתם מתכננים לחופש? אממ לצאת,לאכול,לישון יומולדת לשישיץ!!!
ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? אמא-כי אני חצוף
שירן-חי אני חופר לה ללא הרף ומעצן אותה. מור-כי לא יודע צריך...אילנה-(המורה לאזרחות) כי אני הולך להרעיל אותה!!! |שטן|
אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם? אחח כמה שאני מת על זה! בטח!
בקשר כרגע? נייט..אבל תלוי
שיר שלא יוצא מהראש: השיר של אתמול במפגשיר
דיסק שלא יוצא מהמערכת: מי צריך מערכת שיש אייפוד?!
בעל חיים אהוב:
תפוח בדבש – טעים או מגעיל? טעים רצח!
מ1 עד 10 – מאושרים כיום? 10
נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב: במבה כי קולה זה רעל!
שעות שינה ממוצעות בלילה: 6
ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פרטו ארגגג שונא כל כך ת'שיט הזה של החגים וכל השטויות האלה...כן זה ישמצע מפגר אבל- חגים יהודיים מפגרים!!!
דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה: שרה, כי היא סנובית מתנשאת חחח
יוצאים לאנשהו בערב החג? יאפ
מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה: כיף
קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? נגד למה לחסוך!?
ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...): 80
הופעה אחרונה שהייתם בה: יהלי
לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה": שנה של כיף והמון אלכוהול וסקס!

טולייצ

New member
החיים לבד ריקים מידי

עד שיצא לי מהתחת
שם וגיל: אורטל,17 מה אתם מתכננים לחופש? כרגע,כלום
ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? מכמה אנשים שקרובים אליי. אני מודעת לכך שפגעתי בהמון אנשים סביבי בשנה האחרונה. למרות שהמון קרה ללא כל כוונה.
אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם?
בקשר כרגע?
שיר שלא יוצא מהראש: אהבה קטנה-שירי מימון דיסק שלא יוצא מהמערכת: נימרוד שיקלר
בעל חיים אהוב: קופים תפוח בדבש – טעים או מגעיל? יאמי
מ1 עד 10 – מאושרים כיום? 2 [כבר התייאשתי מהחיפוש,אני לא רוצה למות]
נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב: במבה
שעות שינה ממוצעות בלילה: 4-5 ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פרטו. פלצנית וצבועה! כמו תמיד.. דוד/ה שנואה (או פחות אהובה ) ולמה: - יוצאים לאנשהו בערב החג? אולי
מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה: להשלים ולסיים דברים שאני עושה
קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? אין לי בעיה עם זה,האמת שאני דיי בעד,זה פשוט ממלא אותי באנרגיה אם הייתי בהופעה. ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...) : 8 הופעה אחרונה שהייתם בה: 13.9 יהלי סובול לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה": שנה טובה

0mroosh

New member
קנאים!!

כולם היו בהופעה של יהלי?!
אופס.. שכחתי שישבתם מאחורי..

טולייצ

New member
בדיוק לזה התכוונתי

ועל כן,שימעו נא לי כל הבאר שבעים! עלינו להתאחד,ולהביא את רונה שלנו לדרום!

ברררר

New member
המ לה לה לה

שם וגיל:בר החמודה, בינואר 17 מה אתם מתכננים לחופש?לאכול ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה?מעצמי שאני טיפשה אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם?בורחים! בקשר כרגע?כן שיר שלא יוצא מהראש:אווווווווווווו לה לה לה גם אני רוצה לחיות נכון דיסק שלא יוצא מהמערכת:כל הדיסקים של עברי, הדיסקים של קולדפליי ודנה ברגר. בעל חיים אהוב:כלבלבים תפוח בדבש – טעים או מגעיל?פויה מ1 עד 10 – מאושרים כיום?10000000000000000000000000000 טפו טפו בלי עין הרע נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב:במבה!!!!!!!!1 שעות שינה ממוצעות בלילה:7-8 ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פרטו:נייסי. וורי נייסי. איי לייק מיי פמילי. שרים שירים משירונים וזה
דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה:אין לי הרבה אמיתיות. שונאות הן לא כי בכל זאת, הן משפחה. יוצאים לאנשהו בערב החג?לארוחת חג מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה:לעבור טסט ראשון ולקבל ציונים טובים בבגרויות. קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה?בעד, למה לא? ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...):נווו מהההה הופעה אחרונה שהייתם בה:אתמול, דנה ברגר כפעליה. לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה":"שנה טובה ו-מ-ת-ו-ק-ה, ובפוריה כרימון ואל תרוצו לכביש". יומטוב

0mroosh

New member
כפעליה?

זה סוג של כינו חיבה חדש? מהיום, אימרו כפעליה!

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שם וגיל: דר , 16 וחצי מה אתם מתכננים לחופש? לאכול ולישון ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? חברים..על כל מיני... אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם? לא... בקשר כרגע? לא.... שיר שלא יוצא מהראש: דיסק שלא יוצא מהמערכת: היום...דנה ברגר- תוך כדי תנועה..מומלץ!! בעל חיים אהוב: כלב
תפוח בדבש – טעים או מגעיל? לא אוהבת דבש..אבל תפוח זה טעים! מ1 עד 10 – מאושרים כיום? 10!!!! החיים יפים
נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב: קולה!! מכורה מה אני יעשה שעות שינה ממוצעות בלילה: לא יודעת! מי סופר... ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? אצלנו נחמדה..
פרטו דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה: אני לא שונאת אנשים..(אולי לא מחבבת במיוחד..) אבל את המשפחה את אוהבת יוצאים לאנשהו בערב החג? אולי.. מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה: להגיע לירושלים!!!!
קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? בעד!!!למה לא?? ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...): 85 ומעלה! בתקווה.. הופעה אחרונה שהייתם בה: סלקום ווליום.. לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה": תעריכו את הקרובים אליכם! ותתפללו בשבילי שאני אגיע לירושלים בנובמבר!!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

תגיעי לי-ם אם: 1.תלבשי בגדי אבל בבי"ס. 2.תעשי צעדות אל חווה-אני נוטפת מין-סטרול. 3.תהיי פתאטית. או.. שתעשי זאת בדרכי ארץ, ככתוב, קדמו לתורה.

היי, היי ../images/Emo99.gif

עומר ציווה עליי לכתוב אז הנה אני עונה... שם וגיל: עדי, 21 בינואר. מה אתם מתכננים לחופש? שבוע שלם לבד בבית...
ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? מכולם. ליתר ביטחון... אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם? ברור... בקשר כרגע? כן. שיר שלא יוצא מהראש: "את אחת יחידה" [מאיר
] דיסק שלא יוצא מהמערכת: "הצבעים משתנים" [מאיר בנאי למי שלא יודע..
] בעל חיים אהוב: בילי. הכלב שלי. תפוח בדבש – טעים או מגעיל?
מ1 עד 10 – מאושרים כיום? 8 נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב: קולה. דיאט כי לרגילה יש טעם של תרופה...
שעות שינה ממוצעות בלילה: 6 בערך... לצערי. ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פרטו- פלצנית בד"כ... אני נלחצת מאירועים משפחתיים... זה לא עושה לי טוב... דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה: אין לי מושג... לא נראה לי שיש... יוצאים לאנשהו בערב החג? אני מקווה.. אולי. מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה: ללמוד פיתוח קול... [כבר יש מורה..
] קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? בעד. זה כיף... ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...): 85 ומעלה נראה לי... הופעה אחרונה שהייתם בה: מאיר בנאי
בחמישי שעבר... היה מעולה
לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה": שנה מצויינת

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

שם וגיל:אלעד 17 מה אתם מתכננים לחופש?הופעה של אביתר
ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? ממי שאני לא זוכר לבקש ממנו סליחה אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם? לברוח ממה? בקשר כרגע? לא שיר שלא יוצא מהראש:באה מאהבה דיסק שלא יוצא מהמערכת: Coldplay- Parachutes בעל חיים אהוב:כלב
תפוח בדבש – טעים או מגעיל? יאמי
מ1 עד 10 – מאושרים כיום?9 נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב:במבה
. אני בגמילה מקולה כבר 4 שנים. שעות שינה ממוצעות בלילה:7 ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פרטו. נחמד ואין כח לפרט דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה:אין יוצאים לאנשהו בערב החג? לא אני דתי מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה:למצות את עצמי קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? למה לא? ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...):לוידע הופעה אחרונה שהייתם בה:אביתר ב7.7 בכפ"ס לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה":שנה של הגשמה עצמית

למעלה