שאלון ראש השנה

0mroosh

New member
כן, היא הייתה נהדרת.

רק שאני זוכר חצי ממנה משום מה...

ח ל ו ן

New member
עומר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרגע חזרתי מהאירוסין ואתה יודע מה גיליתי? אחותי הולכת לאותה רופאת שיניים של קורין
אחותי היתה שם בהמתנה ופתאום ראתה לה את קורין בכבודה ובעצמה

the cow

New member
אני באיחור אופנתי../images/Emo3.gif

שם וגיל: תאיר 14 ו11 חודשים מה אתם מתכננים לחופש? הרבה צופים וללמוד היסטוריה בעע
ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? אממ לא זוכרת אנשים ספציפים פשוט מבקשים סליחה מכולם לא
אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם? לברוח ממה
בקשר כרגע?
שיר שלא יוצא מהראש: כמה מתוק ומריר הכאב רק בגללו אני מוכן להתאהב בעיניים בורקות וחיוך רעב אני רוקד את הריקוד המוזר של הלב
דיסק שלא יוצא מהמערכת: לא קיים כרגע חסרת מוזה כמה מאה שנה בערך עצוב
בעל חיים אהוב: כלב וחמוס תפוח בדבש – טעים או מגעיל? תלויי מתי-בראש השנה מ-ג-ע-י-ל פשוט יוצא מהחורים מ1 עד 10 – מאושרים כיום? היום ספציפי לא בדיוק כיום אפשר לומר בהשוואה לעבר נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב: ב-מ-ב-ה
שעות שינה ממוצעות בלילה: בלילה לא הרבה
ביום..
ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פרטו נחמדה+ אוכלים אצל סבתא חייב להיות מושקע
דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה: כולם
יוצאים לאנשהו בערב החג? לא ידוע עדיין ספנטניות-דרך חיים
מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה: להשקיע בלימודים-אבל זה אפפעם לא באמת מצליח
קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? בעד
הם תמיד נורא יפים ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...): מה אני
מאיפה לי לדעת
הופעה אחרונה שהייתם בה: אממ גידי ורונה
לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה": כל טוב

שוודה

New member
עונה../images/Emo153.gifעונה../images/Emo153.gif

שם וגיל: נגה סדן, 17 מה אתם מתכננים לחופש? צילומים של קליפ למגמה ("10 שניות"!!!) ממי אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? מחברה שלי כי הרסתי לה בובה אם הייתם יכולים עכשיו פשוט לברוח – הייתם? בהחלט כן בקשר כרגע? לא שיר שלא יוצא מהראש: השיר של רונה וגידי מ"מפגשיר" דיסק שלא יוצא מהמערכת: אממממ כרגע "הקלטות אחרונות" של ענבל פרלמוטר בעל חיים אהוב: חתולה ושמה ניקיטה (היא גם הבעל חיים השנוא) תפוח בדבש – טעים או מגעיל? תפוח- מגעיל
. דבש- טעים
. מ1 עד 10 – מאושרים כיום? 6 נאלצתם לבחור בין במבה וקולה לנצח. בחרתם ב: במבה (אבל רק כי זה יותר בריא) שעות שינה ממוצעות בלילה: 6 ערב החג, ארוחה משפחתית – פלצנית או נחמדה? פלצנית בהחלט. אם זה לא נגמר בבכי זה לא נחשב ארוחת חג... דוד/ה שנואה (או פחות אהובה) ולמה: אח של אבא, כי יש לו מיליון ילדים קטנים וצווחנים שמתרוצצים בכל מקום יוצאים לאנשהו בערב החג? לסבתא מטרה אחת שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה: להיות מאושרת קליפים מהופעות – בעד או נגד? ולמה? נגד. אני מעדיפה לראות קליפ מעניין ומושקע שנותן משמעות נוספת לשיר. ציון ממוצע במבחנים (למי שעוד עושה אותם...):אמממ 90 הופעה אחרונה שהייתם בה: עכשיו! של היהודים בעומר. לסיום – ברכה קצת יותר מקורית מ"שנה טובה": צום קל (זהו! נגמר ראש השנה!)

למעלה